45

Анонимен

преди 7 месеца

когато Нинчето е на власт няма диктат, така ли?

44

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Нинова забрави че управляваше заедно с промените Тогава какво беше

43

Приемаме емигранти

преди 7 месеца

Сглобката вече изпраща указания по районите как да се приемат и настаняват емигранти. А кметовете нямат бюджет за това, от планираното в бюджета за местни нужди не са получили още нито една стотинка. И на това България (т.е. сглобката) се е съгласила заради морски и въздушен Шенген, което е срещу националните ни интереси. И за това е права Корнелия Нинова.

42

Anonim

преди 7 месеца

Необходимо е да има силна опозиция, за да работят и печелят народната подкрепа поне с75%, тези , които са на власт.

41

ХАХАХАХАХАХА

преди 7 месеца

Докато защитава съветските паметници се оплаква от диктатура....1-ви Април ли е или някаква форма на шизофрения?

40

Накъде отиваме

преди 7 месеца

Вчера тринмата отбор юнаци - Бойко, Киро и Делян Пеевски пак обещаха помощ за Украйна. Върви "помощта", защо да не върви. Само че за сметка на кого? Никой от тези тримата не дава пари от джоба си. Подаряваме бронетранспортьори, след това ще купим откъде? От САЩ естествено. Подаряваме зенитни ракети, били дефектни (може боята им да се е обелила). След това ще купим откъде? От САЩ естествено. За милиарди. Как да не им се радват от Посолството. П'родажници първо качество.

39

Анонимен

преди 7 месеца

платени ПП

38

Не е ли ясно?

преди 7 месеца

До Анонимен 37: "как може чрез закон да узакониш кражба"? Чудно ли ти изглежда? Ето как се разпределят на три "независимите" регулатори - за ПП-ДБ, за ГЕРБ и ДПС. А парите, които държавата събира от хората и бизнеса минават оттам. Ето как за пръв път опозицията няма нито един председател на комислия в Народното събрание. И за това е права Корнелия Нинова.

37

Призив

преди 7 месеца

На мястото на *** да си вдигне статуя на булята. Затривайки БСП-то, определено тя е политикът направил най-много за България в последните 80 години.

36

До BONZO

преди 7 месеца

Плебса не може да разбере написаното от теб.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Баба Корнела затри Бсп-то

34

Анонимен

преди 7 месеца

Тя каза че диктатурата пълзяла защото опозицията била блокирана от управляващите, те си приемали закони в които влизали кражбите и така узаконявали кражбите- господи ама нали управляващи и опозиция се определят от гласовете на Българите, нали гласовете за БСП намаляват непрекъснато и как може чрез закон да узакониш кражба- тая другарка е затънала в лъжи и манипулации- следващият път БСП няма да влезе в НС....

33

Таз

преди 7 месеца

тлъстата не се наяде!

32

Сглобката разпределя

преди 7 месеца

Разпределят се позициите по уж независимите държавни регулатори на три - за ПП-ДБ, за ГЕРБ и ДПС. И за това е права Корнелия Нинова.

31

близко бъдеще

преди 7 месеца

Непотърсени са несъществуващи ликвидирани от Нинова бсп бг.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Досегашната политика за неглижиране на значението на пращаните за евродепутати, за номимирането на неопитни лица (като Габриел от ГЕРБ, Слабаков от ВМРО от др, партии съшо), или за стари, но вече вредни кадри (А. Йорданов, Станишев, Радан Кънев, Калфин) е абсолютно вредна за България и трябва да се прекрати.Хора, издигнали се изведнъж, са изключитело лесно манипулируеми, а вторите си търсят комфорта на "старини".Нямат воля да се противопоставят на "обгрижеността с пари" и стават буламач,блато

29

Не е ли ясно?

преди 7 месеца

Като чета коментарите, се съгласявам с Корнелия Нинова, че в България нормалното се приема за ненормално и обратно. По-специално за влизанието ни в "морски и въздушен Шенген" - в Австрия го наричат голям успех, че не са ни допуснали в Шенген по суша, откъдето минават 97% от стокообмена ни (и бизнесът ни търпи загуби за милиони), а нашите сглобкаджии го наричат "голям успех" защото с по 5 минути (пет) ще се намали времето за пристигащите по летищата.

28

Ниновская

преди 7 месеца

Държи много на братската дружба с фашистката хунта от Кремъл и лично с търсения от международния криминален съд за отвличане на хиляди деца - известния терорист и педофил ЖужаКъсий

27

Малко за политика

преди 7 месеца

Корнелия Нинова каза за министър Тагарев това, което аз съм писал още преди той да стане министър: Тагарев е най-голямата заплаха за нашата национална сигурност. Последната му "блестяща идея" беше участие на България в коалицията за военните действия в Червено море. Добре че някой навреме го дръпна назад.

26

BONZO

преди 7 месеца

Склонен съм да повярвам на думите на Корни за пълзящия диктат, имайки предвид нейния опит и действия по този въпрос в БСП след избора и за Председател.