416

Диана

преди 4 месеца

До Анонимен466 Хей, недей да кълнеш! - това показва само колко си безсилен, а ние не сме безсилни..Просто все още не знаем колко сме силни, колко сме много...Трябва да променим нещата, но това няма да стане с клетви-Господ дава, но в кошара не вкарва! Трябва да се обединим, да махнем първо БСП от политиката, която с прехода си и "политиките" си доказа своето антинародно отношение и трови цялото общество у нас и после да търсим и създаваме своите истински политици...БСП и СИЕ ВЪН от ПОЛИТИКАТА

415

Диана

преди 4 месеца

Разбира се, какво друго могат да решат тези наши "политици"! Въпреки, че отлично знаят, че не са адекватни, те просто нямат друг избор, защото нямат нито пипе, нито език, нито видимост /никой не ги уважава за да вземе в предвид мнението им!/ за да обосноват и убедят по-различна позиция от тази, на която е стъпил ЕС - когато не можеш да убедиш някого в правотата си, ти остава САМО да вървиш по пътя, начертан от другите, особено когато си част от съюз с тези други...

414

Анонимен

преди 4 месеца

Буци, а за зеления кученце няма ли да има?

413

свиквайте

преди 4 месеца

българите сме с Украйна.

412

Анонимен

преди 4 месеца

какво сте се разхилили бе,развратници,лъжци и крадзлци,я идете в 1 българско село и вижте мизерията на българите,3-мата най-мразени лъжци и крадци в България,нали го бе арестувал бе ..забрави ли,крадци и продажници.господ да ви даде всичките раци на света ,на вас и на децата ви.

411

Анонимен

преди 4 месеца

НЕ СА ВИНОВНИ ХОРАТА ТОВА Е ПОРЪЧЕНИЕ ОТ ПОСОЛСТВОТО

410

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците, въпреки че са във война живеят по-добре от вас, главно благодарение на тези трима честни българи от снимката!

409

Радослав

преди 4 месеца

До 462: единственото хубаво от сглобката е, че дори русоробите разбраха, че дъртите комунисти като личната чехълоносачка на бай Тошо известна като Борисова магистралната жрица и младежкото БКП (гроб) винаги са били национални предатели. Всяко същество продукт на БКП винаги си е било национален предател, просто от време на време сменят господаря защото новия плаща повече от стария!

408

Сера на Руснята

преди 4 месеца

Повече от 70 години копейките ни правят руски роби! Явно целта на копейките е да ни направят руски роби за 500 години.

407

баба мара

преди 4 месеца

при 35 процента изб активност кого подкрепяте аз не подкрепям украина искампреговори и мир не може в 21 век да се избиват млади хора заради печалбите навпк на запада остав ка и нови избори с нови лица тези не стават брак са

406

Анонимен

преди 4 месеца

Точно тези са Националните ни Предатели !

405

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно, какво ще се случи като се обърне палачинката и зеленски бъде изритан от украина? За съжаление повечето помним как Баце подтичваше след Путин да му докладва за строежа на тръбите, говорейки му на "г-н Президент", че и кученце му подари, от неговите, овчарските! Струва ми се, че този път ще се кланят и ще целуват ръка... Ама Баце е оскароносител, той ги умее някои маймунджулуци...Много е добър!

404

ПАРАДОКС

преди 4 месеца

Трима престъпници подкрепят четвърти. И това се смята за нормално и морално.Ееее в какви вълнуващи времена живеем !!!

403

Joko

преди 4 месеца

Зильонски , аз не съм избирал нито упълномощавал тези трима м***шеници да те подкрепят от мое име ! Ще гледам на трмцата сеира какво ще подкрепят след някой друг месец.

402

Анонимен

преди 4 месеца

Васалите на Господаря отвъд океана

401

Анонимен

преди 4 месеца

Нашите управляващи изглежда още не са разбрали, че са избрали страната на губещите. По традиция.

400

v

преди 4 месеца

Тия лицемерни аналиии що не ходят лично да ги подкрепят на фронта заедно със всичките си избиратели...

399

Анонимен

преди 4 месеца

До 475 "... потвърдиха подкрепата си за Украйна а не подкрепата ни за Украйна" - ц. На 2 Април 85% гласуваха за ЕС, НАТО и подкрепа за Украйна. Но про'с'таците не сте способни са вденете годи факт.

398

Анонимен

преди 4 месеца

До 471 "Трима брутални предатели на България и българщината" - ц. Трима избрани от мнозинството местни про'с'таци, правещи това, за което 85% гласуваха на 2 Април. Но как про'с'таците да вденете тази истина?!

397

ТТомов

преди 4 месеца

Грешно заглавие драга медия, потвърдиха подкрепата си за Украйна а не подкрепата ни за Украйна не лъжете.Много скоро ще отговарят пред народния съд за деянията си срещу народа.