54

ИВАН

преди 4 месеца

ЗАЩО ЩЕ ДАВАТЕ ПАРИ?!? ВЪВ ФБ КАТО ГИ ГЛЕДАМ ПИК ЛИ НА ПО 25-30, ПОСТОЯННО ПО ЕКСКУРЗИЙКИ! ХОРАТА ИМАТ ПАРИ, НЯМАТ МАНТАЛИТЕТ, НЯМАТ САМОСЪЗНАНИЕ, ИСКАТ ДА ИМ Е ЛЕСНО И ДА НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНИСТ, ИСКАТ В ДУБАЙ И ГЪРЦИЯ, НЕ ДА БЪРШАТ ЛАЙ.А НА МАЛКО ДЕТЕ!

53

Анонимен

преди 4 месеца

Гледам данните на Унгария с прехвалените ѝ мерки. За 2021 - 93039 раждания. За 2022 - 88491. Чакам да излязат за 2023. За сега има за периода януари-ноември 2023 - 78579.

52

Крундел

преди 4 месеца

така се увеличава производството на индобългари...опс вече са бхаратбългари, извинявам се!

51

Анонимен

преди 4 месеца

Тези пари от данъкоплатците ли ще идват?

50

БХАРАТА ПАРТИ

преди 4 месеца

МАЙКАТА НА 36, КАКАТА НА 16: 36-16-1=19. БРАВО МАЙКА ГЕРОИНЯ - ЗАВЪРШИЛА СРЕДНО И ВИСШЕ И МЕЖДУ ДРУГОТО ЗА ДА НЕ СКУЧАЕ РОДИЛА КАКА И БАТКО...

49

Ивелин Михайлов

преди 4 месеца

Благодаря на кмета, че послуша съвета ми за нашия роден град!

48

Юрист

преди 4 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

47

Хахаха

преди 4 месеца

Днес бг за пореден път се показва като фейк "медия". Какъв демографски срив се бори с 10 деца. Баси палячивците са с тия заглавия. Политиката за унищожаване на българите се води отвън от същите, които назначават правителствата и притежават "медии" като тази, а подобни инициативи са също планирани за "прах в очите на хората"

46

Анонимен

преди 4 месеца

С това ще мотивирате *** да раждат повече деца,нищо друго.ако бяхте адекватни,заплатите и майчинството в бг щяха да са с друг размер.учете се от Унгария,как държавата стимулира раждаемостта по правилен начин

45

До 3 българин

преди 4 месеца

Нормално е жените да не искат да раждат, при кандидат бащи като теб. Освен цялата п омия, която си излязл, мога да предположа, че мечтата ти е, ти да си бачкаш за 1000-2000 лв., без мн да се напрягаш, жена ти да работи и да изкарва пари, но да ти е и слугиня, плюс да ти отглежда лошия генетичн материал. Е, сори, ама няма чак такива с мотли.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Тази пари ще са добра помощ за някое бяло семейство да се изнесе в по-голям град или чужбина.

43

европейски популис

преди 4 месеца

абе каква криза то политика ням а ще вземали мерки-има ли такава бананов а страна като нашата ,където на порасанало храненче в приемно семейство държавата да дава 1200лв а на биологичн а майка 40 лв ,после нямало пари то само лемури,калинки и държавни чиновници над полоин милион а реформи няма никакви

42

Анонимен

преди 4 месеца

трябва и в други градове да се въведе това.А помощи и детски да бъдат спирани,ако децата не посещават училище редовно.

41

mery

преди 4 месеца

В критериите трябва да бъде включено и образованието на родителите - минимум средно образование!

40

От хората

преди 4 месеца

Управляващите стават смешни в напъните си да покажат, че правят нещо за справяне с демографската криза.Липсват адекватни решения,дори и радикални.

39

Тихомир

преди 4 месеца

БРАВООО !

38

Хм

преди 4 месеца

Има смисъл, но само за бели деца. Другите и без това се множат главоломно. Има начин как да стане 100% законно, питайте Орбан!

37

Раджо

преди 4 месеца

А, колко струва едно раждане, между другото?

36

Анонимен

преди 4 месеца

Важното е да се раждат деца и русофилите да реват.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Ясно. Ще се делка парсата с бхаратците. Как един път, само един път не направихте нещо, което не е "схема", а просто така - за хората.