36

До 37

преди 4 месеца

Проблемът е че в Иран има достатъчно много хора които искат да живеят различно, даже може да се каже както преди. За Сауди не се знае.

35

anonimen

преди 4 месеца

Убийството на Махса Амини беше ужасно, но за Саудитска Арабия нещо да кажем? Или те са к.пл,та, ам са наши к..ле,,та

34

Анонимен

преди 4 месеца

До БългарчеНаправо се кръсти русначе, или по-добре путинско т.ролче, повече ще ти отива

33

Анонимен

преди 4 месеца

Живея в чужбина, имам колега иранец който живее навън също от доста време. Той ми разправя че страната в момента е спряла развитието си и е 100г. изостанала в сравнение с западният свят, а са цъфтели и са били модерна и развита страна преди ислямската революция. Имат много петрол и управляващите правят безумни пари но както винаги бедните и обикновенните го ду*ат.

32

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

31

Анонимен

преди 4 месеца

Иран е с най-висок процент жени с висше образование от целия свят.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Иран е единствената страна в света, където държават плаща изцяло операцията и терапията по смяна на пола. Хомосексуализмът е забранен, който не се чуства добре в пола си, може да го смени. Преиздават се безплатни всички документи, дори свитетелството за раждане с ново име и нов пол.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Както каза един сръбски свещеник: Сърбия и Русия - брат за брата, на небето Бог, на земята - Русия. Върху Сърбия се оказва огромен натиск да се присъедини към санкциите срещу Русия и да признае Косово, в замяна и обещават някога да я приемат в ЕС. Но сърбите никога няма да предадат родината си в Косово и Русия. Сърбите чакат Русия да завърши победоностно военната операция и Русия в пълен мащаб да се върне на балканите и миропорядъка на балканите да се промени. Русия пожелава на Сърбия да се държи, да не бърза, и всичко ще стане с времето си.

28

Българче

преди 4 месеца

Тука не можем да си платим тока и парното, тия тръгнали правата на жените в Иран да оправят.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Моралната полиция е убила момичето защото е разбрала че е кюрдка, а не заради килнат хиджаб.

26

СТРАННО

преди 4 месеца

защо жените в Персия протестират. Ами нали тези мъже, които ги ограничават и насилват ТЕ СА ГИ ВЪЗПИТАЛИ. Те са техни съпрузи, братя, бащи, роднини.Те са им дали това възпитание, чувството за превъзходство на мъжете над жените. Сега берат плодовете. Така е откакто е дошъл Ислямът.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Държавата с най-много християни 250 млн. души е САЩ нито Иран, Русия, Индия, Китай, Северна корея и др. разбрахте ли русофили пр.ти запомнете го добре това.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Според мен ключовото е, че е убита кюрдка. Съвпадение - не мисля.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Върл противник съм на западната(американската) политика на директна намеса във вътрешните работи на различни, представляващи интерес за тях страни, но конкретно с Иран нещата са по-различни. Там този режим наистина налага брутална диктатура и е превърнал държавата от отворена светска, в силно консервативна и затворена. Жените са брутално потискани и мачкани. Наложително е падането на този режим(също както и в Русия), но е много опасно след това да не бъдат инсталирани марионетки на САЩ.

22

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Ами тя България все още си е ориенталска дупка мъжете взимат постове с пари и си купуват мутреси които да им прислугват.. все едно са им лична собственост! Отделно на българките никой не им е казал, че може да не се пердашат в услуга на някого- било то мъж или любовник(приятел). да си вдигнат цената, но те се продават евтино. На по 30 години вече сменили 4 интимни партньора...

21

Анонимен

преди 4 месеца

Социалистическия мъж,като се прибереше от работа жена му събуваше обувките и му слагаше ракията и салатата, той изпиваие 400-500 мл. 65 градусова грозданка и после пребива семейството и така всеки ден.

20

аре гоу хоуме

преди 4 месеца

Пррекалено тунингована, за да й повярвам. Пластичната хирургия струва немалко пари.

19

Хм

преди 4 месеца

мислил съм си в кой момент е започнало прецакването на запада. И стигнах до извода, че е станало когато на жените са дадени същите права като на мъжете. Само че социалната роля на жената е малко по-различна, не е да изхранва семейство и да си търси тъмни тъпкачи с големи паламарки. Точно от женската лакомия за повече и по-големи, или пък за лесбийски ласки, на запад се напълни с всякакви. Отделно збатотърсачеството и реването след 30 години, че били "изнасилени".

18

Анонимен

преди 4 месеца

Всичката Мара втасала и тръгнала Иран да оправя! Най-бедните,най-болните,най-бързо изчезващите,ама ще подсмърчаме за думите на една западна слугиня! Само долен и продажен от*па*дък може да призовава за санкции и наказания на собствената му държава и народ! И призивът е към най-кръвожадните и жестоки врагове на Иран! Всеки народ си има продажниците!!!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Защо мислиш, че като се отвориха границите с ъс Западна Европа, първи избягаха жените и стана бум от разводи?? Защото "моралната полиция" чрез мързеливите ни мъже налагаше двойни стандарти!! Първо жените почти не заемаха платени длъжности и бяха истински робини на мъжете си!!