14

МАСОН

преди 15 години

"Той обаче заяви, че в ДПС има масони."8. - 10:18 - "От: Анонименима ли *** масон?" Ами, да, има! Масонството в БГ е толкова опорочено, че може и Цар Киро да е масон. Щом Алеф от малък провинциален град и прочие са ротарианци, т.е. членове на РОТАРИ КЛУБ?!

13

преди 15 години

Каквото и да е станало, какъвто и да е бил този човек, да го оставят вече да почива в мир, и да помислят все пак че има семейство което чете всеки ден тези глупости.

12

0

преди 15 години

Писна ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

анонимен

преди 15 години

Ми сега е момента да го направят посмъртно. За заслуги.

10

Реджеп

преди 15 години

Обединената Велика ложа на България се нарича МАФИЯ!

9

преди 15 години

Всъщност, Амет е получил инфаркт, докато си чистел пистолета и той гръмнал, куршумът рикоширал и го улучил в левото слепоочие. Това е заключението на тройната коалиция, пардон, комисия.

8

преди 15 години

има ли *** масон?

7

Strong

преди 15 години

Следващата новина ще е, че експертизата е доказала, че не е китаец

6

шушумушу

преди 15 години

Умен си,хитър си и изобщо!До първата грешка!..

5

rumen221

преди 15 години

Истината може би е в последния пасаж, но малко преработен и допълнен!!! "....Ахмед Емин членувал в Обединената Велика ложа на България заедно с бивш шеф на Икономическа полиция и за тези му връзки никой в ДПС не знаел." Верният текст би следвало да е този......"Ахмед Емин е работил за ***(службата за борба с наркотиците в САЩ), заедно с бивш шеф на Икономическа полиция и за тези му връзки никой в ДПС не знаел."Какво стана, когато "някой" в ДПС научи, вече знаем... Хубавото е, че се знае от твърде много други хора и това "самоубийство" не може да се потули...

4

преди 15 години

Kakvo vljanie imat masonskite organizacii v jivota na stranata? Kakva e razlikata mejdu 2-te i kak se stava chlen v takava organizacja? Sto e mason i masonstvo?

3

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

в България е т.н. "Народно събрание", с Председател юдо-хазаря Гео Юрай (Пирински)

2

Дядо Петър

преди 15 години

Това си е чисто разчистване на сметки в мафията ДСП - клон на по-голямата мафия - БСП - най-старата терористична организация в света.

1

spass

преди 15 години

ВСЕКИ ДЕН ЛЪЖА И КРАДА... все пак съм от Правителството