59

Georgiev

преди 4 месеца

До Анонимен 59Опитват се? Та с оръжия на НАТО, Украйна няма право да стреля по територията на руската тоалетна. А Киев, като е паднал? под руско владение ли е сега? ей, говорите, колкото... можете всъщност :)

58

Анонимен

преди 4 месеца

До Georgiev. Ами той Киев падна точно за 3 дни, ако не помниш. Сега Борката каза , че ще помага на украйна колкото трябва. Русия вече воюва срещу цялото нато, на територията на украйна и нато губи. Опитват се да пренесат войната и на територията на Русия.

57

Georgiev

преди 4 месеца

Ама, какво стана, нали Киев щеше да падне за 3 дни? Пълен смех :)

56

Интересно !

преди 4 месеца

Докато тече "Контра наступа" на Укро Вермахта, Украйна снощи загуби още две селища ! А какво ли ще стане когато Русия започне Контра на контрата ?

55

Анонимен

преди 4 месеца

Градове Мали Мали

54

До Укро феновете

преди 4 месеца

Споко Бандеровци. Нищо не казвате за поредните освободени градове в Донбас и Харковска област ? Кво се радвате на два горящи варела ? Това ли ви е "Контра наступа" ? Така война не се печели. Най много сега "случайно" да гръмне някой петролен склад в Естония (оттам са долетели дроновете, Украйна е далече) Да няма после рев и сълзи от Сорос медиите и русофобите в България "Как Русия била извършила агресия срещу мирна Естония" ! Всяко действие има и противодействие....

53

Мислете ...

преди 4 месеца

Този удар няма нищо общо с военните действия на територията на бивша украйна. Целта е отслабване икономиката на Русия. Щетите са нанесени не от украйна, а от натовска страна. Цели се провокация спрямо Русия по повод предстоящото учение на нато.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До До Днес Бее Гето - ех, ако можеше малко да започнеш да мислиш...нямаше да пишеш за знаменца в селца и "напредък" от 200-300 *МЕТРА* и да опитваш да омаловажаваш унищожаването на критично важна инфраструктура като тази в Уст-Луга. Но пък е съвсем очаквано това, което пишеш - от 2 години насам само такива глупости пишете феновете на оркистан. Оня ден пишехте, че рашистанците сами си свалили A50-ката. Преди това - че сами си потопили Мацквата. Жалка работа.

51

До Днес Бее Гето

преди 4 месеца

По важното е че от снощи руското знаме се вее над още две освободени селища. Богдановка и Крахмальное, съответно в Донецка и Харковска области. А с такива статиики за укро терористични актове само целите да отклонявате вниманието от основните новини от Източния фронт и да накарате Бандер Офците в България да свършат от кеф. А какво става със "мащабният Контра наступ на нацистите" ?

50

бъдете обективни

преди 4 месеца

очертават се страшни неща, и за двете страни, но в крайна сметка Русия ще спечели, краварите подклаждат този конфликт от години, даже вече не се крият, а баЛамУРниците който влизат в директен конфликт си мислят, че след като фермерите са зад гърбът им имат шанс да оцелеят, не нямате, ама сте много проЗти за да го разберете.

49

Анонимен

преди 4 месеца

До ЯМБОЛИЯ. Това го казаха американците.

48

Очаквайте ...

преди 4 месеца

Империята отвръща на удара. Скоро в реално време.

47

ЯМБОЛИЯ

преди 4 месеца

СЛАВА НА УКРАЙНА !!!!!!СКОРОШНА ПОБЕДА СРЕЩУ ТЕЗИ КОИТО КАЗАХА,ЧЕ КИИВ ЩЕ ПАДНЕ ЗА 3 ДНИ!!!!!!

46

Анонимен

преди 4 месеца

С този удар естонците се включиха пряко във войната.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Тези, които стрелят по руска територия нека не забравят, че и Русия може да стреля. За всички е ясно, че това не са украински дронове, изстреляни от територията на украйна.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците губят по целия фронт и нато се е впрекгало да помага с каквото може. Няма да доведе до нищо добро тази намеса и преките удари по Русия.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Браво това са добри новини , всичко което гори в русия е добре за цивилизования свят.

42

Сата НАТО

преди 4 месеца

Естествено, че Просията е агресор. След като имаха глупостта да нападнат суверенна държава, за да и вземат териториите, след 25 години арогантна и агресивна риторика от най-високо държавно ниво, след като избиваха чужди държавници, дошли на посещение в Просията, сега тази държава е извън закона. 25 години бяхме свидетели на всички тези безумия и никой няма никакво съмнение, че е правилно да и се вреди по всякакъв начин, за да изчезне от картата.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Дронът е пуснат или от Естония или от Финландия. Ще се разбере скоро.

40

Петко

преди 4 месеца

Много се изложиха руснаците. Разочарован съм.