99

Анонимен

преди 4 месеца

Дъртия подлец байДън вкара продажните укропи в тази справедлива за Русия война.Всеки укроп ще си получи заслуженото.Както и нашите предатели и краварски слуги ,които играят по краварската св..ка!

98

Митко

преди 4 месеца

Луди ли сте г-да? Станахте царе на ментеновините,браво! Какви хим.атаки какви 2лева?По добре бързо пишете най-новата новина.РАНО ДНЕС,В 05.23ч. ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ РУСНАЦИ,НЕДОУБИТИ ЗАРАДИ ДОБРИТЕ УКРАИНСКИ СЪРЦА, СА ИЗСТРЕЛЯЛИ ЕДИНСТВЕНАТА РУСКА РАКЕТА"ИСКАНДЕР".ТЯ С ПОСЛЕДНИ УСИЛИЯ И КЪСМЕТ Е ДОСТИГНАЛА УКРАЙНА.ГРЪМНАЛА АТОМНАТА ГЛАВА. ИМА ПОТВЪРДЕНИ 2 УБИТИ,56 РАНЕНИ ОТ КЛОНИ И ТУХЛИ.РУСИЯ Е КАПИТУЛИРАЛА В 12.00ч. Американско време.Честита победа!

97

ха-ха-ха

преди 4 месеца

По-големи лъжци от укрофашистите са само нашите родни краваропитеци!!!На фашистката дупка Оссрайна и стига само една атака и тази воняща ко.ч.ина ще бъде изпепелена.Въпрос на време е укробандеровците да бъдат заличени.Колкото по-скоро ,толкова по-добре за Света.Никой не смее да напише и ред за атаките на фашагите с касетъчни бомби над жилищни квартали в Белгород.Никой!Страната ни се напълни с пияните дезертьори на Зельо ,които не зачитат законите ни и ...пълно мълчание.Пфу.Фашистка пропаганда.

96

Анонимен

преди 4 месеца

Гледам всички путинолизатели са се отчели във форума. Русия за две години мина 50км в Украйна и загуби половин милион хора плюс цялата си чест и достойнство. Руснак вече на всякъде е символ на гнида.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Явно хохаалите мрънкат за дето руските дронове са снабдени едновременно с два вида заряди - сълзотворни и фрагментни.. първо пускат сълзотворна граната в дупката, изчакват да изпълзят плъъховете и после ги правят на кайма с обикновените гранати. Ами да не бяха играли по свиирката на дименцията и рошавия и нямаше да имат този проблем!

94

Анонимен

преди 4 месеца

Ехаа... ти да видиш, значи сълзотворният газ бил химическо оръжие?!?! Това означава ли, че можем да съдим башибооозушката полиция и техните шефове за използване на химически оръжия???

93

Диана

преди 4 месеца

А колко са случаите на използване на химическо оръжие от украинците?!...Тези хора не могат да разберат, че веднъж хванати в лъжа, образът на лъжци върви пред тях...Как сега човек може да повярва на днешните им обвинения, как да бъде сигурен, че сами не са инсценирали подобни "доказателства"? - няма как...Ще плачкат защото това искат - най-лесно е за тях да спрат тази война и да седнат на масата на преговори с Русия с пълна отговорност и почтеност, но като не искат - ще плачкат...

92

Чичо Чо

преди 4 месеца

Малко са ,трябват повече .Все още има хохли из горите които имат нужда да прочистат дробовете.

91

Една жена каза

преди 4 месеца

Докажете го.

90

Анонимен

преди 4 месеца

'ми тя Русия бомбандира 6(шест) пъти болницата в Алепу, Сирия. Асад използва химически оръжия над бедните невинни дечица. В последствие, когато руснаците доведоха Свидетели, че нищо подобно НЕ се е случило, Западът се направи на Луд. Та сегашните партенки вече сме ги гледАли. Дайте нещо ново, Бе!

89

Анонимен

преди 4 месеца

Медведев не е казал че ще използват химически оръжия. Значи са използвали.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Ми хайде да победим Русия. Ми то той Путин е агресор, ми то те агресорите винаги се проваят, ми то тя Русия ще бъде победена от обединения консолидиран цивилизован демогратичен свят, ми то те добрите сили са на наша страна.

87

Боко

преди 4 месеца

Не останаха украинци да се бият,до месец,два пет ще капитулират.На цяла Европа вече им стана ясно ме Украйна си отива,само нашите *** продължават да помпят балона

86

Рико

преди 4 месеца

Ееее щом укринформ го съобщават значи на 100% е верно.

85

alex

преди 4 месеца

ей тъпите журняла - украйна каза = пълна истина , тъй ли ? то и по Татово време толкова не се прехласваме по СССР смърт на всичките преписвачи от сайтовете

84

юлиян

преди 4 месеца

Публикация има,доказателства-йок.Едва го прочетох:''командването на силите за поддръжка на украинските въоръжени сили във Фейсбук''.Тези колко командвания имат-едно във Украйна,второ-натовско,трето във Фейсбук.Много вожд,малко украинец.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна предаде ядрените си и химически оръжия на Русия. А Русия стана гарант за нейната териториална цялост. Но по това време Путин караше такси в Ленинград.

82

Ghost

преди 4 месеца

От кога димките станаха химическо оръжие?!

81

западна митология

преди 4 месеца

после ще размахват за 'доказателство' пликчета с прах за пране в ООН? Нали така се прави на запад?

80

Те

преди 4 месеца

укрите ползват уж забранени касетъчни бомби, така че всичко е точно. Ще ядат химия и така...