271

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 272 Ех да беше малко история понаучил а? Преди пленниците се държаха в ЛНР и ДНР. Една от първите цели на ХИМАРС беше да унищожат едно от местата където имаше Украински пленници. Стотици убити от Своите военни. След това пленниците ги пращат в разни колонии в РФ далече от границата. За това защото са далече в РФ територия е по-лесно да ги съберат някъде на някакво летище и след това със самолет да ги доставят за размяна.

270

до 272

преди 4 месеца

държава, която може да си го позволи, не като твойта бантустанска хохляндия, която живее от помощи, събира войниците си насила, и не третира пленниците по Женевската конвенция - за което имаше видеодоказателства за разлика от вестникарските сензации на Дейли мейл, на които се базират повечето "новини" и *** в коментарите.

269

Анонимен

преди 4 месеца

Кой вози пленници със самолет? Някой вярва ли на тази измишльотина??

268

АНОНИМЕН

преди 4 месеца

Първо Киев се похвалил със свалянето на самолет, после, щат не щат си признали, че действително е имало уговорка за предаване на военнопленници. Тука обаче т..пите, платени раварофили продължават и продължават с лъжи и измислици.

267

Анонимен

преди 4 месеца

Ми нали война бе, тоест СВО, свалят се самолети. Ей на Конашенков откога е свалил всичките самолети на Украйна

266

offff

преди 4 месеца

Тия пък, с техните счупени самолети... Пак Украйна им виновна, те ги пленили убили и сега пак САЩ виновен... Няма такъв шизофренизъм

265

До 254 от хага

преди 4 месеца

Давай давай още еиии тоя загниващ запад колко е лош

264

Мдаа и останалите

преди 4 месеца

3корита ще свалят братята украинци.

263

Анонимен

преди 4 месеца

Укри информ бюро съобщава че са свалили самолет с ракети с300 пък то станало груз 200 с пленници . Или пленниците са вдигнали бунт и не са искали да ги разменят .

262

...

преди 4 месеца

Да бе, връщали ги на семействата им , щото били на почивка, и им организирали безплатен полет ? Много хуманни станали окупаторите ? Верно съм лаик!

261

Явно си лаик

преди 4 месеца

До 100% лъжаЗа опазването на 60 демотивирани и обезопасени военнопленници във въздуха, които се връщат при семействата си е достатъчен и един въоръжен охранител. Те нямат интерес, а и възможност да правят глупости. Това не са толерираните от властта наркоси от София-запад.

260

Без коментар

преди 4 месеца

Самолетът е свален с ракети, изстреляни от района на Липци, Харковска област.

259

100% лъжа

преди 4 месеца

65 военнопленници,били охраняване от триме души ???Сигурно охраната е служила като стюардеси, да поднасят чай на пленените ? Руската дезинформация е безкрайна!

258

Всичко се повтаря

преди 4 месеца

Да не забравяме как Украйна обстреля с ракети и изби украински военнопленници край Донецк преди малко повече от година. Днес не е по различно. Военнопрестъпниците си остават винаги такива.

257

Русия вече победи

преди 4 месеца

Останалото е ала-бала

256

Анонимен

преди 4 месеца

Укрите са били предупредени предварително,че с този самолет ще прекарват пленници.

255

Анонимен

преди 4 месеца

Рашистан лъже 24 /7

254

Ясно кой е

преди 4 месеца

Онзи, който обстрелва мирните жители в белгородско. Онзи, който свали преди 8-9 години малайзиският самолет. Ясно кой е -Украйна и Великобритания.

253

Анонимен

преди 4 месеца

65 пленика с трима човека охрана и 6 човека екипаж дрън дрън Пленниците направо си превземат самолета Бие ми на кухо

252

От Хага

преди 4 месеца

Военнопрестъпници в съвременния свят са само украинските нацита и менторите им от Великобритания, САЩ и пълнежа от т.н. терористична организация -НАТО.