93

Анонимен

преди 4 месеца

През 2023 г. в най-голямата европейска икономика фалит са обявили близо 15 хил. фирми, което е увеличение с 26 процента спрямо предходната година. Все по-често засегнати от тенденцията са компании с оборот от над 10 милиона евро, оценяват експертите. "През 2024 г. може да се сблъскаме с увеличаване на фалитите с над 30%", предупреждава Йонас Екхарт, партньор във Falkensteg.

92

Български Фермер

преди 4 месеца

До ТеоАз май нещо съм пропуснал - някой знае ли колко е в България отстъпката за фермерския дизел?

91

2024 - почна се!

преди 4 месеца

Та наистина "Какво ще се промени след изборите в ЕС, САЩ и Русия?" :) изтриха ми коментара но ЕС ЕС почва да усеща краварската "любов" откъм гърба :) !

90

сигурно ...

преди 4 месеца

пак Путин ще им е виновен!

89

Анонимен

преди 4 месеца

Тия па зърнаари какви са нагли! Вместо да благодарят, че могат да си сменят пола веднъж в годината, вместо да благодарят, че ги освободиха от руските енергоресурси, вместо да благодарят, че са от правилната страна на историята и изсипват чували с евраци към хунтата на еленски, те тръгнали да протестират?!?! Що за наглост!

88

БАНко

преди 4 месеца

НАТООООООВЦИТЕ , НАПИШЕТЕ ИСТИНАТА !!! ПАРИТЕ ОТИДОХА ЗА ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА И БЮДЖЕТА Е НА ЧЕРВЕНО С ....300 000 000 000 !!!! СКАПАНАТА ЕВРОПА !!!

87

Жиката

преди 4 месеца

Санкциите работят.

86

Анонимен

преди 4 месеца

ШОЛЦ е следсвие виновна е Меркел която продаде стратегически предприятияна юсей така както Ходарковски искаше да продъде ЮКОС .Гер- я стана зависима от ЮСЕЙ и стана зависима от юсей или НЯМА суверенитет и върви все по надолу както и целия ЕС Бъл-я се командва от коротъпотои асен които са нейни слуги или ние също умираме прави Затова и *** на форума тези които са разоряването на бъл-я и са в защита на всичко хамер-ко

85

Тео

преди 4 месеца

Сутринта ме забавиха с десет минути. Но ги разбирам. Не може домакинствата да плащат 35 евроцента за киловатчас енергия, а Сименс и Даймлер по 6 цента, а фермерите да бъдат облагани с данъци за дизела в тракторите. Не става! Това е харакири за износа им!

84

Васил Терзията КМЕТА

преди 4 месеца

Руско-Робите си мислчт и фантазират че ТРЪМП ОБИЧАЛ РУСИЯ, И иска РУСИЯ ДА Е ДОБРЕ...ХАААХХАА--ХААААА--ХАААА, ТРЪМБ МРАЗИ РУСИЯ ЗВЕРСКИ, И ТАКА ЩЕ И ГО НАЦЕПИ, ЧЕ ЖАЛНА ВИ МАЙКА РУСО-РОБСКА..ЩЕ ВИЕТЕ КАТО ПРОМУШЕНИ КОЙОТИ .

83

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонимеН---Укрия /ако я има , я НЕМА / , ЩЕ БЪДЕ ВЕЧНИЯТ КАНДИДАТ ЗА в ЕС и НАТО . Има шанс в ЕС и НАТО да останем само Украйна и България ...

82

Анонимен

преди 4 месеца

Жалкото е , че И посолството на Украйна в Бг , командва наШте примитивни управници !

81

Анонимен

преди 4 месеца

До 75 Е били им е трудно да си съберат реколтата обаче това било независимост уркопска му работа

80

Анонимен

преди 4 месеца

До 77 Да и щото имат тия пари ,намали иначе пари за фермерите нали ,е май не си разбрал,че всеки иска се харчат парите за тяхното благополучие ,а не щото уркопите били бедни и си помислили,че някой е длъжен да им дава щото били много убави.Е Германия имала пари за Украйна,ама за техния народ нещо нямали

79

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонимеН---77 До кога ще дондуркаме Укрите ?Ние ПОДАРЯВАМЕ , а те ПРОДАВАТ ...

78

Анонимен

преди 4 месеца

Е как , нали в Запада няма протести , всичко е О'ОООкей!

77

Анонимен

преди 4 месеца

Аграрете зимата няма какво да правят и използват времето да изкарат още някое евро субсидия и да изтрезнеят сле д празничните запой.

76

АнонимеН

преди 4 месеца

УКРАЙНА Е КАНДИДАТ ЧЛЕН НА ЕС! ЕС МОЖЕ ДА РАЗВЪРЖЕ КЕСИЯТА ! В МОМЕНТА СА ОПРЕДЕЛЕНИ ЗА УКРАЙНА ПО 20 МИЛИАРДА ЕВРО НА ГОДИНА КОЕТО Е 0.1% ОТ АКТИВИТЕ НА ЕС ОТ 20 ТРИЛИОНА ЕВРО ! 20 МИЛИАРДА ЕВРО Е ДОБРА ЦИФРА НА ГОДИНА НО КЪМ ТОВА ДА СЕ ПРИБАВЯТ И ОЩЕ 20 МИЛИАРДА В ОРЪЖИЕ ОТ ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ КОИТО ДА ИМ СЕ ОСРЕБРЯТ ОТ ФОНДА ЗА МИР НА ЕС! ВЪВ МОМЕНТА СИГУРНО ЕС ДАМА САМО ПО 2 МИЛИАРДА В ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА НА ГОДИНА КОЕТО Е МАЛКО ТРЯБВА ДА Е 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ!

75

Анонимен

преди 4 месеца

Да ходят да си продават продукцията в Русия!

74

Анонимен

преди 4 месеца

Може да им е трудно но поне са независими от евтини руски ресурси. И се гордеят, че получават неколкократно по-скъпи АМЕРИКАНСКИ такива! Скъпи, но американски! И помагат на украина!