41

Поздравявам ви

преди 5 месеца

С песента на Фараона от Книжа!Много е хубава!

40

Мразя БеГето

преди 5 месеца

Много рус0роби в тая малка държана нява как да не е яка абуригеноплебейска мизерия

39

Анонимен

преди 5 месеца

До 42 Никакъв българин не си - мазен т*рчин си

38

Ние българите

преди 5 месеца

Сме били велики когато сме цили част от великата османска империя

37

Ма много си наивен!

преди 5 месеца

До В БеГе има - И българи, и турци учат различни чужди езици, като същевременно говорят и официалния език на страната ни. Само екзотичните махали си говорят на техния си език, а български и турски са научили криво-ляво, колкото за оценка "среден (3)". Хайде сега кажи ми, кой е най-велик на тази държавна територия? Само един-единствен етнос не признава друг език освен своя и живее на издръжка на данъкоплатците от останалите етнически общности! Защото е най-ценен и се размножава най-бързо!

36

popa ot razgrad

преди 5 месеца

религиите са най-голямото зло което човечеството е създало...

35

Анонимен

преди 5 месеца

До 32 Точно така. Затова и балканите са толкова изостанали спрямо останалата Европа. Защото сме били в мега "великата" империя. А м/у другото, някой може ли да ми напомни за някаква впечатлявща архитектура или инфраструктурата оставена от османците (нещо типично за великите империи) аз освен за няколко грозни джамии не се сещам

34

В БеГе има

преди 5 месеца

Три официални езика Български Турски и Английски

33

До Каквото и /14/- 2

преди 5 месеца

..., когато воюват. Плюс озверялата еврейската върхушка да има контрол над Пътя на коприната - там, в Азия, им пречи Велика България. Тук, на Балканите, отново България пречи да овладеят контрола над друг търговски път. И наемат всякакви плавателни съдове, за да довлекат от Мала Азия тълпи, каквито успяват да съберат. Иначе, дори и при феодалната разпокъсаност и силно намалялата поради чумата армия, пак нямахте никакъв шанс да удържите балканите.Пет века сосахте данъци, с това злато сте "велики"

32

Кемал Ататюрк

преди 5 месеца

Обичам да ям българско сирене прането в Турция странно но в България е с по лошо качество и е имитиращ продукт.

31

До Каквото и /14/- 1

преди 5 месеца

И защо е "велика"? Защото преди шест века и половина в преминаващата от Среновековие към Ренесанс Източна Европа се довличат многочислени гладни, но фанатизирани пълчища, чието социално развитие е на ниво ранен военен феодализъм - нещо, което Европа е преодоляла 7-8 века по-рано. Само че за края на Средновековието е характерно раздробяването на държавите на отделни княжества. Прибави и току що отминалата чумна епидемия, унищожила и татарската армия, която българските царе винаги наемат, когато

30

Анонимен

преди 5 месеца

До 29 никой не те е питал

29

Кемал Ататюрк

преди 5 месеца

28 Аз избягвам всичко българско по голяма отрова и по мия от българското няма

28

Анонимен

преди 5 месеца

До 24Като цяло избягвам всичко турско - нискокачествена отрова е.

27

В чужбина

преди 5 месеца

Живея в турска махала пускат българска чалга

26

Слава на

преди 5 месеца

Кемал Ататюрк

25

Емпайър Стейт

преди 5 месеца

Турция беше красива, свободна, развиваща се държава, когато кемалистите я управляваха. Такива все още са в европейската част. Диктатурата и Шериата ще я провалят.До 16: Самият ви пророк го влече това. Коранът е над всякакъв светски закон и Конституция, нали така? Да следвате Мохамед и неговия начин на живот, неговите закони, нали така?Точно този парадокс разглежда този сериал и за мен ще е интересно да го гледам. С този маркетинг ход, турците постъпиха много умно.

24

Данеби да

преди 5 месеца

Предпочитате индийски серяли пред турски??

23

Севи Юорум

преди 5 месеца

Алаах Алаах

22

Ченгене сеир парлама

преди 5 месеца

Каква поредна ромска драма.!.