403

Цар путка

преди 5 месеца

Температурите в масква са такива каквито АЗ кажа ! Ако трябва крепостните ще се търкалят по потници в снега и ще се потят от адаволствие!

402

българите сме с Укр

преди 5 месеца

Щяла Европа да замръзне без руски газ..ха.ха ха ха ха ха

401

Декабрист

преди 5 месеца

По царско се отхранваха казаци да загряват вратовете на крепостниците с нагайките, сега половия орган угои чеченци за целта, но те излязоха същите п**ки като шефа си!

400

Анонимен

преди 5 месеца

Тук някои не са разбрали, че след национализацията на завода няма персонал, който да управлява завода..естествено, че няма какво а му се радват на Путин . Тук за 3 дни сняг и часове без ток , хората бяха готови да се разправят с когото им падне .

399

Анонимен

преди 5 месеца

И кого по-точно го вълнува тази новина? Какво съдържателно има в нея?

398

Да те светна

преди 5 месеца

Мисирко,в Климовск температурата е 0 градуса,да не говорим че е микрорайон в Подолски градски окръг. Какъв завод в Москва сънуваш?

397

Анонимен

преди 5 месеца

Ама вЕрно ли,а с контраофанзивата какво става?

396

Анонимен

преди 5 месеца

Мъката на мисирката продължава,първо температура беше -30 ,после пише -20 . Да не говорим че това са градове около Москва,ама тя горката пише московчани са без парно и ток. Между другото според Гугъл в момента в Люберци температурата е -2,в Домодедово-1.

395

Не че нещо

преди 5 месеца

Току що погледнах термометъра в жилището си , +6 градуса. Това е положението, след 27 години изрядно плащане на данъци и осигуровки те шебва някоя гадория и пенсията ти по инвалидност е 480 лева заедно със социалните добавки. За какво отопление изобщо се говори? Ток, вода, лекарства и изключително прецизно разпределена храна. Кому са нужни оплаквания? Справяш се докъдето успееш и това е. Добре, че поне жилище наследих от комунизма, че можеше и да е по зле.

394

Костя Копейката

преди 5 месеца

Като дойда да управлявам аз и в задчерноморската губерния ще стане така.

393

Анонимен

преди 5 месеца

Може и да е вярно , но се разказва с такова злорадство за измъчените хора ... статията е доста гнусна и явно написана от жълтосин димократ...и после... редовният копи пейст от ***

392

Анонимен

преди 5 месеца

На фронта дават топъл чай, немедленно натам!

391

Анонимен

преди 5 месеца

До Така е .. Не знам по кои кюшета ви намират от посолството но такава арогантна неадекватност е непустима. Не правиш разлика между наемни войници, наборни войници, доброволци и т.н. на които "квалификацията" им е войник а не водопроводчик, както и между бройката да кажем 500 000 и 130 милиона примерно...

390

Анонимен

преди 5 месеца

До Така е .. Тцъ.. не е така.

389

Анонимен

преди 5 месеца

До Така е .. Къф е тоя квалифициран персонал бе ? На кой свят си ?

388

Така е ..

преди 5 месеца

Квалифицирания персонал е загинал на фронта за кефа но Путин. Двадесет години президент. Голяма скука. нали трябва да бъде записан в историята като велик уб-и-ец , редом до Хитлер.И ето ви война.

387

Анонимен

преди 5 месеца

Кофата с боичките и партийните билети да са под ръка, че не се знае какъв цвят и какъв партиен белет ще ви трябват.

386

Анонимен

преди 5 месеца

Ама разбира се и ток нямат нали

385

Петър

преди 5 месеца

Като нашето, видях го в у дома в Благоевград. Газова инсталация до таблото за цялата кооперация. Страх ме е да живея там, страх ме да живея в България. Страх ме е да си кажа, че ме е страх да живея в България. Преди 20 години баща ми ми каза да остана в Америка След като изтече визата, казах му, че искам да остана в България... сега ме е срам

384

това е началото

преди 5 месеца

САЩ възобновиха вноса на петрол от Русия след прекъсване от година и половина...