17

Анонимен

преди 4 месеца

Защо обикаля студиата с адвокат?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Да не ако направят ДНК тест да се окаже че бебето е от трети ? Затова ли ги е страх ?

15

Анонимен

преди 4 месеца

Този все пак е порил женена с дете и както се оказва не е и единствения, да не се окажа бащата некой от строителната бригада, да не е любовника на майка и? Освен това тази женица майката с такъв замах действа нищо чудно да е затрила още 3-4 човека, егати психопатите особено в комунистическите Изток и Изгрев, скоро чух там нямало една църква дори!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Баце, не е мъжко! Направил си нещо, лош избор. Сгрешил си. ОК! Но така да се отричаш, все едно нищо не си направил. Жената не те е насилила, нали? Ти си го направил по собствена воля и желание. Малко по- осъзнато! Не е мъжко, разбираш ли?

13

Върви, че разбери!

преди 4 месеца

За какъв по-голям брат на бебето говори този? Да не би да има син и от друга жена? Или има предвид детето на убития Пейо, за което в едни материали пише, че било момче, но тук в материала по-горе се твърди, че е момиче??

12

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 6. То си личи по физиономията му.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Tия не са ли некви роми ?Най вероятно са го утрепали за пари.Нали младоженеца шари пари на дъртите на булката и я взема да и праи деца.Сигурно е шарил или по -малко или фалшименто.Като гледам и Габриела е от етноса така че каква ромска драма.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Голямо тръшкане пада по медиите за родителските права и т.н., а да кажат нещо за морала на двете убийци. Младата майка раждала деца от тоя и оня, а после рекетира един наивен мъж да признае и чуждото дете и т.н. ***, долнопробна история. И още нещо! Иванчева я разкарваха с пранги заради пари,а сега гние в затвора, без да може да се грижи за малкото си дете.А убийцата е под домашен арест заради децата й!!! А и децата са при майката на убития. Независима съдебна система.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Кога го вкарва не рева! Сега ревеш! Ай да не ти казвам :)

8

Мамудун сики

преди 4 месеца

Ако този или покойния беше oправили бабата,до тука нямаше да се стигне!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Бате Велико, само да не забравиш, че синовете обикновено приличат на майките си. Много грижи ще трябва да положиш за твоето малко момченце, за да не стане въртоглав и жесток като майка си.

6

Анонимен

преди 4 месеца

И тоя не ще да е нормален

5

Герен

преди 4 месеца

А ТИ ЩО ПРАВИШЕ СЪС ЕДНАТА ОТ УБИЙЦИТЕ...ЩО СПА СЪС НЕЯ...ЩО СИ ТОЛКУЗ НАГЪЛ ДА ГОВОРИШ ЗА ОПЕЧЕЛЕНАТА МАЙКА. ЗАЩО ГОВОРИШ,ЧЕ ДЕТЕТО Е ТВОЕ ПРЕДИ ЕКСПЕРТИЗАТА ДА ДОКАЖЕ ЧИЕ Е??!?.КОЛКО НАХАЛЕН И *** ПЕПЕДЕРУНГЕН СИ (КАТО ШЕФЧЕТАТА СИ) ЗА ДА ДРАЗНИШ ОЩЕ ХОРАТА!???. МЛАДИ ХОРА... ХЕМ ГЛУПАВИ ХЕМ АЛЧНИ. А АЗ СИ МИСЛИХ ,ЧЕ ТЕ СА БЪДЕЩЕТО НИ.

4

Евгени Минчев

преди 4 месеца

Дойде при мен да му правя PR, но на такива неосъзнати гейове не мога да помогна. Сетил се сега, че има дете и решил да става известен...

3

Анонимен

преди 4 месеца

Къв цар лъв обещава, лелеее това ли са били избраниците на пепе измамниците. И кирцата редовно ви прожектира цар лъв и други филми... ежедневно. То не беше с рундьо, корни, Винету и т н

2

До 1

преди 4 месеца

От ОПГ пп-дб-дпс толкова

1

Анонимен

преди 4 месеца

Брей по тоя случай всички забравиха за ДНК тестовете и го удариха на предположения и твърдения. Голяма амнезия.