99

Реалист

преди 4 месеца

Браво, добре, че не гласувах за оная на кукла на конци Старибрадов от ПП/ДБ (простаци и простакеси) ! Точно така, има къде къде по-важни неща за благото на обществото и хората, отколкото тая простотия кой паметник да се демонтира и тем подобни напълно излишни глупости, с които нашите "медии" занимават народа от сутрин до вечер!

98

МАЛКОВ Е

преди 4 месеца

Хайде шофьорите от Техра. Ще ги изиграем хората, а и ръчениците.Аз не получавам заплати от фирмата му на пленесктата мутра, шефа им Драганов, но пъкс, г-н Драгомир си ми е пирятел от поделението ив 42 820 на УБО-то им. А пък, бротовчедите и роднините ми също са им служили натези от БКП-то им. Честита 2024. Тази за баницата е за КТБ-то и БНБ-то им.

97

Иофьорите, 2024

преди 4 месеца

Кметовете изобщо не ме интересуват. Личтно за мен е по-важно кога ще му връчат купата и премията на г-н Драго Дрогомански за републикански шампино на БЪЛГАРИЯТА НИ ПРЕЗ 223 г. За да му ги честитя. Ами, с него сме си приятели от над 40 г.

96

Браво!

преди 4 месеца

Ето кмет, на който му пука за хората! Софиянзи, като махнахте Паметника на СЪветската Армия, трапезите ви по-богати ли станаха? Улиците ви по-чисти ли станаха? Децата ви, по-добро образование ли започнаха да получават? Това са важните неща, а не паметниците.

95

Анонимен

преди 4 месеца

С този дърт обигран комунист на чело, Гальошата ще има много дни на жовот.

94

Анонимен

преди 4 месеца

На тоя руснаците са му казали, че войната свършва и той взе да се преориентира! В Пловдив по ги разбират тия работи, не са като в София. Не може така- трябва да се маха наред всичко съветско и в музея!

93

Анонимен

преди 4 месеца

Научили са си урока. В София нарязаха паметника вместо да чистят снега и клоните и затова все още не могат да се самоуправляват. Колко месеца минаха, а СОС не работи...

92

Анонимен

преди 4 месеца

Защо е толкова зорът за майната Гальоша? Гальоши има над 350 из цялото БГ!! Окупацията е много яка!!

91

Анонимен

преди 4 месеца

До ... 81 - Баце, ти Трите Точки ли се казваш, та оня другия бил анонимко?! Банси смехорията!

90

Анонимен

преди 4 месеца

До Пловдивчанин - веднага след като ометете десетките барутници с пловдивска регистрация които целодневно пълзят по софийските улици. Можете да си ги приберете заедно с мекоговорящите пловдивски комплексари в тях. Обаче, ти да видиш - не искат в Пловдив на убавото. София, та София.

89

Пловдивчанин

преди 4 месеца

До РазочарованПловдив изглежда ПЕТ ПЪТИ по-добре от смотаната София. Кметовете ги избират защото си вършат работата, а не защото са от ГЕРБ. Като си избрахте ДС наследника, цъфнахте и вързахте... Вземете да си ремонтирате улиците и да ги миете от време на време. В Пловдив от тази година ще ги мият с шампоан , но това е далеч от вашите общинари. Няма далавера. И някой паркинг в центъра направете, че сте заприличали без война на Бейрут.

88

Анонимен

преди 4 месеца

До ... като както посрещахте докато наскрапваха МОЧАта или още по подобаващо? Щом пазиш с нокти и зъби Солдата очевидно си русороб! Очевидно това, че паметника на Апостола е набутан в нозете на тоя Туч не те дразни? А да ми обясниш "патриотизма" ти в какво се състои? Да, и последно - с бастуня ли ще го отбраняваш?

87

Анонимен

преди 4 месеца

Вечна слава на руските братя дали живота си за победата над фашизма!!! УРААААААААА

86

Анонимен

преди 4 месеца

Само обиди от центаджийчетата , тинейджъри какво да ги правиш.

85

...

преди 4 месеца

До АнонименПсевдо демократче, всеки дето не ви играе по свирката е русороб и подобни идиотии.От жалки демагози и промити мозъци, с жълто около устата, не се обиждам.Предай на шефовете си в посолството, че паметника на Альоша остава. А ако ви стиска елате до Пловдив - ще те ви посрещнем *** подобаващо !

84

Анонимен

преди 4 месеца

До ... 81 - е, теб тея три точки те различават от "анонимкото"! Какъв характер, молодец! Имах си хас пък да не си "патреот"! Сигурно и булята попляскваш - така, по православно - да си знае мястото, нали? Всъщност си абсолютно клише като по букварче - неграмотно, неуко, без конкретика и натъпкано с болшевишки лозунги. Минал си покрай патриотизма!

83

Разочарован

преди 4 месеца

Пловдивчан са изкл. прости парчета да изберат ОТНОВО Гербераст. След последния мега-***, сега избраха още по-голям. За това града не прилича на нищо и скоро дори провинцията ще го изпревари по развитие. Определено най-зле управлявния голям град след София, но поне София има оправдания, тука нема

82

Анонимен

преди 4 месеца

Със центохле бар ки не се преговаря!!! Само тъпкане на насекоми!!!

81

Анонимен

преди 4 месеца

Събират ви от кол и въже центаджийчета, само ***, чакай народа още малко да му писне

80

...

преди 4 месеца

И кой те спира да му промениш предназначението на паметника и да сложиш плоча за загиналите през 1944-45 - наши войни?! Но не, ние ще го събаряме, такова е нареждането от посолството ... ***! Само генерал губернатор не са ви назначили още