133

Анонимен

преди 4 месеца

Коя религия е най-истинска? А кои климатични условия са най-добри? И двата въпроса са еднакво безмислени. Китаец-християнин и ***-будист са като лъв в Антарктида и пингвин в Африка. Коя религия е най-полезна? А кое лекарство е най-ефикасно? Как ще предложиш билка, без да знаеш болката? "Всекиму своето' и нека никой не натрапва собствената си вяра на другите.

132

A

преди 4 месеца

Спечели защото е украинка, а не затова че е японка в душата си)), както каза, и не за това че е красива-прилича си на едно грозновато маймунче с големи уши и уста.

131

Анонимен

преди 4 месеца

С този огромен нос и големи уши в Украйна дори нямаше да бъде допусната до участие, японците нещо са се объркали,че е красива. Поредно доказателство, че тези конкурси не са обективни а фалшиви.

130

Амии

преди 4 месеца

Можеха да изберат някоя китайка или корейка за мис джапанците като немат...

129

Нали

преди 4 месеца

Тва и на човек не прилича, а на насекомо с човешко плът....гнус...

128

:)))))

преди 4 месеца

До Анонимен 128 Че то тука е пълно с такива индивиди бе,човек!!!

127

Абее

преди 4 месеца

Прилича просто на укро- индустанка това нещо...

126

Хихоо

преди 4 месеца

Коя е по- убава мис " Ябания" или мис Крокодил?

125

И

преди 4 месеца

на Марс да си изберат украинка за ,,мис,, това няма да спре Кинжалите да летят!

124

Отличник

преди 4 месеца

Нямам проблеми с това че е украинка "мис Япония". В последните години много рядко мис каквото и да било става жена от същата страна. Е вижте мис Зимбабве как стана руса и синеока мацка. Имам проблем с това, че тая миска е бая грозновата...

123

Ха ха ха

преди 4 месеца

В много страни - васали на САЩ са избрали украинки за "Мис" на страната си ... Очаква се конкурсът "Мис Вселена" да е с 85% украинско участие... В България , тъй като титлата Мис е вече купена за новата льобовница на местен мутробизнесмен в знак на солидарност с Укроландия ще преименуваме паметника на Альоша в Пловдив на Паметника на ОЛЕКСЕЙ ... И без това през ВСВ ни освобождава Трети Украински Фронт , където руснаци няма а само украинци...

122

Джасинто

преди 4 месеца

У нас, Ганетата ще изберат "Альоша" от Пловдив за мис България, а подгласничка ще е "Альошка" от Бургас.

121

Анонимен

преди 4 месеца

БаHти и подигравката! Посолствени поръчки. Наведена история.

120

Анонимен

преди 4 месеца

Въз основа на днешната конюнктура и пропаганден начин на налагане на ценности. Жалко. Има наистина красиви японки. Тази жена нито е японка, нито дори е красива. Много тъжно. До какво падение стигат обществата.

119

Тъжно ...

преди 4 месеца

Като може афроамериканец, защо да не може ЕВРОЯПОНКА ... Укрояпонка ...

118

Честно казано,

преди 4 месеца

доста посредствено изглежда тази японка. Нашата украинка изглеждаше по-добре. В смисъл, не че е наша де, но ме разбрахте надявам се.

117

Лупи

преди 4 месеца

Хахаха, Украинка е мис България, Украинка е мис Япония, очаквайте скоро и в другите държави по света.

116

Анонимен

преди 4 месеца

А.Колев, пасе кози, вчера пред общината в Париж имаше протест срещу недопускането на руски спортисти на олимпиадата. Много мощно звучеше химна на СССР. Да, не на Русия, а на Съветския Съюз.

115

Еми, как?

преди 4 месеца

Япония е толкоз наведена, че няма кака да не стане украинката - щом САЩ казват. А случайно да е направила пламенна реч в стил "Благодаря, а сега вървете да спасите Украйна!"?

114

mda

преди 4 месеца

скоро руския ще стане мис украйна на центрума на киев ;)