65

Русофоб

преди 5 месеца

До 63. Това как украинците как свършват и капитулират го четем и слушаме от две години. И така рушля ците са си доникъде.

64

Смях

преди 5 месеца

А ве, този Бахмут не го ли превземаха 9 месеца Вагнер? Сега пак ли? Колко месеца? Хи-хи-хи

63

Ххс

преди 5 месеца

Ех тия славни урки бе, всички атки героиски отблъскват, ако ги слуша човек ще каже, че мачкат

62

Славяните са 0.03%..

преди 5 месеца

БЪЛГАРИТЕ СА ПРЕКИ ПОТОМЦИ НА ТРАКИТЕ И ЕЛИНИТЕ И АРТЕФАКТИТЕ ГО ДОКАЗВАТ----славяни У нас няма ...НЯМА И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТЯХ!

61

НИЕ СМЕ ТРАКИ...

преди 5 месеца

...ЗА кои славяни дрънка тоя невежа...ХАХАХАААА...

60

Анонимен

преди 5 месеца

Украинските нацисти карат на последни издихания.Пожелавам на тукашните с о.р о с .о. Умно красивите от мъжки пол хубаво да се подмият че като дойде Ахмат и кадировците да се зарадват приятно хората .

59

Абе, глупости....

преди 5 месеца

КОЛКО МИЛИОНА Е РУСИЯ И КОЛКО МИЛИАРДА Е ЕС И САЩ---производството на военна продукция е НЕСРАВНИМО!!!

58

Дановски

преди 5 месеца

Словакът Мирослав Радаковски от Европейския парламент: Ако вие не прекратите доставките на оръжия за Украйна и убийствата на славяни, то ние, славяните, ще се обединим като братя, а аз вярвам, че ще се обединим и ще сравним Западна Европа със земята. От Татрите и до Ла Манша - Травник и показа една хоризонтална линия с ръка.

57

Дановски

преди 5 месеца

54, СВО не само ликвидира военната техника и военните запаси на Украйна, но и на нейните съюзници. Еесовските и американските военни складове са празни, производството е слабо и не успява. Задачите на Президента Путин за демилитаризация и денацификация се изпълняват в пълен обем не само по отношение на Украйна, но и на нейните съюзници.

56

На Русия....

преди 5 месеца

...не и трябва да настъпва---А ДА ОТСТЪПВА---защото вече идва времето, когато рускините ще ходят в Турция и България на ОПЛОЖДАНЕ!!!

55

До 54

преди 5 месеца

На Русия не и трябва да настъпва. Прочети горната статия и ще разбереш защо. След като САЩ намали помощта за Украйна, Европа ще трябва да компенсира тези средства. Колко мислиш че ЕС ще издържи преди да колабира, като и без това големите икономики вече едва се крепят да не влезнат в рецесия?

54

Анонимен

преди 5 месеца

бай Пешо, извинявам се за уточнението, но е необходимо. - - - Позивната "Волга" е на 149.200.

53

СМЕХ....

преди 5 месеца

Паметници на тия некадърни руски пиянки има само у България, и Бахмут е доказателство за това! АЗ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТИЯ ПАМЕТНИЦИ НА ГЛУПОСТТА!!!

52

Анонимен

преди 5 месеца

Зи

51

Анонимен

преди 5 месеца

Ко да правим... Голташка Русия още си буксува на има-няма 20км от границата... В Киев за 3 дни! Добре, че дойдоха малко снаряди от КНДР и Иран, та да се закърпи положението.

50

Анонимен

преди 5 месеца

ГанYOвци Рус0роби /41/, разбрахме, че ако Окрайна падне, Президентът Путин може би ще дойде в България да претрепе подчинената на ПосолствоТо управляваща мафия.

49

бай Пешо

преди 5 месеца

да де, ама за военните на бивша Укриана е най-здравословно да "координират по-нататъшната отбрана", използвайки позивна "Волга" на 149.1 MHz, за което те всички вече отлично знаят

48

БАХМУТ ПОКАЗВА...

преди 5 месеца

.....КОЛКО Е НЕКАДЪРЕН РУСНАКА....ХАХАХА....

47

Анонимен

преди 5 месеца

Главнокомандващият има телеграм-канал и описва в него бойните действия. И кога намира време за това? Цирк някакъв!

46

До ГанYOвци Р....

преди 5 месеца

Другият път като се опиташ да мислиш на глас,не е лошо да седнеш,защото с тая една мозъчна гънка за мислене и равновесие,току виж си паднал!