66

До 71

преди 4 месеца

България е давала вид, че е неутрална. На практика е дала пристанищата си на немците. Оттам са тръгвали нацистки кораби към Крим (и, да, той е бил руски и тогава). Така че преди да пишете евроатлантическа евтина пропаганда, четете повече. Освен ако не работитекато американски ***. Тогава мога само да ви съчувствам

65

ПО-ЛОШО ОТ ТУРЦИ

преди 4 месеца

ЗАЩО СССР СА ИЗБИЛИ ЕЛИТА НИ И СА НИ ПОСТРОИЛИ БЕЛЕНЕ И ДРУГИ КОНЦЛАГЕРИ? БИЛИ СМЕ НЕУТРАЛНИ И ДОРИ ХИТЛЕР НЕ Е УСПЯЛ ДА НИ ВКАРА ВЪВ ВОЙНАТА А БРАТЯТА НИ НАПАДАТ, ОКУПИРАТ И НАБУТВАТ ВЪВ ВСВ С 30 000 ЖЕРТВИ, ОТДЕЛНО ОЩЕ 30 000 ИЗБИТИ ОТ НАРОДНИЯ СЪД ИЛИ ЗА КЕФ НА ГОШО ТАРБАТА.

64

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 69 Ние благодарение на американците сега сме по-зле и от Молдова, но ти нямаш акъл да го разбереш. Лека полека гоним Гватемала

63

Анонимен

преди 4 месеца

Добре че дойдоха американците да ни освободят от руско робство. Иначе сега щяхме да се на нивото на Молдова.

62

Анонимен

преди 4 месеца

До ТАТАРИН Абе ***, скрий се някъде с тая дебела лъжа бе!

61

Анонимен

преди 4 месеца

до 59 - ами питай американското посолство. там имат един.

60

Анонимен

преди 4 месеца

До И ВСИЧКИ С АВТОМАТИ Защото си идиииот и си си засрал очите. Затова. Пък и защото вероятно предшествениците ти со от тези, които са убивали без съд и присъда по най-зверски в България жертвите от фашисткия преврат та до 1944 г.

59

Анонимен

преди 4 месеца

62 - значи си кьорав. ами *** при тях и ги виж бе.

58

ТАТАРИН

преди 4 месеца

МИ В РАМКИТЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ СМЕ БИЛИ КАТО В СССР, САМО ЧЕ НЕЩО КАТО ТССР. КАКТО СЕГА В РФ ИЛИ ПРЕДИ В БИВШАТА СССР СА ВЛИЗАЛИ 80 НАРОДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИ.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Дано го намерят този "човек" и да го разчекнат там!!! Граф Игнатиев ни е осигурил най-хубавата и модерна за времето си конституция. Не мога да разбера какво му пречи на идииота, вероятно инвалид от образователната реформа, та се е напънал да бутне паметника??? Направил го е само, защото е тъъъп и не знае какво прави, а може би и са му платили за това.

56

И ВСИЧКИ С АВТОМАТИ

преди 4 месеца

НЕ ВИЖДАМ ЛЕВСКИ, БОТЕВ, ВАЗОВ, КЪДЕ ДА ГИ ВИДИ ЧОВЕК? ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН АЛЬОША ОЩЕ ОТ МАГИСТРАЛАТА?

55

Анонимен

преди 4 месеца

80 безуспешни въстания против османците .... За 500 години . 5000 изклани само в баташкото клане ... 5000 Тетевенци изклани заради възхода на града 1801 година , пропуснат ренесанс и барок . Е тия руснаци не разбраха ли че нищо не заслужаваме ... Малко са ни 500 години османско присъствие ... Дори и австрийците да ни бяха освободили 1688 година ...

54

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ?

преди 4 месеца

ЗАЩО ТАЧИМ ВРАГОВЕТЕ И ДУШМАНИТЕ СИ? СТРОИМ ИМ ПАМЕТНИЦИ, ПОДНАСЯМЕ ИМ ЦВЕТЯ?

53

Анонимен

преди 4 месеца

Граф Игнатиев е отявлен руски империалист. Бъдещата българска държава я е виждал само в ролята на руска марионетка. Затова и българи като Раковски, Васил Левски,Ботев, Каравелов и останалите ни апостоли не са влизали в неговите планове, а само такива, които са били руски поцелуйковци! Игнатиев е насърчил Високата порта да прави левски на турското бесило!

52

Мястото

преди 4 месеца

На този бклк е при останалите от това време.А да не забравяме и истината кой всъщност наистина е тази руска смет.Браво на извършителя

51

Гошо

преди 4 месеца

До Бай ГаньоВсе си мисля че ще да е някой турчин, ама като знам колко киряк стефчовци се навъдиха взех да се съмнявам

50

Анонимен

преди 4 месеца

Варварщината,която безсрамно демонстрираха сглобкажиите при показното посичане на ПСА е дала стимул и на този едногънков де**б*л да последва примера им! В тотално съсипаната ни държава това изобщо не е изненада,а част от сатанинските правила на АДА,в който за съжаление превърнаха живота ни!!! Виновни сме всички ние,заради безумното си пасивно поведение! БЪЛГАРИЯ УМИРА,убивана преднамерено от безродните продажници,които ни управляват!!!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Някой укропитек ще го е бутнал .Цяла Добруджа е пълна с тия мърляви,калпави,и настървени пиявици.Марш в Америка гадове такива.

48

Анонимен

преди 4 месеца

До 50 Факт 45 г. с руснаците си беше Златен полувек в сравнение със сегашния икономически геноцид, 45 г. с руснаците се увеличи населението с над 2 милиона, а 30 г. с еврейския елит на САЩ намаляхме с над 2 милиона като ***, мигранти, бежанци ни подменят.

47

Бай Ганьо

преди 4 месеца

Герой на България, подписал Санстефанския мирен договор на 3ти Март при което България е на Бяло море и цяла Македония, Тракия и Румелия са български. Не е възможно Българин да го е бутнал!