36

Анонимен

преди 4 месеца

Що не ме направите мен директор. За 1 месец ще спаднат с 99%. Един процент самоубийци винаги ще съществува.

35

Анонимен

преди 4 месеца

И от тия лаладжии чакаме да ни пазят границата?

34

Анонимен

преди 4 месеца

"Нищо не може да спре хората да пресекат границата ..." Тъй ли? Ами как тогава ще спрете руски терорист? Хи-хи. Впрочем, на едно място прочетох, че вече като държава от "Шенгенското пространство" ще плащаме по-висока такса именно за издръжката на Фронтекс. Това вярно ли е, отчетоха ли го нашите и това към "икономическите ползи" от членството в Шенген? Все пак какво ще правим с руските терористи /хи-хи/, като не можем да спрем никого?

33

Гошо

преди 4 месеца

Тоя 100% не е прав. Първо трябва да се стреля по границата. Второ всеки който е пресякал границата незаконно в затвора. Така много бързо ще секне потока.

32

РБ

преди 4 месеца

Незаконните емигранти,зелените талибани и войната в Украйна убиха Европа !!!

31

Чужденец

преди 4 месеца

Тоя говори глупости! Ако се криминализира пресичането на границата, навлеците се държат в затвор и принудени да работят докато им трае процеса вместо да им се осигуряват удобства и притока ще пресъхне моментално.

30

Хаха

преди 4 месеца

Значи да печатът пари и да раздават безразборно може(погледнете България всеки втори е милионер) то не са ЕС класи то не са вили за по няколко стотин хиляди евра то не са почивки по екзотични дестинация! А иначе във Африка глад а във ислямския свят войни!!! Е те не са ле толкова хора като нас!! Са идват всички и още и по зле ще става!! То за да си икономист и банкер трябва да си учил малко а те по високите етажи само измамници и бандити няма как да стане

29

Анонимен

преди 4 месеца

Уволнете го тоя

28

Анонимен

преди 4 месеца

Михаил Тимофеевич Калашников е предоставил всички необходими инструменти за превенция на нелегалната миграция.

27

sando

преди 4 месеца

До Анонимен 8Ти колко прибра у вас бе, ппдбраст?

26

Анонимен

преди 4 месеца

Струва ми се, че трябва да се откажем от "услугите" на Фронтекс.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Ихааа! Колко весело! България е външна граница откъм Македония, Сърбия и Турция. Айде вместо да правим калабалък по нашите граници, всичи дойчовци, австрийци и прочие про-евро, да "палнат" корабите както преди 3-4 века, и да ходат да си търсят роби в която държава на света си пожелаят. Също така, могат да си открият специални служби към посолствата, откъдето да си ги товарят дирекно както и на каквото пожелаят

24

абе

преди 4 месеца

що ли си мисля че стена в стил ГДР ше спре или ше намали драстично мераците на получовеците да продължават да налазват Европа

23

Анонимен

преди 4 месеца

И тези били пазители на граници, та и на нашите. Денковци ни ги съобщават като нещо сигурно за границите ни. Те не пазят граници, а способстват за по-бързото набълбукване с всякакви от всякъде.

22

До 8

преди 4 месеца

Къде да ги заселваш ? Не съм видял бежанец да работи до сега. Освен нещо далаверка да прави. Те не искат да работят а искат социалните помощи на европа. Така че марш обратно и това е

21

Анонимен

преди 4 месеца

Ханс я кажи от колко десетилетия мигрантите минават спокойно през Италия до която стигат с кораби, че нещо всичко го прехвърлихте някак си на нашата черга бе.

20

Решение

преди 4 месеца

Върнете минните полета ,рововете и кулите с картечници и никой няма да мине.Но това не било европейско и нарушавало правата на хуните!!!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Студен душ за Денков. Със застъпничеството на Тони Блеър!

18

Анонимен

преди 4 месеца

До мак. Напротив, задължително е да се стреля защото в момента са им набили в главите че Европа е разграден двор и могат да вуршеят както си искат в нея и даже ще им плащат за да живеят могат да правят каквото си искат и никой няма да ги закача за нищо.

17

Те

преди 4 месеца

Кадафи как спираше африканските бежанци,докато не го убиха САЩ и НАТО и настана шок и ужас.