377

Решението е просто

преди 4 месеца

Ако Украйна не победи, то Литва ще победи, вервайте ми.

376

Литва

преди 4 месеца

Що за географско понятие? И те се мислят за държава!

375

Анонимен

преди 4 месеца

И руските апартаменти ви устройват? На кого разпродадохме крайбрежието? Леле..,а аз си мислех, че тук има адекватни хора. Ами добре. Кво да ви кажа,учете руски език.

374

Анонимен

преди 4 месеца

А,значи Камчия да е руска ви устройва,така ли?

373

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът на Украйна не е проблем на Европа. Когато загубят просто ще се върнат към състоянието си от преди Майдана и мирът ще се възстанови. Много мирно си живеехме тогава, преди НАТО да си въобрази от Украйна да прави някаква анти-руска военна база.

372

Анонимен

преди 4 месеца

Ами давай,за какво напъване говориш. Ходи на Камчия,да видя дали ще минеш по-далеч от бариерата. Доколкото помня,сделката беше с тогавашния кмет на Москва Лужков

371

Анонимен

преди 4 месеца

От толкова напъване да изкарат проблема на Украйна проблем на цяла Европа, не се знае какво ще им излезе изотзаде.

370

Анонимен

преди 4 месеца

Ама вие последните години къде бяхте? На командировка в Москва ли? Бетонните цитадели по крайбрежието за българи ли ги строиха? Или за американци?

369

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ти говори за бежанците бе. Украинци ли купуваха апартаменти последните 10 години? Камчия на украйна ли я додоха?Разходи се по руски сайтове,още ги предлагат.

368

Анонимен

преди 4 месеца

Задокеанските трролеи колко са пак се домъкнали да трракат глупости.

367

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън дрън викай на твойта жена на мен не можеш да викаш така защото не си ми нито на възраста нито на образованието. Лятото бях във Варна. Украинсмите бежанци са повече от варненците. Дори и при толкова туристи пак се вижда че града е пълен именно с украински колонизатори. Факти.

366

Анонимен

преди 4 месеца

Боли ме оная работа за Сталин. Той отдавна е тор. Питам за хилядите апартаменти закупени от руснаци. Камчия не е ли руска територия вече?

365

Анонимен

преди 4 месеца

До големите букви които обясняват каво взел и дал груз.Сталин. Той преди всичко е дал много неща на Украйна като е вземал от всичките и съседи но най много от Русия. След разпадането на СССР руснаци останаха във всички бивши страни на СССР и то при много лошо отношение към тях. Още 90 те години гледах филм и то френски за това че в Прибалтика те нямат права нямали дори документи. Войната е планирана от Запада и от САЩ.

364

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън дрън, колко апартамента купиха руснаците знаеш ли? Защо си мислиш,че тръгнаха березките? Във Варна са поне 3. Айде у лево. Даже български паспорти се продават по руски сайтове

363

Анонимен

преди 4 месеца

В Бургас където работех преди време руснаците които живееха там и идваха във фирмата се опитваха да говорят на български. Българите които живеят по света също говорят с акцент а някой изобщо никога не научават езика. Какви са тука тия расистки изказвания за дребни центове може би сори.

362

Анонимен

преди 4 месеца

Уточн.400 Рускоговорящи по нашето Черноморие са украинските бежанци.

361

Анонимен

преди 4 месеца

Аз все пак да питам: какво значи Русия да победи? Да вземе Авдеевка,Донбас или Киев? Никой не е съобщил нищо освен че защитават рускоговорящи. С тази идея,можем и на нашето крайбрежие да ги чакаме

360

Не мога да разбера

преди 4 месеца

какво означава Украйна да победи,как го виждат това действие подобните на Ландсбергис?Не са наясно с манталитета на руснаците.Единственото,на което могат да се надяват,е руснаците да се откажат от продължаване на войната,за тях ползите да са по-малко от вредите,и да преглътнат националната си гордост,която за тях често е определяща,но затова са нужни определени приемливи условия,които Украйна няма да приеме.РФ ще воюва до последно,а нейното последно ще е зловещо.Запдът трябва да се споразумее.

359

🇧&#1

преди 4 месеца

Украйна ще победи когато ми цъфнат налъмите.

358

Горд Българин

преди 4 месеца

Поредния глупав. Русия никого не иска да напада, ако не застрашават нейния народ. Русия ще спечели. Вече всички говорят открито че НАТО нее готов да се бият с Русия. Затова подтикват такива балъци като Украйна, а сега като гледам и то управляващите на Литва и Молдова и други тръгват по този път. Техните народи не желаят война., но подкупите им управляващи не мислят така. Същото е и в България.