297

МочАльоша

преди 4 месеца

След 45 години комунизъм и после 30 години мутро-комунизъм, мозъкът и на пловдивчани, и на целият народ е промит!!! Това което не успяха да пробият комунистите в ерата на тато, го направиха техните деца и внуци в ерата на мутро-прехода!!! Плъзнаха като зараза из всички новоизлюпени партии и замърсиха новите партии с корупция, лобизъм, далавери, отклоняване на обществени пари, нарочнп нескопосани закони Лека полека държавата се разпадна и днес вече спокойно можем да се поздравим, че всички сме със закърнели мозъци, сковани дотолкова, че жалим за паметника на своя завоевател и грабител!!!

296

Евмолп

преди 4 месеца

Радойказа:Писмо до Ванка с танкаПиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.После цели девет петилетки грабПосле цел

295

Алкольоша

преди 4 месеца

А, да не забравя - и за мен трябва да има нещо. Метилов алкохол, денатуриран спирт, коресилин само в краен случай. Лошото е, че по-стар крепостически обичай, след фиркането трябва да се помириша под мишниците, но с тоя шинел...А бе я, направо ме оставете само по шпагина!

294

Алкольоша

преди 4 месеца

Един вариант - не ме бутате, само ми "запрятате" шинелката отпред и отзад. Така руслямистите ще могат да ми направят куни/ани-лингус, според сексуалната си ориентация.Е, трябва и стълбички да се добавят. Пенсиите - с дрон! Извратеняците, които искат уста в уста - с балон. Червен.

293

123

преди 4 месеца

ВЕДНАГА ДА СЕ ВЗРИВИ ТОЗИ ПАМЕТНИК НА ПОРОБИТЕЛИТЕ РУСНАЦИ .........

292

ПАРИЖ1947

преди 4 месеца

Един лустросан и мек мъжага от пол69 говори как България е била окупирана до 1947г.Мъжагата явно е от полираните антибългаски еничари на фашингтон!Мъжага до ПОДПИСВАНЕ НА ПАРИЖКИТЕ МИРНИ ДОГОВОРИ ОФИЦИАЛНО БЪЛГАРИЯ Е ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРИСТРАННАТА КОМИСИЯ-СССР,САЩ,АНГЛИЯ!Мъжага дали са ти известни споразуменията от Ялта?Въпрос мъжага-кой накара Югословия да се откаже от репарациите,които България трябваше да и плати?Чака ви народен съд,къде ще се криете!

291

Анонимен

преди 4 месеца

Тези които противопоставят българи срещу българи са съвецкофилите в България. Изчзнат ли , народа ще бъде обединен. Съветцкофилите са тези дето искат отраврянето на концлагерли и да вкарват там българи. Факт

290

Анонимен

преди 4 месеца

Другите пък са комунисти, което е по-зле.

289

red

преди 4 месеца

Не им ли стига, че махнаха паметника в София, но и този ако махнат ще е бонус.

288

ПЛОВДИВЧАНИН

преди 4 месеца

НЕ-ПЛОВДИВЧАНИ ДА НЕ СМЕЯТ ДА ПИПАТ АЛЬОША!!! И ТОЗИ ГРОЗЕН И ДЕБЕЛ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК, ПРЕДЛОЖИЛ ДА БУТНЕ ПАМЕТНИКА, ТРЕБЕ СЕ ПРЕГЛЕДА, ТА ДА СЕ ВИДИ КАКВИ ТОЧНО АТРИБУТИ СЪХРАНЯВА ПОД ПОЛИЧКАТА СИ!

287

малък но много прост

преди 4 месеца

народ. Изобщо не коментирам има ли място този паметник или не на това място, нито освободила ли ни е Русия или не. Коментирам защо сега? Къде беше дебата до сега? Не стопляте ли, че целите са няколко: Първо: Разделяне и противопоставяне на хората на два лагера по темата и конфликти в обществото ни, ако има изобщо такова. Второ: Димна завеса за сериозните решения, които се вземат от името на сглобки, министри и т.н., Трето: окончателно да издразним Русия и да се наврем във война, която не е наша.

286

Анонимен

преди 4 месеца

За какво им увеличаваме пенциите на тия?

285

фифи

преди 4 месеца

Спукайте този цирей с автомата и да приключи тази конфронтация.

284

Дааа

преди 4 месеца

На 4.5. 1953г. в подножието на Бунарджика е смачкана първата стачка в новия "Източен блок". Милицията стреля по стачкуващите тютюноработници.Има убити и ранени, но през годините никой и нищо не споменава за случая, да не говорим пък да се постави поне паметна плоча! За сметка на това между 1954 и 1957г. е построена на върха на тепето десетметрова статуя на съветски войник, при положение, че няма нито един такъв загинал при някакви събития в Пловдив! На колене пред големия брат. Смях!

283

Анонимен

преди 4 месеца

НЕ БЕ АЛЬОША,ТОВА СА СТАРИТЕ ДОБРИ ФАШИСТИ!!...

282

това не е символ

преди 4 месеца

руския бураткси *** альошкин неможе да бъде символ на един град с над 8000 годишна история абе вие нормални ли сте

281

пак се объркаха

преди 4 месеца

фашистите са вашите батюшки от кремъл в Блъгария никога не е имало и няма фашисти

280

До долния

преди 4 месеца

Същата първо половината българи са фенове на национал социализма. За съжаление. Второ- в момента руската федерация се е фашизирала и нацифизирала до крайност! Как могат да се обърнат нещата!

279

СПАС

преди 4 месеца

СЛАВА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА НА ЕВРОПА И АЗИЯ ОТ КАФЯВАТА ЧУМА!! СЛАВА НА ВОЙНИКА АЛЬОША СПАСИЛ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!!

278

Анонимен

преди 4 месеца

НЕ ЗНАМ ЗАЩО НЯКОИ НАРОЧНО ПРОТИВОПОСТАВЯ БЪЛГАРИТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, НО МАИ СЕ ДОСЕЩАМ ЧЕ ТОВА Е ЦЕЛТА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО КОЯТО ИЗПЪЛНЯВА ПОГОВОРКАТА РАЗДЕЛЯИ И ВЛАДЕИ ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ И ИЗГОНЯТ ТЕЗИ КРАВАРИ