14

Анонимен

преди 5 месеца

Много ме накефи как американците и британците само за няколко часа извадиха от строя почти всички военни структури на хусите, че чак Расиа проплака колко бързо й унищожавали съюзника, и искала свикване на общо събрание на ООН! ХАХАХАХ, представяйте си копейки, какво ще стане ако някога се набутате в мечтаната от вас война с НАТО...

13

Анонимен

преди 5 месеца

Ердоган каза за делото срещу Израел по обвинения в геноцид в Международния съд, че му имат доверие и подчерта, че Турция е допринесла за документирането на престъпленията на Израел.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Ердоган се прави на хитрец. Но едва ли ще е за дълго. Скоро Турците ще му видят сметката.

11

Бог ще Съди ислямсти

преди 5 месеца

Ердоган за пореден път доказа че е свързан с ислямската терорист.престъпна мафия от палестински ирански ливански турски катарски и др терорист. агресорски режими, непрестанно нарушаващи международното право, човешки права и свободи на евреи, християни, кюрди хиндуисти и др.невинни жертви, и отвличат, изнасилват обезглавяват, безчинства, окупират и ограбват чужди земи наричайки лъжливо терорист.си групи като Хамас Джихад ООП ИДИЛ Хизбула "партии" а за дяволските си дела клеветят жертвите си

10

Анонимен

преди 5 месеца

До кога ли ще търпят Турците този пенсионер?

9

Valchan Voivoda

преди 5 месеца

До История tazi tvar ne e sultan a rom,meko kazano

8

До Василев

преди 5 месеца

Абе тури лимит да не може да се обменят повече от 100 000 рубли по чейндж бюрата тези ходят с някакви дипломатически куфарчета през руския културен институт!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Хусите блокират корабите на евреите корабособственици. Блокират Израел.

6

История

преди 5 месеца

Някой да прочете някъде Султана да осъди пиратските действия на Иемен...ама сега ръси акъл...

5

ссс

преди 5 месеца

За жалост е прав!

4

Реджеп Иведик

преди 5 месеца

хЕрДоган, за няколко часа USA&UK унищожиха доста голяма част от военните обекти, съоръжения и амуниции на тия хути. Голям грандоман се оказа на думи. Единственото, което хутите умеят е тетор-атаки. С това ли заплашват? Да не се окаже голяма цената, която Турция ще плати за участието си в скалъпеното дело срещу Израел?

3

Анонимен

преди 5 месеца

Йемен е една от най-изостаналите държави в света, от къде, дронове и ракети, а? 1/2 от Йемен беше комунистическа, от тогава Русия ги държи на кайшка и активира когато й е нужно, заедно с Иран, разбира се.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Този пък какво се обажда?!

1

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Ердоган е ром и е нормално да ръси бисери.Същински ром като Борисов,Доган ,а Габриел и др.Накратко! Терористите нападат кораби,отвличат моряци,пречат на милиони хора да имат доставки на продукти. На всичкото отгоре и стрелят срещу невинни корабоплаватели. Естествено,че САЩ са прави. Никакви отстъпки пред терористите. Надявам се Йемен да плувне в кръв.