10

Анонимен

преди 5 месеца

А тия,които са ни върнали и тия,които са в лагерите какво ги правим?Докога ще ги хрантутим?

9

Анонимен

преди 5 месеца

Разпореждате се с живота на българите, без да сте ги питали съгласни ли са на условията, подписани от сглобката!!!! Не ми се оправдавайте, изхвърлихте България на крокодилите! Не съм ничий пропагандатор, а човек с мозък-

8

Анонимен

преди 5 месеца

Няма нужда от нови центрове, България цяла ще се превърне в мигрантски център. Затова и никога няма да влезем в сухопътен Шенген.

7

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 4. Важното е, че правителството не лъже, няма да са 1000, няма да са 6000. Просто ще са безброй. Правителството не ни излъга и, че ще продават българската земя, а то какво се оказа. Във всяка нормална държава, да излъжеш за подобно нещо, незабавно ще се занимае с теб прокуратурата. Продажбата на земя в такива размери беше допусната само в Украйна, а вече и у нас.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Е те в ЕС са били свободни, /не в лагери/, тук в лагери ли ще се съгласят, май ще изринат лагерите с основи. Това са млади, здрави хора, идват с ЕС за по добър живот, не да са затворени в лагери.:))

5

Анонимен

преди 5 месеца

Това не е добре, означава, че ще пуснете мигрантите в столицата и ще им дадете права по-големи от тези на българите. Мигрантите ще са защитени от закона в пъти повече от местното население. За справка - Германия.

4

Анонимен

преди 5 месеца

А...НЕ, НЕ, НЕ- КОПЕЙКИТЕ КАЗАХА ЧЕ СТРОИТЕ- ЩО ИМ РАЗВАЛЯТЕ ОПОРКИТЕ?! ЩОМ КОПЕЙКИН, ИНПЕКСОВА КАЗВАТ ЗНАЧИ СТРОИТЕ- ТЕ НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ...

3

мак

преди 5 месеца

Когато ги хващат на бг територия няма инфо, че са връщани откъдето са дошли,а се подразбира, че са настанявани. И когато Австрия и други след нея започнат да ги връщат, ще строите центрове, и още как. Някой вярва ли на тези уверения, че не строите (в момента, но не и занапред)? Гостите са толкова много, че сегашните места няма да стигнат.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Преведено от еврейски, строим нови центрове.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро ще се разбере!