51

Анонимен

преди 4 месеца

Ако бяхме фашисти, да сте по затворите фашаги. Ало новинарите, къде спите

50

Анонимен

преди 4 месеца

В путинска русия няма друго мнения. НЯМА ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА, 6МАТКИ.

49

Адмирации

преди 4 месеца

След капитулация на Украйна и Полша, Европа ще бъде приключена за месеци! Русия ще анексира и прочисти нацистките наченки в европейските държави и всички европейци ще живеят в мир в Руската Федерация ( Империя )

48

език и мислене

преди 4 месеца

По повод 44: Да, средството да се запазиш е да си в средата. Но ! В средата са посредствените. В края на краищата, оцеляват посредствените и няма напредък.

47

Факт

преди 4 месеца

Ако не дойдат на власт нови хора в Европа,който да спрат войната в Украйна,прекратят зависимостта от САЩ и конфликта с Русия скоро приказката ще свърши....

46

Анонимен

преди 4 месеца

Демек, няма как да продължим напред, без да замажем грешките си.Нещата обаче са по-сериозни и сътресенията са на хоризонта.

45

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 43 Не думай! Вярно, само стой и гледай как еврогейовете ще ви отнесем, путинусти

44

Анонимен

преди 4 месеца

Най добре е златната среда, крайностите не са хубаво нещо.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Започне ли надпревара във въоръжаването, ЕС губи по всички линии. Защото 1. няма суровини, трябва да внася, а някои компомемти се добиват само в Китай или в Русия; 2. досега си позволяваше лукса да няма практическа армия, което е голям харч, а няма как да си боеспособен само с оръжие на склад; 3. Европейците са , меко казано, разгевезени, няма начин да съберат хора. Вчера в Германия раглеждали вариант а рмията им да служели хора БЕЗ немско граждансво.....4. Липсата на опит е липса на технологии

42

Анонимен

преди 4 месеца

Е свободното движение на хора и капитали в ЕС.:)) Всяка страна, може би ще бъде по самостоятелна. Вероятно и зелената сделка ще е в застой или пренебрегната, е поне за бизнесът ще е добре. Въпросът с ИИ също е важен, както и парите в брой. Интересно ще е.:))

41

Анонимен

преди 4 месеца

Как завой на дясно ?!?! До сега на ляво ли беше ? Явно кой как гласува няма абсолютно никакво значение . Още от същото

40

Андю Ранд

преди 4 месеца

Лявото е безсмислено! Само пречи на борбата и ествственият човешки повик, за развитие и величие. Убива амбицията, смаччква волята и продава фалшив индивидуализъм!

39

35

преди 4 месеца

О някое нацистче ли има във форума! Обичам нацистите ... като падат надупчени на пода!

38

Анонимен

преди 4 месеца

Това досега ляво ли беше? Последно, лявото било популизъм, а дясното какво е? А крайно дясното? А модерното дясно?

37

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 33 - ПРез миналата година, ама не ти казаха, че миналата година отвориха всичките си мини + доста нови, като за тази година има още проекти :) ... Обаче НИЕ ПЛАЩАМЕ ЕМИСИИ!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Чудесно, точно за това има избори. Щом ще вземат повече гласове, значи ще завият в посоката, за която са ги подкрепили избирателите.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Само да не почнат да викат зиг йхайл пак, чееее ... ке ги биеме пак!

34

Анонимен

преди 4 месеца

Eвропа и целият западен модел се провали още 70те, когато СССР окончателно вече разруши Британската империя и колониалната система. И тогава руснаците най-изненадващо си разтуриха държавата и я предоставиха на тепсия на Европа да черпи евтино ресурси вместо колониите. Но сега вече всичко това свърши.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера имаше пряк видеомост от започването на 4-ти енергоблок на първата атомна електроцентрала в Египет. Строи се от Росатом, на линия бяха египетския президент и Путин. Египтянинът не само не беше смутен от налагани от Запада ограниченя, а изглеждаше повече от доволен, нарече Путин "мой брат" и въобще си развиват взаимоотношенията хората. А птроизводството на ток в Германия я е намаляло с 20 % през миналата година.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Лявото предложи много забавления ... ама. оталожено плащане ...