211

Анонимен

преди 5 месеца

Хората се пробуждат. Идва видов ден. Лапачите в България да не си мислят че ще им се размине!

210

Анонимен

преди 5 месеца

1943 година месец март.На тайна среща в Остзее под ръководството на гаулайтер Хайдрих със заместник Адолф Айхман се разгледа въпроса за не работещите в Райха.А именно евреи,джипсита и емигранти от Источна Европа.Как Икономиката да се задържи при положение че има мързеливи,тунеядци и лентяи.Не всички евреи минаха през газовата камера, тези със слаби професионални качества.Основно от Полша. За една вечер всички душевно болни бяха ликвидирани.Германците знаят как да накарат мързеливия да Работи.

209

Анонимен

преди 5 месеца

познайте къде ще ги заселят. тия с чал мите ще си напраят един сбор от изключитено прости назадничави хора които ще съсипят цяла европа и това благодарение на краварите.

208

Анонимен

преди 5 месеца

Mepkeл нaли rи nokaни, cera ga й kaжaт ga cи rи oтnpaти?

207

Аз

преди 5 месеца

До Анонимен208 - добре че си умен!

206

aaaaa

преди 5 месеца

gde sa komentite

205

Анонимен

преди 5 месеца

Направо да отварят концлагерите. Най-краткия път към аллах е през комина!

204

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Върнете ги обратно по колибите с тоалетни на двора откъдето изпълзяха. -------------- Путин харесва това :) Като му върнат"асвабадителите" дето щели да пак да превземат Берлин ше ги прати за награда в Украйна!

203

Анонимен

преди 5 месеца

Натоварват рашките по автобуси и ги откарват в богата и просперираща раша- първа по паритет на потребление в Европа, Куба първа в Америка.

202

Ясно, понеже

преди 5 месеца

тия дни правителството в Германия се клати и нещата вървят към предсрочни избори се пише статия тип "атентат" срещу най-популярната партия в Германия. Въпроса е защо нас ни болъчате с това?

201

Христо Христов

преди 5 месеца

До Анонимен/183 "Вместо на границата още да ги изри тат в трибуквието и да не си пулнят държавата с унтерменшенк" - унтер са, ама кореняците немци са унтер... Немецът ВИНАГИ е бил роб и НИКОГА не е бил свободен човек. Факт.

200

Шопендар

преди 5 месеца

Турист в берлин пита полицай.какви са тия *** и мургавели ,заселили центъра на града.-това са мигранти.-а немците къде са -на работа

199

Анонимен

преди 5 месеца

Страха в лицето на "Традиционните" партии е голям, пореди все нарастващата поплуярност на АзГ. Неотдавна, посдобни неща говореха и в Франция за партията на ЛюПен.. Рано или късно, народния гняв ще намери начин да излезе.

198

Анонимен

преди 5 месеца

Е щом са събирали и евраци значи са като нашия Копейкин, събират и там евраци за нови къщи. После ше направят и референдум да съберат и личните данни на тамошните копейки и готово

197

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 200 - Ще работят тея, дето последните 15 години ми казваха, че му било по на оферта, да седив в тях и да игра не Xbox 5 или каквото е, защото в супер след данъци взимал 1800 евра, а сега взимал 1500 и му било все тая ... тея ще работят. Ще има мръкнкане за 3-4 месеца, ама ще се съвзема.

196

Анонимен

преди 5 месеца

До do 182 - Остави го. Тоя е от онея, дето пълнят шепи,като ходят на морето и купуват нацистките брошки, емблемки, шлемове и прочие, дето иманярите са ги турпали с години. Същия и носи свастика и има такава татуирана, ама вика "еййй, кво па тлкова, з ако ме глеате на криво е". Лошото е, че дори не осъзнава какво прави, но има такива, котио ще го прикоткат бърже-бърже. Да не забравяме, че след 44-та, при "нардония съд", е имало хора, които като са гонели "богаташи" са горили и трибагреника ...

195

Анонимен

преди 5 месеца

Тук обаче възниква въпроса: А кой ще работи? Те и в момента са в рецесия, а ако изгонят черноработниците съвсем ще потънат. Затова ние трябва да сме им виновни и ни стопират и унижават. Същите циркаджии като комунигите

194

Анонимен

преди 5 месеца

Ами да, нормално. Все пак намериха гето (бугаристан), където да набутат всичкото тарааамбука, само трябва да изчакат малко за да се построи стена около него дето да пази тия да не избягат.

193

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 193 - Е затова отиваш там с поне 6-7 месеца пари за раходите. ЕЛемтнарно е :)

192

Анонимен

преди 5 месеца

"Търсят НО квалифицирани и образовани (каквито българите там не са)" . Ам ... мога само да кажа на "ханглйски" eeeeeeffff uuuuuuu!