360

Анонимен

преди 5 месеца

Тя по рано като почна войната друго говореше ама сега съвсем друго.

359

Анонимен

преди 5 месеца

>>> Останалите ... си останаха ХОРА. Играещи ХОРО и пеещи заедно в ХОР! Без въпроси задаващи за своето съществъване, понеже гледаха и се молеха високо към Боговете - Българите в планините....и лигите им течаха, тъпчеха Червото и се потяха.... Те само се Ебнюваха и ги интересуваше дневален Кекс... От Тогава до Ден Днешен се делим на ХОРА и Чо+ВЕДИ. Чо - Енергия, Век - Вечна. Вечната Енергия - същността на Българската Дума "ЧоВек"!

358

Анонимен

преди 5 месеца

Светкавиците Гърмяха. Земята и Реките течаха. Земята се изпълни от *** за нов РАЙски Живот - с Животът на правоВЕРните... Ной се пресели и Семето ЧОВешко разсели.. Гомер го изпрати Атланти и Средиземно да разклати. Магог и Гог, Мешех в центъра на север от Гомер се преселиха. Тогармах зае място на юг от Черното Море. Таршиш без да знае на Целтски проговори. А от Зиези произлязохме Българите (Ziezi ex Quo Vulgares) >>>>

357

Анонимен

преди 5 месеца

Я ПЛАНЕТИТЕ ДА МИ ПОДСКАЖАТ,ЗАЩО САМО КАТО И ВИДЯ СНИМКАТА НА ТАЗИ АЛЕНА И ДЪРВОДРЪВЪТ МИ СПАДА??!...

356

Така

преди 5 месеца

Кой ще стане президент на САЩ? Точно име искам. Да се изкажат всички врачки, но ако не познаят, в кофата с катран.

355

Така

преди 5 месеца

Аман от врачки и баячки. Те за себе си не могат да познаят, ама давай за целия свят.

354

Така

преди 5 месеца

Тая лудата беше предрекла, че Сглобката ще изкара само 1 месец, максимум.

353

Анонимен

преди 5 месеца

>>> След предсказанията на Светлана Тилкова-Елана - след Сътворението започна Поврат, така наречен Земен Разврат. Нещо като ИзвънЗемен кръговрат... От тогава насели се Земята та чак се пренасели. На взерото Черно наРОДа се промъкна и си постели на ЦИВИЛИЗАЦИЯ ..стана... От Пещерите излязоха Човеците и Запонаха да плевят и Орат, трупайки знания за Аз, Буки, Ведите.... Но с конна Армия дойдоха! Иззега земята на Селаните! Вкараха ги в Колхоза и Сега Светлана Звездите Брои докато Изгаснат!

352

Анонимен

преди 5 месеца

>>> И от тогава от както Осман Комунизма Света владей Женското Корито на Реката управлява Мъжкия Поток в Планината. И от тогава .. за наше удивление по площадите със Червени Знаменца всяка пета Дума в СЛОВОТО ни наше.... За Ебнювки тост Вдига и е свързано с приравнително Местоимение...На Светлана Пунтеранката и Уйнята на тригонометрично Уравнение >>>>

351

Анонимен

преди 5 месеца

>>> Какво ли не Опитваха, в Страстта залитваха. Връщане назад Нямаше.... таз Вулва, тоз Вулкан, Бълваше Пяна и нямаше Срам... Скалите Ехтяха от Дърварска Сеч.... Всичко искаше да държи в ръката си Меч. Всяка дупка виждаше в себе си Кекс. Ревът на Доган бе страхотен, Лъвски а под него Светлана Набъбнала, Потекла на Ум си рекла: "Свърши се с нази..." >>>>

350

rambaldievskievich

преди 5 месеца

Алена -русофилката.

349

Анонимен

преди 5 месеца

Светлана като видя, че на Доган му се подува, на нея чак и прилоша. Та легна тя по гръб, близо до един вековен Дъб, разтвори си едвам, едвам Бедрата и отгоре лъсна на Светлана Цепката с Устата. Доган нададе боен РЕВ като УранГотан, Изправи своя ревнал Боздуган и държейки го в ръце запуши тоз Вулкан. Замириса на Изгоряло Човешко Месо. Започна Маймунски, не Човечен Кекс! Къде ли не? На клонки от Клек. На връх от Бодил на Трънка, върху семка от узряла Тиква. Върху Ледено Езеро или Блато >>>>

348

Анонимен

преди 5 месеца

Мен тази не може да ме заблуди. Но тоя от Възраждане рев . Сега Русия, като не ви даде гориво. Газта скача много . И аз взех та напълних всички бутилките с битова газ от миналата година . А тя газта сега падна.

347

Аман бе...

преди 5 месеца

И защо не познава земетресенията? Например в Турция. То и аз казвам, че ще има по цял свят бури, урагани без да посочвам мястото.

346

Анонимен

преди 5 месеца

Комунофашистка вещица.... виждаме в горната глава - горе на снимката..... но между краката вулвата и е вулкан.... и ако изригне тоз вулкан! Ко жа прайм? Не дай Боже да Изригне тоз Вулкан! И всичките ще хукнат по планините и ако отново дойде Сталин със СССРто - Стефка Сергюнова Сутрин Рано и всите комунисти ще направят МАВЗОЛЕЙ на ВУЛВАТА на ВЕЩИЦАТА ВУЛКАН - Светлана Тилкова-Елана!

345

Анонимен

преди 5 месеца

Алена бягай в Болшая и Могучая. Там ще си на сигурно место . Тук може някой след прогнозите ти да се пообърка и после да те подгони за подвеждането.

344

Ganjo

преди 5 месеца

На българина му дай да го лъжат шарлатани.Така е защото сме най умните ,най силните и най красивите.Велики сме. Абе, Ганювска работа.

343

Анонимен

преди 5 месеца

Звездите ѝ го говорят на алената измамница, руслямските звезди - по 4000 причини ги слуша. И преди и сега за руслямската *** не е важно каква е реалноста, важно е какъв е наратива - точно като тръмписта

342

Анонимен

преди 5 месеца

Комунофашистка вещица.

341

Анонимен

преди 5 месеца

Предсказания на Светлана Тилкова-Елана към пишещите във форума: "Ако се потите като пишете лоши неща за мен, какво правите, като ходите? Какво търсите? Елате при мен и аз ще ви Запаля с мойто гориво в пещерата между краката! Ще ви стане топло и няма да ви е нужно да запалите печката с дървата!"