90

Дървен Шоп

преди 7 месеца

Хора , не им завиждайте , защото трудът им е много напрегнат , разпокъсан , винаги извънреден , а шефовете и ръководители в ел.транспорта са пълни некадърници и безхаберници , пияници и авджии !

89

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не знам защо не станах ватман. За какво си попилях времето в учене?

88

ъъъ

преди 7 месеца

Ама това е с извънреден труд

87

Анонимен

преди 7 месеца

До84. И лекарите ще напуснат и няма да ги бият пациентите. Учителите ще разберат , че парите имат стойност , а не се раздават за влизане в схеми и протести.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Искам да стана ватман мамо. Не искам да уча. За какво ми е ?

85

ЗА ВАТМАН

преди 7 месеца

3138 ....ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ??? ЕЙ ЗА ТВА ЗДРАВО ГЛАД ЗА КАДРИ И БЪЛГАРИЯ В ТРЕТА ГЛУХА

84

Анонимен

преди 7 месеца

Лекарите да се вземат в ръце. Да си търсят работа при ватманите. За учителите незнам какво да кажа. Съжалявам ги. В големите магазини за хранителни стоки са по-добре заплатени.

83

Алито от София

преди 7 месеца

Даже има и над тези 3200 лв заплата на ватмани, вярно, работата им е много сериозна, и винаги са готови да реагират заради селяните които се правят на шофьори, но да се изправят ония мушенници от кнсб и да говорят че заплатата е 1000 лв и че трябват кадри, той знае ли как се почва ватман, трябва ти курс, който е солен, мисля че беше 6 месеца, има възрастова граница, а и след курса може да не почнеш работа в депо, въпреки че подписваш договор, изобщо трябва връзки и то заради хубавата заплата

82

Анонимен

преди 7 месеца

Лекар специализант и младите лекари взимат под 2000 лв.

81

Анонимен

преди 7 месеца

Директор на училище взима 2100 лв. заплата и се разправя с децата на хора с основно и средно образование ,които имат голямо самочувствие и то си е основателно. Та хората без образование взимат по-големи заплати. Почти двойно. Та сервитьорите са с по-високи заплати. Да не говорим за готвачите.

80

Анонимен

преди 7 месеца

До Здравния министър - ХИНКОВ и Финасовия министър ВАСИЛЕВ:Колко получава един лекар със специалност в Университетска Болница в София?????Колко получава един лекар - специализант?????

79

Анонимен

преди 7 месеца

Еврото в България ще оправи банките да са по стандарт на ЕС. Сега като сме в лева висине на опашки в банките да Тегли е пари.

78

Анонимен

преди 7 месеца

Ватман 3138 лв., учител 1800 лв. ,млад лекар 1800 лв. В каква държава живеем? Едно уточнение : Нямам нищо против ватманите да взимат и по 5000 лв. ,но за другите е подигравателно да взимат толкова малки заплати. Сега учители и лекари ще искат да станат ватмани. И после къде били лекарите и учителите и защо видиш ли работят само пенсионери.

77

До Доктор Сър Пичук

преди 7 месеца

Синди,потърси помощ!!!!!!

76

Анонимен

преди 7 месеца

Водача на авт. транспорт не може да е участник в никакви схеми от сивата икономика . Времето му е изцяло в транспорта. Риска е голям. Минималната заплата трябва да е три - четири пъти над един администратор с 2000 лв. Артист , Юрист в кметство , лекар . Не носят никаква отговорност. Да обикалят по коридори , да тичат по сцената не е отговорност.

75

Доктор Сър Пичук

преди 7 месеца

До Анонимен. Според жизнения стандарт сравнено, цената сметките и наемите в Западна Европа сравнено с нас ватманът заслужава около 1200 лв БРУТО.

74

Евгении Минчевъ

преди 7 месеца

Ние ватманите се подкрепяме след работа с файтончета и мъжки хора !

73

Анонимен

преди 7 месеца

До76. За тебе лентяи я е добре да си в лева. За какво ти е евро да се затрудняваш , като не пътуваш .

72

Анонимен

преди 7 месеца

До17 . В евро е по добре . Над 2 мил. от населението пътувате ЕС. Много българи работят тук във фирми от запада . И обръщането на лв в евро и обратно е загуба и е излишна трудност . В ЕС 500 мил. си живеят с евро.

71

До до 70

преди 7 месеца

Няма смисъл,то не е добре!