34

Стига вече,мизерници

преди 5 месеца

Няма ли кой да се противопостави на тези бандити,методично и по план, унищожавайки тази нещастна страна !Къде е този бездарен "Главнокомандвуващ" , най-сетне давдигне армията ...

33

Путин.

преди 5 месеца

По. Големи. Некадърност. От. Тези. Двамата. Здраве. .му. кажи.

32

Путин.

преди 5 месеца

Пази. Боже. Сляпо. Да. .прогледа

31

Допълнение към 26

преди 5 месеца

При това ако го отстранят по тази причина вице-президента Йотова няма да изкара мандата му докрай, а ще се проведат предсрочни избори за президент!

30

До 29

преди 5 месеца

Венета Марковска беше спряна, защото се доказа, че е взимала съдебни решения в полза на човека до нея, а не от проявен каприз на президента Пневнелиев!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Плевнелиев ще подкрепи Радев в спирането на тази неподходяща кукла на Боко-Карабоко. Той така спря Марковска.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Да сменим чуждицата, омаскарена от фашистите - демокрация, с българската дума "народовластие". "Демокрацията" се изврати и стана лоша дума, с лош смисъл, от фалшивите "демократи".

27

Анонимен

преди 5 месеца

Ако зеленият чорап не присъства на клетвата, това ще е още един повод да му оклъцкат още... потника.

26

Радев е с главата си

преди 5 месеца

Радев разсъждава, има съветници и не вярвам да не изпълни задължения, вменени му в изрични текстове в Конституцията на България! Ако не се яви изобщо на клетвата НС има пълно право да му иска оставката, поради неизпълнение на конституционни задължения!

25

Анонимен

преди 5 месеца

До баба марка 21.....баба Мара има авторитета на леля Пена от Люлин... ххахах

24

А ПУТИН...??

преди 5 месеца

ЩЕ ПРИСЪСТВА ЛИ..?.... И АКО ГО НЯМА, КВО ПРАВИМ ТОГАВА...??.... БОЛНИ РУСКИ МОЗЪЦИ.....

23

Анонимен

преди 5 месеца

държат го с някакъв компромат и за съжаление ще присъства на клетвата на 2мата некадърници.

22

анонимен

преди 5 месеца

Президентът не трябва да присъства, но тойще бъде там, на клетвата..................

21

баба мара

преди 5 месеца

президентът да не присъства на клетвата единият брокер на недвижими имоти ипенсионер другият какъв е съпругът и с какъв бизнес е и двамата не стават няматавторитет в обществото

20

Страшно е

преди 5 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка държава като територия и да те счупят от бой.10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка.Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга.Флагманът по дъното да лази.Да крещиш Европа ще замръзне,докато ти тракат зъбите. Страшно е!

19

Анонимен

преди 5 месеца

Поради обществени съмнения, че Атанасова ще излъже на клетвата, защото цял живот е била лична кукла на Борисов и е доказала, че няма собствено мнение и няма своя позиция, обществото желае да не се извършва лъжлива клетва на една кукла на конци на Карабас-Барабас.

18

Хмм...

преди 5 месеца

Ако това е вярно наистина, то Радев просто не трябва да присъства и проблема е решен. Доколкото си спомням и при бистър Бийн имаше един подобен случай и една кандидатка за съдия не встъпи в длъжност, защото той си тръгна, когато именно тя трябваше да положи клетва.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Свърши се с демото крация. Демото подлъга народеца да даде властта на новите фашисти, наследници на старите фашисти. Демото свърши идва плащането за истинската програма на Подмяната, Сглобката и Европеевски. Крацията остава само крация и партокрация, олигокрация. При капитализма парите винаги побеждават демоса. Демоса се раздели с крацията. Съчетанието демос и крация вече не е реално и актуално.

16

Чоко

преди 5 месеца

Импийчмънт за пРезидента. До кога ще го бавят. Да освободи сградата и да се премести в Кремъл.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Деса е кукла на конци на Тиквата. Това не бива да се допуска да стане тя част от КС.