87

ТазиКухаЛейка

преди 5 месеца

Бих я онодил,ако зная,че ще миряса най-сетне и ще започве да се грижи за бебето и за рогата на Рогач Миро,вместо да се излага на присмех.

86

Анонимен

преди 5 месеца

Ленче, а кажи нещо за Лорер и Василев! Винетната кралица им купува имотите с корупционна добавка!! И за награда Лорер евродепутат, Радан у тиквите! Ако някой си е направил парите с комисионна защо да ходи и на еврозаплата?!

85

Е ле па тая!

преди 5 месеца

Като каква се изказва и дава оценки ??!!!! Що не си гняви баджанаците а ми си завира ПАРАПЕТА там където не му е мястото !

84

ха-ха-хи

преди 5 месеца

Лена картечарката на амбразурата....та-та-тааааа...!

83

Галя от EmbassyTO

преди 5 месеца

Отново ли съвременният вариант на космата , нахална , оборотна секретарка с екстри се опитва да мисли между две пюрета.p.s Да бяха записали и убийството и на адвоката, пеи който работеле парапетка на божков . Че се търси покритие спешно.

82

Хмм...

преди 5 месеца

Хайде няма нужда да ни говори за компромиси и съдии точно тази, дето има навика да превръщат съпартийците си в баджанаци!

81

Ана

преди 5 месеца

Добър анализ! Жалко, че нивото на много хора е ограничено до собствената им глупост и пишат простотии

80

Анонимен

преди 5 месеца

Тралала, тралала, предадохме народеца на заколение, но какво можеше да се направи, тралала, такава му била съдбата, да не ни се е доверявал...а птичките продължават да пеят и аз венче от глухарчета ще си свия, благодаря колеги...

79

Анонимен

преди 5 месеца

Я колко глупав бил тоя народ, че ни се довери! Ама наистина си заслужаваше да го наведем пред Дедо Боко, мое ли да са такива гламари, нищо по-добро не заслужават!

78

Анонимен

преди 5 месеца

Всичките "правни реформи" (конституцията, парцелирането за извличане на изгоди в управлението, смяната на гл. прокурор съпроводено с "изпиране" на Змеевски и Тиквата , ротационния майтап, всекидневните лъжи по медиите за успехи, ежемесечните милионни заеми, милиардните доброзорни дарения за Украйна, липсата на новогодишни за пенсионерите, извращението с болничните, скалъпения бюджет, изборът на "съдии" за КС и т.н....) на сглобката са подигравка с правото и избирателите им.

77

На ПП ДБ-то

преди 5 месеца

А за Атанасова се чудя, тя ли е по-неприятна от Ленчето или обратно. Някой да помага, че не мога да реша.

76

Тенгри кан

преди 5 месеца

Типичното женско емоциално кудкудекане;))) Ако разбрахте кво иска Лена, па си на;))) Обаче, аз разбрах! Иска още едно дете, за да нема време от гледане да дрънка по медиите;))) Ако и това не помогне - още едно!

75

На ПП ДБ-то

преди 5 месеца

Таа, Ленчето, е крайно неприятна уфсъ. Даже не е вакла. 'но'о зле. Даже зле, по-зле, най-зле, Ленчето. Такава градация.

74

Демократично

преди 5 месеца

е щом Герб е първа политическа сила да има право да си издигне кандидат. Само не мога да разбера, защо непрекъснато ни се натрапва, че била политик и депутат. Това е огромен опит, ако си само преподавател. Да вземем Карагьозова - Хинкова, тя е преподавател по конституционно право и стана професор, без нито една написана статия, книга, учебник. Ама никой не говори за нея. Мисля, че Атанасова я превъзхожда със законодателната си дейност сто пъти. За сведение никога не гласувам за ГЕРБ.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Ленче.... в потурите си имам боздуган оплождащ с ленено семе.... Кога ще отидем в розовата долина на бригада? Ти ще береш рози, а аз бригадира ще ги оплождам в твойта розова долина на баджака, за да има баджанаци навред и да викат Урааа със знаменца напред!

72

Надписът

преди 5 месеца

на студентите не е автентичен. Преподавател им е Наталия Киселова, която ги е подтикнала към това деяние. Тя се учи от колегата си Близнашки, който затвори студентите в една аула и ги накара да окупират университета през 2013- 2014 година. И после го назначиха за служебен премиер. Окупацията тогава не беше автентична.

71

ПО ПАРАПЕТА ПО ПАРАП

преди 5 месеца

А ЗАЩО НЕ ИЗБРАХА ЛЕНА? КОЛКО Е УМНА САМО, НЯМА РАВНА НА СЕБЕ СИ?

70

Ангелина

преди 5 месеца

Лена ,има неща ,за които не трябва да се правят компромиси.Много често именно най- дребните на пръв поглед компромиси ,водят до най- големите вреди за обществото. Това не е компромис ,това е СРАМ И ПОЗОР ,която почтен и достоен човек няма как да подкрепи. Ти самата казваш: "И силно политизирана и антагонизираща кандидатура, идваща да замени друга такава.... Нали ,целта на промяната беше това да се промени ,а не подмени със същото.Дано ,Президентът постъпи с разум- аз му вярвам.

69

Коя

преди 5 месеца

беше тази?!?

68

Анонимен

преди 5 месеца

Органът на песни сега е Лена - бaджаначката на ДесиСлава. за да поддържат Славата на Чалгата от родата - бaджaк на бaджанак за да има по всички партии наш бaджанак! И Лена със свойта славна песен на ДесиСлава се качи на тротинетка и поднесе песента със свиpката на баджанака Азис и с негова мелодия между бaджaкa продължи с песен да кара тротинетката! Излес на улицата нощем и ще чуеш как песента на Лена се пее навсякъде по нощните заведения за да има здрави бaджаци за наште бaджанаци!