318

Поправка

преди 4 месеца

С украйнското зловредно за Украйна "ръководство" е само нашето зловредно за България "ръководство". Народите - не. Като изключим някой кресливи лyмпени, каквито има навсякъде.

317

Анонимен

преди 4 месеца

абе иа0род9чета амеркански слуги-б нашата страна положението отдавна в критично но ви интерисува само украйна - ами отиваитв там да изпълнявате поръчките на краваршингтон

316

Айде стига!

преди 4 месеца

А положението на българите в България не е ли критично?! На кокорчо не му пука Бе!

315

Анонимен

преди 4 месеца

АСЕН ВАСИЛЕВ И ЛОРЕР ЗАМЕСЕНИ В ИМОТЕН СКАНДАЛ. ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ УЧУДВАМ. ЕДИН ДОКАЗАН И СЪДЕН МОШЕНИК ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ОСЪДЕН И В САЩ, А ТУК ПП-ДВ+ГЕРБ +СДС МУ ПОВЕРИХА ФИНАНСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА. ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ПО-МАЛО УМНИ ПОЛИТИЦИ? НЕ СТЕ. КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД И ПРОИЗХОДА НА ЛОРЕР ЯСНО Е, ЧЕ ЕДИН УМЕН, НО ВРЕДН УМ С ЕДИН ЕВ РЕИН ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ. КАКВО ЧАКАМЕ???

314

българина

преди 4 месеца

г н министър, бг бизнес се радва когато вие се притеснявате за украйна ... това е шега разбира се, но бизнеса не им ли покаже червен картон на тия нещастници на евроизборите, нямат право да е оплакват

313

българина

преди 4 месеца

като е за украйна се действа бързо, а като намаляваме с 50000 годишно се действа бавно или никак..... вие си ги избрахте

312

Британски учЕн

преди 4 месеца

На дневен ред са еврото и Шенген, каква Украйна го гони тоя, майка му да не е украйнка че така се пени в подкрепа на чужда държава?

311

Анонимен

преди 4 месеца

Г-н министър, вие доколкото си спомням, сте министър на Министерството на финансите . Ситуацията в Украйна обект на МФ ли е? По-скоро това би следвало да представлява интерес за г-н К.Петков или вие сте взаимозаменяеми и се допълвате един друг. Професорът по роботика Тагарев пък е военен министър и при смяна на премиера той има като резервна писта връщането към 'академичните дела'. Ега ти кабинета, ега ти партиите...

310

До кога

преди 4 месеца

Ако не бяха руснаците , нямаше да има страна на която да си министър- председател и да искаш да водиш война с тях. Слаб народ слаба държава тези ,който те избраха при тази авгобиография и водени делаза измама срешу Вас да се оправят-Нуеки и необразовани хора избират кой да ги управлява ето резултата.........

309

sa

преди 4 месеца

Какъв е този мошенник да говори от мое име

308

Анонимен

преди 4 месеца

Страната ни никога не е подкрепяла фашагите в Киев. Никога не сме подкрепяли тия със свастиките на вратовете, и байраците на СС Галичина в ръцете. Само продажното ни фашистко правителство ги подкрепя.

307

хахахаааа......

преди 4 месеца

магьосник......

306

Вечен Шах

преди 4 месеца

Подкрепа на Украйна, но и примирие тази война няма как да бъде спечелена и от двете страни. Украйна се доказа в отбрана, последната атака не сполучи и това се смята за руски успех , но целия конфликт е на ниво реми една атака не е война . Във войната печели Украйна от обсада на няколко километра от Киев се стигна до граници близки на тези от 2014г. Руснаците пък имат 5000 ядрени глави и ресурси имат и доставчици на евтино оръжие. Пат.

305

Анонимен

преди 4 месеца

Както казват от Европарламента - загубата на Украйна е загуба на Европа. Аз бих добавил: и на НАТО! На колене пред Русия целият Запад!

304

Анонимен

преди 4 месеца

на тоя ококорения продажник Путин да му прати един кинжал изотзадзе - тоя ден ще е втори национален празник а и не само на него - на цялата сглобка

303

Щирлиц

преди 4 месеца

Бързайте,че руските войски напредват.Дори и да сме приели еврото,пак няма да ви се размине.

302

Анонимен

преди 4 месеца

Гейовете се подкрепят и трансгранично. Путин, стани гей и ще спечелиш войната.

301

Анонимен

преди 4 месеца

Да си кажем истината - българският народ не е евроатлантически, ами източноевропейски. Западът не ни харесва, Далечният и Близкият Изток не ни харесва. Трябва да съхраним източноевропейското, като част от културното наследство. Продажниците от Сглобката извършват някакъв "Възродителен процес" върху българския народ. Желаят да унищожат националните ценности, история, празници. Отровените умствено от западните грантове и траншове и пропаганда, желаят да станем като тях продажници и ***.

300

Анонимен

преди 4 месеца

Защо няма български евроатлантици да заминат на фронта в Украйна, както и български бизнесмени евроатлантици, които да даряват стотици милиони на Украйна? Нито бизнесът ни е евроатлантически, нито населението. Софийската секта на талибаните е една малка група, която вреди на цялата държава и иска да командва по талибански и да руши по талибански. Тази малка група екстремисти търси какво да руши и използва държавата за вършене на мръсссните си талибански дела.

299

Събитията следват

преди 4 месеца

естествения си ход.Излъганата,измамена и смазана Украйна да се сърди на Зеленски и кликата му,повярвала на запада,че ще победи с неговата помощ Русия.Западът видя,че капацитетът му е недостатъчен за друго,освен да използва Украйна като оръжие за ерозиране на Русия.Но Украйна не разбра,че тя ще бъде унищожена и ще оцелее ако моли руснаците за мир по техните условия.Е,не само нашите управници съсипват държавата,украинците го правят с тяхната десетки пъти по-резултатно.