5

Kopo

преди 15 години

Потърси значението на "контакщик" в рускитв ВС и после пак пиши глупости.

4

rumen221

преди 15 години

За да нападнеш с оръжие, международно признати умиротворители, каквито бяха руските войници между Грузия и бившите и провинции, трябва или да си луд или жестоко излъган от приятели. Понеже Саакашвили изглежда доста интелигентно момче - излиза че Американците го излъгаха много лошо...Да помислим - кой спечели от грузинската глупост... 1.Европа и Русия си развалиха отношенията и в момента, дори без официални санкции и двете страни понасят огромни икономически загуби! От това печелят само Американците.2. Кога започна грузинската авантюра - точно преди да се разрази Американската финансова криза...Боже колко удобно (за Американците). 3.Косово е горещ картоф в устата на Европейците, а сега Американците ни набутаха в устата и втория си "картоф"... 4.Саакашвили наруши както международната конвенция за водене на война, така и конвенцията за правата на човека - За такъв човек дори съда в Хага е малко...!!!5. След масовите "кланета" на мирни жители, от грузенски главорези, Грузия загуби завинаги бившите се провинции...

3

роро

преди 15 години

" Контингентите на демократичние държави " са профисионални военни, с договорни отношения, и въобще за никакв собствени желания не може да става дума. Отиват, където ги пратят. Единствено по желание са станали войници. Ако това си имал предвид - добре, но иначе не пиши глупости.

2

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Тия руски момченца,не са там по собствено желание,за разлика отконтингентите на демократичните държави...

1

Царят

преди 15 години

*** правилно бе, че кво си мисли Закашивили. Той въобще знае ли, ако го попитам, как е истинското име на Сталин? А! Ако случайно знае, трябва и да знае, защо Осетия и Абхазия ги тури ужким при Грузия. Че то, все едно да турнем Шплука и Трънско и тях, като Охридско на сърбите. Бе там няма и не е имало кьорав грузинец. Ми що им викат сега Георгия бре, чи нещо не разбирам от френски? Ми те са си били, са и ще си останат грузинци, нали знайти, що значи груз, гряз и тям подобни!