68

Анонимен

преди 4 месеца

До 61 - Има доста по-дкапани изработки от родните, а каквото и да е оръжие, ако е било крадено от някоя казарма предо 30 годони и е брало влагс и прах ..

67

аааа

преди 4 месеца

кОМпира от Самоков не го ли го гръмнаха отдавна ??!?

66

Анонимен

преди 4 месеца

Шунката добре ама кога Тиквата, Працето, Компира, Кюфтето и т.н??

65

Анонимен

преди 4 месеца

Шунката, Пътжолата, Тиквата и т.н.Балкански мухлЕвци.Цирк Балкански.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Колко е жалко да си пр3писвач на новини,особено когато не си проверяваш източниците. Статийкатя е преписана едно към едно от Блиц където други *** са я доукрасили . Тоя джип да ви прилича на подпален?

63

Леля чичо

преди 4 месеца

Във всички новинарски сайтове е тази новина, тоест сигнал за нашите че има рокадо и може и тука да тръгне доминото

62

Анонимен

преди 4 месеца

А Луканката кога?

61

До еми

преди 4 месеца

Така е, а по същото това време абсолютно същите процеси се вихреха и из Маскве. Не е сигурно дали те от нас копираха или ние от тях, но е факт, че мутризма и бандите са си произведение на комунистите. Така че другарите да не ми реват на умрело.

60

еми

преди 4 месеца

гоямата престпъност в БГ се разви след 1990та когато другарите Луканов и Гоцев създадоха мутрите .Костов пък вместо да ги спре ги пусна дори в приватизацията и държавата "мутряса" ОКОНЧАТЕЛНО !

59

gogo

преди 4 месеца

φαλακροσ- или фалакрос , а не Карафлас ,фалакрос в превод от гръцки означава плешив.Питайте,проверявайте преди да пишете .

58

Анонимен

преди 4 месеца

По времето на комунизма нямаше банди и престъпност. Нямаше и месо, кашкавал, яйца по магазините. Ядаха тия които си имаха собствено стопанство на село и близките им. В градовете чакаха с надежда да им пратят бурканите от село и ако нямаше такива си лягаха гладни. Факт! Ама пък кампютри в Правец ми произвеждали.

57

бг смешки 2

преди 4 месеца

наиситна по времето на СОЦ-а нямаше нито 1 организирана банда ! но след 1990та се пръкнаха много заради тъпотиите на Петър Младенов и Желю Желев койт аминистираха над 3 000 затворника след промените след 1990та и така дадоха тласък за организацията на силовите групировки така характерни за БГ ...в последвие същите се омешаха и с партиите най-вече с БСП И СДС но и с други също ...много мутри много нещо !

56

Анонимен

преди 4 месеца

Автоматът "Калашников" засякъл и е успял да изстреля само 4 патрона. Може да засече само някакво евтино менте, а не "Калашников".

55

Випиенов духай мисир

преди 4 месеца

Ако в България започне мафиотска война, единствените убити ще са политици. Факт! А относно споровете за банди по време на комунизма имам да ви кажа следното: на тия смотани дъртаци не им ли омръзна да говорят за комунизма. Свърши момчета, трябваше да браните комунизма преди 35 години, но не го направихте. Сега е късно и само се излагате. За нищо не ставате.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Колите си върят по пътя ония си стрелят - гръцка идилия. Другата врата трябва да е на сол отсреща трябва да има някакви поражения защото тия тенекии куршум от АК няма да спрат че и няма шофьр в колата бърже да бягат а се разхождат и завръщат да гръмнат няколко пъти че им е аресало. Най ми хареса докато си стреляха как няква тротинетка мина спокойно от другата страна точно срещу истрелите.

53

широ

преди 4 месеца

До Гиб Мелсън тук не си прав, ако говориш сериозно! имаше си и още как! само не беше публично оповестявано да не срамуват партийните функционери!

52

Анонимен

преди 4 месеца

"по време на комунизма в България нямаше нито една банда, нито един мафиот" - Колкото в СССР твърдяха че нямат Чекатило, защото в комунизма не можело да има серийни убийци.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Преместих си го в другия крачол.

50

бай чипик

преди 4 месеца

До Анонимен целия тоя пасквил е, като за *** оти! съвсем ни взеха за канарчета!може да са изтряни 97 патрона! гилзите, ако не са събрани, лесно се броят, ама 97 в тялото..........

49

Анонимен

преди 4 месеца

До 49 - И аз се прибвах от чужбината и ама работа дистанционно и ме предупредиха, да взимам дялове и крипто, по-малко заплата за деклариране, че изтича информация от НАП кън бандюгите. И после чух "мислите" или по-скорп липсата на такива на едни малдежи. Който имаш кола за над 50000 лева, буз иззетник. Койтонимал на 50000 лева в банкта, бил крадец. И некаквинистории, как дядовците им ловили мошениците и гинпращали в Белене ... Луда работа сме ,ейййй!