29

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера е имало върволица да се срещнат с Лавров вие се пуйчете тука.

28

Алън Грант

преди 4 месеца

А атаките срещу Украйна не? ***.

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Едва сега. Трудно сфащаш а ?

26

Анонимен

преди 4 месеца

Шараните се запремятаха но .. "войната" в Украйна не застрашава световния мир понеже НАТО-то му не смее да шукне там. А виж в другите райони на света не се знае кой накъде ще тръгне.

25

Едва сега

преди 4 месеца

Разбирам защо навремето покойния вече бивш президент на САЩ Роналд Рейгън нарече СССР - ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО! Нищо от тогава не се е променило и наследниците на СССР от Русия са също такова неподправено зло!

24

Дааа

преди 4 месеца

А атаката срещу Украйна стабилизира световния мир. Поне си мълчете!

23

пффф

преди 4 месеца

Значи атаките срещу едни пирати заплашвали международния мир а нахлуването в една суверенна държава и избиването на цивилното и население не, така ли бе тавариш?

22

Майора

преди 4 месеца

Та преди да говориш Лавров , спрете незаконната война срещу Украйна! Колкото до хутите , не може да обстрелват и пленяват кораби и да затрудняват корабоплаването , а в същото време да пазят такива на Русия!

21

Алекс

преди 4 месеца

САЩ и Великобритания няма да допуснат да бъде блокиран толкова важен морски път колкото и да цвили руският кон.Хутите ще се разлетят на пух и перушина.

20

Смешник !

преди 4 месеца

Има ли терористи в света, които Кремъл да не скача да защитава! И всички си въобразиха, че щом Путин стои зад тях, и няма да носят отговорност за престъпленията си! Откачена работа! Тоя що не се изказа,че нападението на хутите срещу търговски кораби е заплаха за световния мир! Или да си пускат ракети по танкери и кораби, според Този било нещо "нормално"?

19

Анонимен

преди 4 месеца

Скрий се бе коньь,не виждаш ли,че останалия свят не се интересува от вашто мнение.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Дявола вика спрете дявола

17

Рамзес II-ри

преди 4 месеца

Ако не бяха скачали Хути и *** всичко щеше даа е тишина.Още от времената на Пунт правят мизерии

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ама как така не дават на добрите хора да си хващат кораби в морето и да стрелят по тях!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Дайте му Дегазин, че са изряза мощно, пак.

14

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

За да няма заплаха за световният мир искам Българи и Поляци да живеят заедно около Черно море . А столица на Финландия да стане Масква. За да има мир.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Много се загрижилл, а защо гн кон месеци наред не каза на хутити да спрат да стрелят по международното цивилно корабоплаване? Преди войната в Газа, защо гн кон не каза на газаджийте да спрат тези 10 годишни провокации с ракети срещу израелския народ? Всички виждахме, как срещу Израел псотояно имаше тормоз от ракети? Лицемерр попилист . Вашата държава не пази никого от нищо ... само граби и руши и точно вие да се правите на съдия : )))

12

руски терор хути

преди 4 месеца

Хутите са рожба на руснаците..терористи талибани!

11

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Атаките срещу хутите? Къде тоя мастодонт на лъжата Лавров видя атаки срещу хутите? Дали няма предвид ЗАЩИТАТА,КОЯТО АРМЕЙЦИ НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ предприеха срещу същите тези хути,които в "невинността " си държат и Българи като пленници ? И това го казва потомък на СССР,чиито вожд Сталин екстерминира Волжките Българи! А анексията на Финландия и Полша? Руснаци,попиляхте си вече тотално ехидните безсмислени животчета. Дори съюзниците ви ви се подиграват вече. Вампири !

10

ами

преди 4 месеца

Антихриста е в русия