40

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 46 Ти може и да не знаеш, но по времето на СДС нарочно ходиха натегачи от тогавашното им правителство до Индия, намериха там точно същите като нашите индийци, същия език, обичаи и нрави и също толкова долни в очите на останалите индийци. Даже ги водиха тука и им правиха културен фестивал. По телевизията даваха как местните индийци си говорят с онези, въпреки, че езика им в Индия се е променил доста. Появата им тук е, защото са били нетърпими там и са ги прогонили от Индия някогаси.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Тази *ганка много учена бе,трещи от знания! Учила неврология,психология,история?! Интересно точно по кой предмет от БЪЛГАРСКАТА образователна система ще учи чаветата? Най-добре, като и е толкова студено да се пръждосва там,откъдето се е домъкнала! Аман от навлеци,превърнаха държавата ни в катун!

38

Мургавелата че, ги

преди 4 месеца

Учи как се готви на улицата в казаня от както е родена да ме си изгуби вкуса.

37

Тая грчка да ги

преди 4 месеца

Обират от тука и да пътуват че,замърсяват околната среда и водите с миенето на питичките.

36

В съседната до нас

преди 4 месеца

Новосъздадена РСМънкедония са дошли от страната на тази индопакестанка.Да отиде в скопената столица на северджанската република и си види роднините ХУНЗИ.

35

Анонимен

преди 4 месеца

У Германистан говорихме със един Шриланкиец който ни каза че в Индия имало 66 езика и диалекти, даже старото поколения помнят Борбата на тамилите за независимост. Затова че кой къв е трудно може да се разбере. Те и Афганците и Пакистан ите са индийци,ама чистите етнически фарсита, и пуштуни без примеси със монголойден имат по европейден вид от пенжабците чийто представител е Руши Конак пример на Англистан.

34

Анонимен

преди 4 месеца

До Гризел. Още по-вредни са тия дето мразят всичко българско.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Всички НПО -та в България трябва да бъдат забранени, така както са забранени и в америка.

32

Гризел

преди 4 месеца

Най-вредни за България са самите българи псевдоинтелектуалци,мразещи всичко и всички.Това са хора с комплекси и робско съзнание,търсещи някой да ги забележи.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Направо да си ги взима в Индия.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Тая няма да ги учи на българси. Ще ги учи колко велика е америка.

29

Анонимен

преди 4 месеца

До Атмаджа Не събарят паметници, а само ги отмъкват ако са от метал, все пак това са пари нали? Всичко, което има някаква полезна стойност и лежи без охрана привлича вниманието им

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Гризел На какво точно очакваш да ги учат американските индийци - на санскрит, може би? Образователната система на САЩ е най-западналата от всички образователни системи в съвременните държави. Но те се мъчат да я натрапят навсякъде. Просто си набутват собствените индийци като маша за влияние. Половината американци са тъъпи като празна кратуна и не виждам нищо полезно в това, че са пратили тази тук.

27

Гадняр

преди 4 месеца

Както е тръгнало скоро ще се появят и индийски улични зъболекари. Може и популярните със своята хигиена улични готвачи, миещи посудата си в калните локви. Ще трябва да бутнат някой лев на агенцията по храните и РЗИ и всичко точно.

26

Атмаджа

преди 4 месеца

Ромите,за разлика от псевдобългарите не събарят паметници,не карат пияни и дрогирани,не спамят пропаганда по цял ден,не гледат марихуана вкъщи и не се имат за нещо повече от другите,за разлика от разни самовлюбени псевдопатриоти,безделници,скитници и неудачници.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Ох... малко са ни другите проблеми, та от посолството взеха да ни внасят и индийци от САЩ за банго Васил??? Сякаш са малко тези хрантутници в България, та ни доставят още.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Който иска сам се интегрира, който е ди.. в, ак си остава такъв, у нашето село имаше навремето интигрирани цига. и по чисти от Българите живееха далече от махалата имаха нови поддържани доста чисти къщи.редовно работеха и говориха помежду си на български,никога не са надували силно музика да ги слуша цялото село за съжаление малко са такива като тях

23

Парадокс

преди 4 месеца

Румъния (Romania) съвсем правилно приема това име след като власите са станали по-малко от *иган.ите. В чужбина като видят някой *** индивид директно казват, че румънец. Нашите индианци също са нов внос от Румъния и разбират румънски (много думи от българския все още присъстват в румънския). Бай Тошо внесе доста от тях. Все пак са му рода, пък и нали трябваше да станем девет милиона въпреки комунистическата мизерия.

22

Шопендар

преди 4 месеца

Някой от образователното министерство,и от религиозната християнска общност самосезира ли се,да провери на какво учи децата тази жена.кой и позволява да обучава деца,или понеже е нпо от братските сащ,всичко и е позволенп,а местните управници са доволни че им отпада една грижа по малко досега всички нпо дошли в България показаха че имат и работят само за собствените си интереси

21

Анонимен

преди 4 месеца

Ромите са български граждани и трябва да се образоват и учат на любов към нашата обща родина България.Тези НПО та трябва да се изгонят от българското образование