122

Анонимен

преди 5 месеца

За Путин България е неприятелска държава,първи в света газа ни спря-той обича Кадировци,Ердоган и т.н.

121

Анонимен

преди 5 месеца

"Духна тогава Бог в простора и осени божествено манование Млечния път, та рой светли ангели се родиха и там повели Бог Млечния път да властва над България." "И превратна бе участта на Египет, умряха двата народа близнаци в Междуречието, изгоря Гърция, погина Юдея, разсипа се Рим, само Византия и България останаха."

120

Вържете го тоя !

преди 5 месеца

И намордник !

119

Анонимен

преди 5 месеца

"А народите не се бяха родили още на земята, но те живееха в чертозите на Господнята Всемъдрост" "И всички народи получиха от Вечния по един звезден дух - само над България тъмнееше мрачина и звезден ангел не развя криле над нея." "И ронеше сълзи ангелът, що пазеше България, че всички си имаха другар, а той нямаше. И с плач поиска от Бога Твореца, ала нямаше вече звезда и звезден дух."

118

Какво следва

преди 5 месеца

До Анонимен 118: 300 километра им е максимума на ATACMS, но засега украинците са получили версия с максимална далекобойност 165 километра. Зенитните системи на Русия ще се справят и с тях. Преди два месеца от осем ракети Сторм Шедоу, изстреляни срещу Крим нито една не достигна целта.

117

Сата НАТО

преди 5 месеца

Задължения към Украйна САЩ нямат, а тя не е член на НАТО. -----///---- Проверявайте си информацията - САЩ имат двустранен договор с Украйна, за военна помощ.

116

Анонимен

преди 5 месеца

Неграмотни хора пишат платени мнения Боже пази

115

Анонимен

преди 5 месеца

Е, 300 км голям лбсег ли е, та толкова са се разпискали?

114

Анонимен

преди 5 месеца

Малко за политика добре но не е достатъчно само да се пише.

113

Анонимен

преди 5 месеца

"И вложи Творецът седем духа в седем светила, та седем ангела се родиха. И повери на всеки ангел да води по един от седемте народа"

112

Абе,тайните служби

преди 5 месеца

къде спят ? Докога тоя ще ни цапа въздуха ?

111

Малко за политика

преди 5 месеца

Ако САЩ дадат на Украйна далекобойни ракети, това променя баланса на силите не между Украйна и Русия, а между САЩ и Русия. Това ще бъде нова Карибска криза. И за да не се стигне дотам, изходите са два. Или такива ракети Украйна не трябва да получава, или те трябва да бъдат унищожени дори ако Русия трябва да използва за това тактическо ядрено оръжие. Така по време на Карибската криза САЩ бяха готови да водят война с СССР заради разполагането на руски ракети в Куба. Тогава се размина.

110

Анонимен

преди 5 месеца

"А в четвъртия ден Господ съсдаде звездите да красят твърдта небесна и да бъдат знемение за векове и народи. Седемте едри звезди сътвори Предвечният и седем области от небето им повери."

109

Анонимен

преди 5 месеца

Тази следобед ми прави впечатление че пак запо чнаха да фалшифицират лайковете. Имаше леко затишие по празниците.

108

Очакваме скоро

преди 5 месеца

100 статии за новите руски супер самолети , нова серия ракети , как ще замръзнем , колко са напред в Русия , войната на НАТО срещу Русия и тям подобни все в тоя дух

107

По една ядрена

преди 5 месеца

Заплаха ако не чуваме на месец значи нещо става с Рууууууснята

106

Анонимен

преди 5 месеца

(((СЛОВО КАН МОТУН))) ВСЕЛЕНСКИ И ГАЛАКТИЧНИ БРАТЯ И СЕСТРИ, НАРОДЕ НА ИДЕЛ ПРЕДИ КРАЯ НА МАЛКАТА АТЛАНТИДА ПРЕДИ 16 758 ГОДИНИ СЕ ОТВОРИ ПОСЛЕДНИЯ ПОРТАЛ НА ЗЕМЯТА КЪМ ГАЛАКТИКАТА ОЦЕЛЕЛИТЕ АТЛАНТИ СЪЗДАДОХА СВОЯТА ДЪРЖАВА ИДЕЛ - КОНФЕДЕРАЦИЯ от седем арийски, финоугурски и алтайски племена, откъдето и името (Иде=седем и Ел=племе) Държавата получава и второ название на господстващия народ - Българи, Бул-възвишени и Ари-Свободни. ВЪЛЧЕТО МЛЯКО БЕШЕ ЕДИНСТВЕНО С КОЕТО МОЖЕХА ДА НАКЪРМЯТ ОЦЕЛЕЛИТЕ

105

Разгеле

преди 5 месеца

Не бях чувал ядрени заплахи от миналата година. Мислех че тоя се е гътнал

104

Анонимен

преди 5 месеца

До пияница с 12 фалшиви лайлове си. Не ти ли е неудобно. 12 фалшиви лайка. Какво си мислиш че правиш. Обикновен лъжец!

103

Анонимен

преди 5 месеца

тоя пак са го изтървали