216

Анонимен

преди 5 месеца

Желязков и Тагарев представляват едно и също мнозинство това е факт.

215

Анонимен

преди 5 месеца

Ами ние сме във война защото официално сме взели страна Това е факт. Може да имаш мнение преди войната. Но войната започна и Бг взе страна.

214

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не е идеален но алтернатива винаги има. Който не гласува нищо не постига. Точно обратното затвърждава мнозинството на сглобката де факто .

213

Тагаренко не е дребн

преди 5 месеца

Риба..Той е поставен и платен в случай на война ( когато САЩ нареди) да натисне копчето и да ни вкара в активна война..стратегически пост!Засега имаме късмет, че САЩ си имат други вътрешнополитически проблеми и войни в Газа тапример и никой те му е наредил това от САЩ!

212

Анонимен

преди 5 месеца

Даже имам чувството че величаят Тагарев и вместо да му извадят очите му изписват веждите. Това са гербаджийски номера но всички от сглобката са така едно и също са няма кого да излъжат. Ези тура на една и съща монета.

211

Човека има предвид

преди 5 месеца

Че връщането на НС в Партийния Дом и образьването на една единна партия ППДБГербСДСДПС е символично, че след 33 години Преход към Демокрация се върнахме във времето на камунизма!Пак същете хора управляват ( бивши комунисти от БКП и ДС или децата им), пак същата сграда, пак една есинствена партия, която си прави каквото иска! Даже върнаха части от Комунистическата Канституция ( без разделение на властите и абсолютна власт на ухравляващата партия)

210

Анонимен

преди 5 месеца

Тагарев е дребна риба. Днеска го има утре не. Продажното мнозинство което взе властта сглобката те са важни. Променят конституцията от името на народа. Така ли е. Вчера миколай каза че били дългоочаквани промени.

209

Айде айде

преди 5 месеца

Е скоро бяха местните избори!Само 30% активност на първи тур..и някак пак спечели Сглобката Герб и ППДБ!Нещо наказахте ли ги че се коалираха и предадоха 15% от тези 30% гласували! Пак същото..Сега идат избори за ЕС и пак ще грасуват 20% !! И пак да ППДБ и Герб! Невероятно ..

208

До 210

преди 5 месеца

Може да гласувате за Възраждане! Имате алтернатива..айде разръчкайте малко чорбата!И не Възраждане не са управлявали още и не може да кажеш че са същите!! За ППДБГербДПСБСП е доказано че са крадци, лъжци и измамници да!

207

Анонимен

преди 5 месеца

Тези които няма за кого да гласуват де факто гласуват за Зглобката !

206

Анонимен

преди 5 месеца

Главните букви дойде да размиваш форума. Изпратиха те. По лайковете с които идваш априори си личи. Ти си от новите евроатлантически ценности.

205

До Между другото

преди 5 месеца

Не гласуват българите не от апатия, а защото няма за кого. Един дол дренки са всичките. Заинтересовани за собствения си интерес, невъзпитани, говорят на езика на мутрите, некомпетентни, какво да очакваш от такива, че да ги гласуваш? На всичкото отгоре гласуваш за едни, получаваш ги в комплект с уж противниците и опонентите им.

204

Анонимен

преди 5 месеца

Сградата не ми пречи. Научи се да четеш с разбиране.чети цялото мнение и не обиждай. Аз не те обиждам толерантен и широкоскроен човек съм и не се държа себично. Не съм тррпл и не пиша за пари. Не си схванал поантата.

203

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Разделенията не вършат работа всеки човек има принос за развитието не може да се изолират хора защото били на 60 + уважение хармония баланс

202

Анонимен

преди 5 месеца

Главните букви често идват и с фалшиви лайкове това също е забелязано.

201

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

И какво ви пречи сградата това е сграда разбирате ли ремонтирана осъвременена да я разрушите ли искате А колкото до комунисти и тем подобни вече ни управляват техните деца внуци така че лустрация трябваше

200

Анонимен

преди 5 месеца

Научи се да мислиш ти. Аз никого не обиждам. Ти нещо не си разбрал.

199

Между другото

преди 5 месеца

Такива предатели като ППДБГерб и Тагаренко са властимащи защото българите НЕ гласуват! 70% са в пълна апатия и не ги интересува съдбата им!Затова ухравляват такива като ППДБ ( 7% от народа) с манипулация на резултатите и даже променят Конституцията да си осигурят вечна власт!

198

Анонимен

преди 5 месеца

Тагаренков изобщо не е за български военен министър. Използва поста да служи по добре на родината си Украйна, явно нея е припознал като такава. Едно не знае, друго пропуска, трето и четвърто нарочно прави или не. Не струва!

197

Анонимен

преди 5 месеца

Този въпрос ми изглежда лицемерен. Всички партии от мнозинството са еднакви и няма защо да си пишат актив и да имитират различия.