283

Анонимен

преди 4 месеца

Повече виетнамци ,означава по-малко ромеи по строежите (пък дано се вдигне малко качеството на новото строителство), повече евтини стоки по пазарите и по-малко бездомни *** по улиците. При всички положения с добре дошли.

282

Бау..

преди 4 месеца

На заплатите не зная дали ще се отрази,но на кучетата със сигурност.Едно време във Варна имаше много виетнамци,но нямаше едно улично куче.Дори има един женен за българка.Още работеше човека,заварчик.Но днес условията са други,и се чудя с какво ще ги прикоткат.Едно е ясно:не се ли плаща-никой няма да се върже.Украинките нали щяха да работят?Живуркат на Златни пясъци и Дружба безплатно.

281

Анонимен

преди 4 месеца

До 299 И с какво точно е на светлинни години?

280

Анонимен

преди 4 месеца

Виетнам е на светлинни години пред България. Чий ще го търсят тука? В корумпираните държави като България идват само търговци мошеници и измамници.

279

Анонимен

преди 4 месеца

До 297 Пак казвам, че не бях бачктатор и беше много далеч от рай. И не е само мое мнение, ами всеки който познавам от там потвърждава това, включително и англичани. Да твърдиш, че днешна англия била рай е просто абсурдно. А ти правиш някакви генерализиции за нещо което дори не си изпитал- това е още по-нискоинтелигентно :)

278

Ефективност

преди 4 месеца

Мислете за силна средна работеща класа , а не само за работническа.Комунизмът това не го разбира и само ще спечелите.

277

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 290, не отричам, че си преживял нещо :) Но твоето няма нищо общо с общото. Нали знаеш кой прави изводи на база частното за общото. Най-често нискоинтелигентните. Великобритания е лошо място за бачкаторите. За хора с образование и добра позиция е рай. Въпрос на това как си подреждаш живота :)

276

Обективен

преди 4 месеца

И ще подбием пазара на китайските текстилни стоки ? Ха-ха. Преди доста години виетнамците работеха предимно мръсната работа в строителството и домостроителните комбинати. Но "демокрацията" разграби и закри всички производствени предприятия и сега ако дойдат виетнамци ,единствено може да продават "фактурииии...фактуриии " пред ТЦ "Илиянци".

275

Анонимен

преди 4 месеца

Назначаването на чуждестранни работници е чиста проба износ на капитал

274

Илиана

преди 4 месеца

Жал ми е за уличните котки. Ще бъдат изядени.....като и за кучетата.

273

Анонимен

преди 4 месеца

Работната класа бачкатори не знае мястото си и се мисли за нещо повече от слугинаж Функционално неграмотни все друг им е виновен За утайката наричана държавна администрация без коментар Гледайте си в канчетато не коментирайте без да ви питатНикой не се вълнува от мненията ви Омразата таите с/у успели хора защото сте интелектуални имббеццили.Едни сме успешни предприемачи други сте родени за вечна работна ръка.Натискайте си канчто и парцалите не умувайте,бачкайте.Има кой да мисли вместо вас.

272

морски

преди 4 месеца

Много се презастроява брега. Едва ли ще останат да работят на мутрите.

271

Анонимен

преди 4 месеца

Ако може да се внесат и 11 футболисти за Националния отбор, че и там сме го закъсали

270

Анонимен

преди 4 месеца

До 293 Ще ми се да го фантазирам. Ама за съжаление съм го изживявал, както и много мои познати. А ти никога не си извън България и говориш някакви фантасмагории

269

Анонимен

преди 4 месеца

До 284 не си познал. Във Виетнам средната заплата е 277 усд на месец. В България е към 1000 евро официално, което значи че е доста повече

268

Анонимен

преди 4 месеца

Сега е време за нов бизнес - ферми за угояване на кучета и котки

267

Анонимен

преди 4 месеца

До ало за Турция ли говориш?

266

Али

преди 4 месеца

Виетам е рай бе, простоватикомуно копил-та и кюпеци оттам само луд би дошъл в тази разложена старческо лай-нива помийна яма. Виж Индийци Пакистанци и Тюбетейчици може и да ви склонят за сезона

265

Анонимен

преди 4 месеца

След афганистанските лекари и инженери идват виетнамските програмисти, а и въпроса с бездомните кучета и котки ще бъде решен

264

Анонимен

преди 4 месеца

Много ви се иска, ама едва ли ще стане. Те и във Виетнам взимат колкото тука.