18

Анонимен

преди 5 месеца

Е затова (а и заради още много други неща) внуците ми не са български граждани! Даже българската "държава" дори не знае за съществуването им. И така е идеално!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Василев, Лорер и компания ПП, продължават да си играят игрите и да работят като дилъри, докато заемат високи постове в държавата. По този начин влияят на клиентите си в своя полза. Купуват, продават, перат пари, в конфликт на интереси...няма значение, за тях. Имот купен за около 300 000 са продали за над 1 млн и то докато са на високи постове в държавата. Продават всичко което им носи печалба, неотдавна искаха да продадат българска земя на безценица. Купиха си лоби в САЩ, което да ги държи власт

16

Анонимен

преди 5 месеца

Моля ви се ...

15

Loyko

преди 5 месеца

Той и Гуцанов придобива имот вила на смешна цена и Копейкин къща на половин цена,но Лорер и жена му надминаха всички по нахални далавери и непрекъснато търсене на работа,разбирай високоплатени постове в държавата.Ние ги избираме и после не можем да ги гледаме.Българска работа....

14

Анонимен

преди 5 месеца

И накрая ако нещо се открие без да се прикрие, ще стигне до "техния" главен прокурор. Ще излязат чисти като сълза, също като Дебелян и Боко.

13

РадеВ

преди 5 месеца

И ще открие.... дръжки. Тия за големи будали ни вземат. Ама то май сме си такива. Щом ги търпим начело с Прецедента.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Нали знаете защо сготвиха черепахата? Искаше да стане фактурист срещу седем процента от платените тол такси каквато е тази интелигентно системната от статията. Отделно тиквата и глиганчето смеевски искаха да дели и с тях. А кокората е стар мошеник

11

Моше Бен Израел

преди 5 месеца

Кое не беше верно,че ми изтрихте коментара? Това че Лорер живя в Израел и се опита да прави партийна кариера?Това че не могат номерата му да минат в Израел? Всичко това е обективната истина!Разбирам защо България е на последните места по свобода на словото!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Остава да открият каква услуга е платена с тези 1,8-0,3 милиона.

9

Аз вече знам

преди 5 месеца

резултата! Дайте ми да напиша продължението на статията! Моля само за едно подсказване кой е съпругата?

8

Анонимен

преди 5 месеца

Те и Борисов го проверяваха и казаха, че няма нищо нередно. Това сме го гледали 100 пъти.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо няма да открият, никакви нарушения. Нали не искат да им истине стола.

6

Муа хй ха

преди 5 месеца

Стар милиционерски трик. Проверяват ги, за да ги изкарат невинни и после да кажат " Ами ето проверихаа ни, няма нищо". Защо беше тая борба, според вас да сложат техен човек там. За това. А това, което ви казвам е стар номер от началотэ на "девакрацията". Слагаш са чавек, после те пронерява и си читав. Хем той са си решил работата-проверката. Хем всичко е законно и си чист. Срам.

5

ВЪПРОС

преди 5 месеца

Асен Василев е най-добрия Министър и Политик заедно с Президента Радев .Лорер е опитал да изпере пари в Брой преди приемането на България в Еврозоната .Мафията е Лицето на Кирил Петков Сие отложи процеса - Народното Събрание в сбор на *** Партиици прие Закона .За критиците - ДПС и Пеевски също Гласуваха за Отлагане за си оправят Парите в Брой .

4

Анонимен

преди 5 месеца

Добре беее... Докога? Все престъпници ни управляват, все така ли ще бъде?

3

Анонимен

преди 5 месеца

Виждам как много скоро КПКОНПИ, ще бъде закрито с решение на парламентарното мнозинство.

2

Евала!

преди 5 месеца

Едва ли е схема това, вижда ми се доста честна тая история! Ха ха ха ха ха ха ха ха...

1

Анонимен

преди 5 месеца

Аз знам резултата. Вие го знаете също.