381

Анонимен

преди 5 месеца

Който гласувал за шмръко сега да ходи на фронта.

380

Анонимен

преди 5 месеца

У нас има украински граждани,чиито синове са на запад,ама много веят знамена и изказват съболезнования за загиналите.Защо техните синове не са на фронта?Нали са големи патриоти,или с пълна сила важи дайте да дадете.Бедните украинци изнасят войната-това е истината.

379

rrrr

преди 5 месеца

dragi mi gospoda i dtugari rusiq she vi smachka zashtoto e mashina za kaima ne sa reshili ne so napravili ne se zablujdavaite .....

378

Аз

преди 5 месеца

Не е вярно, това не може да се случи в уРкайна, това е възможно само в Русия която вече година и половина само губи и губи войната

377

Нострадамус младши

преди 5 месеца

Тоя не е друсан , ама хич не е ... :)

376

ДА

преди 5 месеца

До Аз---Е,каква мобилизация може да има у нас!?От кога няма казарма?Тия,дето са ходили,50% са в чужбина,че и повече,ще хванат на босия цървулите!

375

Анонимен

преди 5 месеца

Няма кой да си рискува живота заради един евреин който е по длога на краварите и работи в техен интеррс. Това украинците го разбраха и доброволно няма да си жертват живота. Тази война можеше да се избегне ако евреина не изпълняваше заповедите на краварите.

374

Аз

преди 5 месеца

Каква мотивация да имат, когато смъртта им е почти гарантирана. В най-добрия случай ще се върнат инвалиди и животът им ще бъде сринат. Защо да го правят? Не ми се мисли какво ще е в България, ако недай си боже се наложи мобилизация. Аз лично бих потърсил вариант да не бъда мобилизиран. Да става каквото ще! Който е надробил попарата, да си я сърба! Преди защитата на страната стои защитата на собственото Д... .

373

Анонимен

преди 5 месеца

Унищожението на една нация гой от един самозабравил се хазарин. Тия са още по-*** и от нас. Но и тях ги почнаха като нас - с антируска пропаганда и за 20 тина години на едно голямо мнозинство му смениха чипа да отива да ум*ира с гордост.

372

Истина

преди 5 месеца

Ако Волдемор така продължава, скоро ще има украинки за всички, даже по две :) а те се раздават винаги като за последно!

371

Сълза и смях

преди 5 месеца

А руснаците понеже горят от желание за мобилизация..счупиха се да бЕгат

370

Анонимен

преди 5 месеца

Аверите на зеленяга се изпокриха като кучета

369

Искат,ама нямат жела

преди 5 месеца

Ако защитата на страната им не е достатъчна мотивация,какви патриоти живеят там?!Слава У,вече невърви!Компромисен вариант на закон за мобилизация ще мислят!Като нямат родолюбци,а само смукачи на пари от цял свят и хрантутни за сметка на бюджета на други страни ,да мислят за компромисен вариант за край на войната с Русия!

368

Българин

преди 5 месеца

Е как така? Днес Кулеба е казал, че украинците ще се бият дори с лопати ако нямат оръжие. Да отиде на фронта да ги мотивира с тези думи.

367

ДА

преди 5 месеца

Защо по улиците там?Да минат по улиците в градовете в Европа,пълно е с украинци,със скъпи коли,млади,здрави и нахални!Първо може да дойдат у нас!

366

Alex

преди 5 месеца

Много е странно да ходиш да се биеш с чебураши заради бизнеса на Хънтър Байдън.

365

Анонимен

преди 5 месеца

След оръжието трябва да се пратят и войници. Това е добър начин Германия и ЕС да се отърве от емигрантите и да я споменават с добро.

364

. емо

преди 5 месеца

Наркоманът клоун прекалил с дозата повече отколкото трябва

363

Българин

преди 5 месеца

Кръвта на нацистите ще напои земята на руснаците,чакали ще разнасят костите им,труповете ви ще гният прокълнати по бойните полета.Никой не дава и пробита пара за вас,екскременти на цивилизацията.

362

Анонимен

преди 5 месеца

Русия не започва войни,но умее да ги приключва.Наполеон и Хитлер го заят най-добре това.За неосведомените,тази война започна в О-крайна от украинците с изгарянето на 40 ЖИВИ хора в старчески дом.Не на фашизма!!!