128

аьаьааь

преди 4 месеца

Спокойно тази няма да живее много. Проблема е ,че ще отнесе някой, като Милен или друг готин човек и ще го давата по новинитеа,а след 3 дни ще е забравен.

127

маалатъ

преди 4 месеца

Народа деградира тотално! Това вече не е свобода, а анархия и беззаконие!!!

126

Анонимен

преди 4 месеца

Ахаа, а човекът, който беше дал на нвръстния си син да шофира го наказаха само по публикации в соц. мрежи? двойни стандарт а??? Нищо! някоя мантинела, дърво или друго препятствие ще я накаже по-справедливо. Въпрос на време..

125

Анонимен

преди 4 месеца

Ох, някой дано и метне кисилинка на тая ...

124

НЕТОЛЕРАНТНОСТ

преди 4 месеца

Обявява се нацинална нетолерантност! Мъст над всички изетници! Ще има тормоз! Пашете им колите, трошете им джамеците, бийте го като магарета!!!!!!!!!

123

Анонимен

преди 4 месеца

Прдмалко направихме олата на г^ъ^з! От свга нататск, братя българи - рормоз на изетниците! Видите линколо за по 200 бона - дерете ги, трошете джамеците, бойте собствениците!! ЗА БЪЛГАРИЯЯЯ!

122

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да бъде наказана, защото ... (законът е един за всички?), а всъщност ще бъде наградена, заради рекорд в книгата Гинес?

121

Тожо

преди 4 месеца

Сега се разрових за това кyp*е и се оказа че преди 4 години пак са я давали в новините, онзи път за участие в побоища на пътя . Друго интересно нещо е че тогава кара старо БМВ 3 за 800 лева а сега кара тузарски Мерцедес ! Има ли държава да я пита как за 4 години е забогатяла толкова и откъде са и доходите !?

120

Kiki

преди 4 месеца

Мърллаа

119

Хан Крум

преди 4 месеца

Некадърни управляващи, слаба държава, голяма простотия.

118

алоо

преди 4 месеца

"Мис Силикон, която "лети" бясно с 250 км/ч, трудно ще бъде наказана"Точно от тези на пръв поглед дребни нещица трябва да се тръгне,за да я има т.нар. реформа във живота на българина.Какво значи няма да бъде наказана?Да чакаме следващата к.рва да се снима и да си прави реклама ли?Как чешкият млрд-ер фуча с 400 км/ч по германска магистрала,където НЯМА ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА и плоция и прокуратура се сезираха и наказанието въобще не беше безобидно.Значи искат-наказват,другото си е оправдание...

117

Дано

преди 4 месеца

И дано полицаите дето не спират бясно каращите да са поне веднъж на пешеходната пътека, та да си помислят ще си вършат ли работата или не.

116

За пореден път се

преди 4 месеца

доказва,че съдопроизводството у нас, във всичките му компоненти е бариера в полето.Лъвовете(власт и пари имащите)прескачат над нея;влечугите(дребните мошеници и аферисти)пропълзяват под нея,а ние обикновените хора(говедата съблюдаващи законите и съобразяващи се с тези,които ги прилагат)се блъскаме в нея,спираме и чакаме благоволението им.

115

Анонимен

преди 4 месеца

До Турист: - знаеш ли къде е проблема? Когато такива кифли и кифльовци настигнат в крайната лява някой човечец движейки се с 250 км/час и се опитват да го "отместят с фарове"! В крайната лява жертвата обикновено кара със 140 км/час /и малко повече/. Стотни от секундата ако се шашне - или мантинелата или съседния водач! Е това е проблема поради което на Запад се квалифицира като "пътно хулиганство" и е много сериозно наказуемо! А как е тук - в Милата ни Родина?

114

Анонимен

преди 4 месеца

Еме про*та чал*арка, каков да се очаква, разбира се, че ще се похвали с просто*ията си. А в родната полиция има сериазна корупция и проблеми.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Проблема е в липсата на желание да се реши проблема. В Германия примерно двама такива джигити преди няколко време си правеха дрифт-че и убиха един възрастен водач. Заживяха в кауша само 20 дни по късно - тихо, без крясъци и медиен шум и ефективно. Тук?! Как е убиеца на Милен? А она "маор" дето уби - подчертавам - уби двете момичета на "Черни връх" как е? Минаха ли вече пет години откакто жертвите ги "забравиха"? Проблема е, че липсва желание да се реши проблема! Това ражда и сегашните герои!

112

Анонимен

преди 4 месеца

Дано да блъсне министър или тоя който я пази да не плати глоба и да лежи в затвора !!!

111

Смел Гибсов

преди 4 месеца

Кога ще пускат колата на търг?

110

Анонимен

преди 4 месеца

Не е лесно такова недоразумение като тая кифла да се опитва да разсъждава с единствената си мозъчна клетка, която всъщност също е направена от силикон, и то от най-некачествения.

109

Турист:

преди 4 месеца

Гнусната к....ва да продължава да шпори. Рано или късно ще я сполети каквото си го търси...Само дано няма невинни жертви. Мръсен кодуп...!