13

Анонимен

преди 4 месеца

до 1 Не ваксините съсипаха Надал, а прекаленото му натягане на корта. Той хвърчеше 20 години по корта като ненормален. Това 38 годишно тяло няма как да издържи вече на този ритъм. Федерер пестилив и си игра спокойно до 41 години. На 38 години Федерер даже стигна финал на Уимбълдън и имаше 2 мачбола за да победи Джокович и изпусна титлата. А Надал е амортизиран отвсякъде в момента.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Преди 17 години си казвах че Федерер ще остане номер едно по брой титли от ГШ в историята,а то какво стана. Джокович тогава 2007-мa спечели първата си титла на сметката си от ГШ. Сега рекордьор с 24! Отвя и Надал и Федерер И като брой победи един срещу друг, и като титли от ГШ и Мастърс 1000.Единствено му остава да се бори да подобри рекорда за брой спечелени титли на Джими Конърс който е с 109 и с Федерер който е с 103. Джоко има 98 до момента. Но те не са атестат.Конърс по добър от Федерер?

11

Анонимен

преди 4 месеца

до 10 За кога да се покрива?

10

АнонимеН

преди 4 месеца

НАДАЛ СЕ КОВИД ВАКСИНИРА И ПРИКЛЮЧИ КАРИЕРАТА СИ ! И ДРУГИ ДОСТА СЕ ИЗЛЪГАХА С БЛАГОДАТНАТА КОВИД ВАКСИНА! НАШ ХИТЪР ГРИШО ДОЙДЕ ТУКА И СИ ИЗКАРА СЕРТИФИКАТ , ЧЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ БЕЗ ДА ГО ПРАВИ И СЕГА СЕ БОРИ ЗА ТОП 10 ЩОТО ОСТАНАЛОТО Е ИНВАЛИДИ КОВИД ВАКСИНИРАНИ БЕЗ ДЖОКОВИЧ И ТОЙ НЕ СИ ТУРИ ОТ БЛАГОДАТНАТА ВАКСИНА!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Деня в който "отпадна" от турнира в Брисбейн, беше деня в който избухна допинг скандала в Испания. Микроразкъсвания на мускула се получават от всеки човек при почти всяка физическа активност. Така мускулите растат. Това оправдание нищо не значи. Сега ще се покрие 2-3 месеца и няма да го хванат с допинг ОТНОВО!!!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Едно е ясно: няма да доживеем някой да подобри броя на титлите от ГШ и от Мастърс 1000 на Новак Джокович.

7

Анонимен

преди 4 месеца

до 4 Яник Синър е свиреп. Ще бие всички на АО. Алкарас и той е здрав. Джоко остаря. Не може в 5 сета да издържи вече. Нашия до полуфинал може да отиде с тази игра.

6

Анонимен

преди 4 месеца

До 4 по-тъпо, злобно и просташко изказване не може да се измисли. А може и да може. Обединената българска злоба е тази, която от години навлича на Гришо лоша карма. Вече не се съмнявам, че е така.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Муахахахаха... испанското *** се уплаши че пак ще има гавра с него на АО я от Новак, я от братушките. До мача с Томпсън му нямаше нищо, но като видя че пада в третия сет и си измисли контузията. Жалък римлянски (не че е италианец тоя) симулатор. Да каже направо че се отказва и от любимия си РГ и да обяви край на кариерата си. Аре стига сълзливи драми с тоя гъзобъркач.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Почнаха се последствията след толкова години яко зобане.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Супер няма да е лошо и Джоката да се контузи и пътя пред нашия към титлата да се поразчисти

2

свърши

преди 4 месеца

Достойно решение. Вместо някой младок да измете корта с него.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Нашият хасковски бек ще има шансове значи, остава и Джокович да се контузи.