422

Bismark!

преди 5 месеца

Да...

421

Анонимен

преди 5 месеца

Това се очаква от запада. Да вдигне производството на боеприпаси, да вкара младите поколения в казарма, пък то войната ще дойде от самосебе си.

420

toti

преди 5 месеца

Само ако всички по границата на Русия тръгнат в нападения-Естония,Лива Латвия и с помоща на ХАТО и Тпо море от Турция може да се окаже Русия в капан и моли да се подпише договор с което да се изтегли...ха ха...как се вижда това аа../?

419

Анонимен

преди 5 месеца

АЙ СИКТИР !

418

Анонимен

преди 5 месеца

След днешното мазило на неделния пазар в Донецк срещу обикновенни хора и деца не знам какво ли го очаква Зелето.

417

Анонимен

преди 5 месеца

Не се надявайте, че след като сте се възползвали веднъж от слабостта на Русия, ще получавате дивиденти завинаги. Руснаците винаги идват за парите си. И когато дойдат, не разчитайте на йезуитските споразумения, които сте подписали и които уж ви оправдават. Те не струват хартията, на която са написани. Затова или трябва да играете честно с руснаците, или изобщо да не играете.

416

Анонимен

преди 5 месеца

До ха ха ха Саше rutube е истината без цензура Саше не нашите платени ***

415

ха ха ха Саше

преди 5 месеца

Армия русия взе под контрол село Крахмалово между Купряновск и Сватове.Върви бои за Табаевка и последващо настъпление към река Оскол .

414

партизани в Русия

преди 5 месеца

саботажи във военни заводи, в ж.п.терминали за управление на транспорта, дерайлирали товарни влакове, пожари в нефтобази и кули за втечнен газ

413

Войната е Икономика

преди 5 месеца

Русия спечели Втората Световна благодарение на САЩ и Великобритания. Сега САЩ, Великобритания и ЕВРОПА с ТЕХНОЛОГИИТЕ СИ ПОСТЕПЕННО УМИРОТВОРЯВАТ Русия.

412

Диктатура УбиваРусия

преди 5 месеца

ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ ГУБИ ТЕХНОЛОГИИ И АЛКОХОЛИЗМЪТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЪЗДАВА БРАК В ПРОИЗВОДСТВОТО ! 50 000 научни сътрудници са напуснали Русия през последните 10 години и повече от 3 милиона трудоспособни образовани руснаци ! НАЙ ЦЕННОТО БОГАТСТВО НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТНА СИЛА ! ТОЧНО ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ИЗБИРАТ В КОЯ СТРАНА МОГАТ ДА СЕ ЧУВСТВАТ СПОКОЙНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ПРОФЕСИИТЕ СИ И НА СЕМЕЙСТВАТА СИ !

411

Анонимен

преди 5 месеца

И това нас кво ни интересува ,някои си бил изгорил нещо си,друг унищожил нещо си ,това ви е пропуска на вас лесберистите все гледате нещо лошо да са случи у съседа и никога нищо добро у нас.Ами предпочитам пред вас дясните -Мари лъо Пен ,Тръмп ,Алтернатива за Германия , ДУДА,ОРБАН ,Ердоган,ПУТИН ,Възраждане за нас и даи боже всекиму достоен живот

410

Анонимен

преди 5 месеца

Специалната операция регулира демографията на Русия. Руски военен кораб тарантул бе пратен от украински морски дронове при Москва. Украинците обезвредиха 2 от 9те руски шпионски самолета. Украински дронове изгориха 2 руски нефтобази край Петербург и Ростов. Изгоря руски завод за барут. Руски работници подпалиха 50 декара складове на петербургската Wildberries търговия по интернет, насилват ги да воюват в Украйна. Майки и съпруги на руски войници излязоха на улиците да изискват завръщането им.

409

Анонимен

преди 5 месеца

Дезинформация

408

Без паника, моля !

преди 5 месеца

Навсякъде парламентите са нацвъкали повече закончета и правилца от звездите в небесата. Бюрократите са се размножили като скакалци и изяждат фондовете. ДАНЪЦИТЕ ЗА ФИРМИ И НАСЕЛЕНИЕ СА НАРАСТНАЛИ. Това поражда фалити и мизерия, стрес и недоволство в цял свят. Единственият начин за отвличане на вниманието на населението за който се сещат политиците без въображение Е ДА НАЛИВАТ ПАРИ ВЪВ ВОЙНАТА.

407

Анонимен

преди 5 месеца

Грозната истина Ами тя тая дето я каза се случва ,укрите ги смазаха и от това кога ще подпишат капитулацията зависи колко територии ще върнат на руснаците,аз предпочитем да изчакат до маи-тъкмо ще си научат урока по добре,аз живея на запад и мога да те уверя работата не е шега ,цените са горе а отоплението долу,а компенсациите се консумират от прошляци .Закво мислиш фермерите обсадиха бранденбургската врата,тепърва там ще има шоу.И за чии грездеи е на някои да напада Европа,тя се самоуби

406

ха-ха-хи...верваме

преди 5 месеца

Уркия чака от умрел писмо...

405

Грозната истина

преди 5 месеца

Копейките са най коравите типове които познавам. От две години всяка копейка по цял ден обяснява, как още малко (колко е малко не казват) и Русия е превзела Украйна и после за три дена е в Лисабон. Въпреки безумните лъжи на Кремъл, всяка копейка продължава да вярва на всичко което му пробутват. Напомням някои лъжи: Русия никога няма да нападне Украйна, Запада ще умре от студ, Няма да има бензин, В Азовстал има 5000 Натовски генерала, Москва не е потънал, а е на док в Севастопол и т.н

404

Анонимен

преди 5 месеца

янките ги е шубе, само укропите са толкова изостанали и закъсали, дори и мюслито вече неще да воюва с Русия

403

Анонимен

преди 5 месеца

укропите всеки ден се състезават да демонстрират колко в правото си и в името на доброто действа Русия като ги унищожава