139

Възраждане

преди 4 месеца

Време е за забрана!

138

Хмм...

преди 4 месеца

Ами след като ти Денко като главна сапунерка и цялата сглобка сте на антибългарска позиция, така ще е!

137

Майната Ви

преди 4 месеца

Денкоглу пак се изказа неподготвен. Лъсопишкин говори срещу ЕС, но отиде на сборището на неофашистките партии в Милано организирано от Лега Норд на 04 декември 2023! Влече го Европа! И не! Не е фейк! Ето линк към сайта на ДЪРЖАВНАТА ИТАЛИАНСКА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ с коскоджам ти снимка на Коцето и българското знаме: https://ansa.it/sito/notizie/politica/2023/12/03/da-bardella-a-wilders-i-sovranisti-amici-della-lega_2ac29b50-4191-4fd7-996b-0a578980e6e1.html

136

Анонимен

преди 4 месеца

Може би имат различни европейски позиции? Кой е казал, че само вие имате европейски позиции? И другите хора имат мнение, различно от вашето, което очевидно е грешното.

135

Анонимен

преди 4 месеца

До Слава на Русия Възраждане са фашистка организация от Варна, също както АТАКА беше в Бургас.

134

духовна пустота

преди 4 месеца

Денкоооф , шивачът дето те е кроил ръчете у теб си е оставил , толкова тесно скроено същество си .

133

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане е на анти-български позиции. Искат да ни окупират пак руснаците и да ни изолира цялата планета.

132

Анонимен

преди 4 месеца

Копейкин се спуква да лъже. На трибуната само псува и цитира про-руска поезия от 1880та. Всичките му законопроекти са копи пейст от руската дума. Паляччо

131

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане е фашистка партия. Българско отдавна няма за защитаване - заличено е от турското и руското и Възраждане продължават започнатото от Русия през 45та. Тази партия трябва да бъде изхвърлена от политическата сцена. И така и ще стане - следва ги съдбата на Атака. Със всеки ден копейката прилича все повече на Волен.

130

Слава на Русия

преди 4 месеца

Възраждане единствения защитник на православието и българо-суветската дружба.

129

плитка локва си

преди 4 месеца

Тоя чиче се е побръкал на тема " европейски " , иска ли да каже , че някой е анти себе си бидейки европеец в естествения му смисъл , не в извратения дето се опитват да го представят едни извратеняци , дет който не им следвал идиотията не бил европеец .

128

СС,

преди 4 месеца

Възраждане,. Първа,,политическа,сила,Д,П,С, заличаване,,,ЕС. НАТО,. вън,от,. Родината, България,. и, България,. с,,. Русия,. РОССИЯ,ПОБЕДА,. СЛАВА,,РУСИ,

127

Анонимен

преди 4 месеца

Така е,зглобката защитава европейски позиции а Възраждане-Български.Сред европейските позиции е да се пълним с мигранти и дебелян пеевски да контролира държавата.Всеки сам да си преценява.

126

Анонимен

преди 4 месеца

Ха ха ха каква трета партия е Възраждане бе! Нали ги видяхме на последните избори. Нито един кмет нямат. Бсп и ДПС имат повече кметове и общински съветници от тях. Възраждане ги направиха 3та партия в парламента когато го играеха патерица на ГЕРБ. Сега палачинката се обърна и едва ли ще влязат в парламента.

125

пенлив сапунчо

преди 4 месеца

Ако твоята презентацие е на " европески " , то напълно им разбирам антито .

124

Анонимен

преди 4 месеца

Все пак възраждане са трета партия много народ е гласувал за тях ,ако има други избори може да станат и втора партия ,вероятно ПП че минат на трето място )

123

много по важно

преди 4 месеца

е дали ВЪЗРАЖДАНЕ защитава българското. Пикая ви на *** позиции.

122

Анонимен

преди 4 месеца

Само не разбрах ме, как че има ротация на с герб ,а министъри на ПП че остават като министри от герба

121

Възраждане

преди 4 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

120

Анонимен

преди 4 месеца

Какво им се готви на Възраждане... Направо свят ще им се завие. Другата седмица всички ще го разберат. Голяма грешка направи Костадинов, че се заяде с Пеевски.