8

а

преди 4 месеца

и сега какво е вдигнала с 235 км на час - спътник ли е вдигнала.абе включете си редактора на уърд бе

7

У шеф

преди 4 месеца

Значи можели са и да работят. Ако искат увеличение на заплатите - това е начина! Повече глоби и наказания, по-малко нарушители, повече българи на Коледа удома.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Колко полицай са тествани преди смяна за алкохол и наркотици? Има ли статистика?

5

Размисли и Страсти

преди 4 месеца

Добре де, щом някои са се придвижвали с 235, 165 и т.н. скорости, защо там където е възможна скорост от 110-120 км.ч., ни заставят да кретаме с 80 км.ч., че и застанали с камери, да ни снимат?!

4

ВЖно е

преди 4 месеца

не колко са фотографирани, а колко са глобени или наказани?

3

За миналия Велик Ден

преди 4 месеца

бях изключил да си купя винетка. БГ Тол си ме заснеха и си получих честитката. Сега и тия дето са заснети с превишена скорост да получат техните честитки и готово! А този с 235км да му вземат книжката и да го накажат 4-5 години да не може да взема нова.

2

Анонимен

преди 4 месеца

"От 10 теста за шофиране под въздействието на наркотици, два са дали положителен резултат, един водач е отказал проба." - И на бас, че поне единия е пил сироп за кашлица. Посъветвах се с адвокат - ако взиамш подобни неща, по-добре откажи проба и викни адвокат. Така губиш един ден по арести и по лаборатории, малко ще ти се карат, но поне, няма да ти вземат колата, да я продадът, а ти 8 месеца да си без книжка и след това 2 години да съдиш, без да е сигурно, че ще получиш колата или сумата за нея.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Е, и?Файда, йок!