63

Анонимен

преди 4 месеца

Ботев няма шанс сам срещу турската армия която има дивизии и в Плевен, Враца, а в София и Скопие и цели армми турци и албанци. И въстанието не стига и е исклано. Просто турците са много числено та 90 % не е пресилено.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Преди десетина година имаше статия за това как ромите се подиграват с портрети на Левски и Ботев. Сега не само се изтипосва в статия "украинско село" по времето когато Ботев получава обучение от Русия, но и в коментарите се списват такива поръчкови глупости, че ромите от преди десетина години направо са като светци.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Ботев не е имал пари да ходи по кръчми!

60

Анонимен

преди 4 месеца

Ботев е гениален Публицист. "Знаеш ли ти кои сме" съдържа същината на противопоставянето на османската, а и на всяка друга подтисническа власт.

59

Анонимен

преди 4 месеца

До 58Ние не знаем плана на Ботев. Той трябва да е имал достатъчно информация////Ботев не е имал никакъв план. Той е бил професионален кръчмар, демек киснел по кръчмите,Захари Стоянов го пише.Планът за отвличане на кораби е бил на Панайот Хитов, който има няколко похода от Сърбия до Сливен. Обаче войвода се отказва и съветва всички да се откажат защото въстанието се проваля. Във Врачанско е имало турски войски които се били там за войната със Сърбия. Ботев ги вкарва право в устата на звяра.

58

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен София е 90 % турци тогава. Имало е турска армия за границата със Сърбя. И бг население бега надалече от толко турци. Бг са малко и са били пръснати по селата а в Истанбул е имало но са малко като %.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Ние не знаем плана на Ботев. Той трябва да е имал достатъчно информация за ситуацията в България. На какво е разчитал? Само на външна намеса!

56

Анонимен

преди 4 месеца

До 5690 % от населението на бг са били турци. Как ще искат да са в Русия. Приказваш глупости..)))Ха,ха,ха, е не баш толкова, но в източната част на България са били мнозинство. Ние пишем за желанията на българите, а не за тези на турци, гърци, арменци, власи, циг ане.

55

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Левски греши че не бега в Романия или Тусия веднага след обира. Турците са го спипали на нова година но е могло само да лежи в затвора 1 г. Обесват го защото Димитър общи го посочва за Левски.

54

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 54 90 % от населението на бг са били турци. Как ще искат да са в Русия. Приказваш глупости..

53

Анонимен

преди 4 месеца

Без Левски Ботев е бил обречен. Левски е бил мозъка на въстанието и загубата му е катастрофа. А Левски е бил издаден от Димитър общи и обиржиите от Арабаконак които са заловени от турците и го издавата. Турското ДС не са знаели даже как изглежда Левски.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До 37Било е, като днес! Половината са искали свобода на България, другите-да сме руска губерния)))По точно половината са искали да си останем в Османско, 40% са искали да бъдат руски поданици и 10% идеалисти искащи БГ държава.

51

Слагайте омекотител

преди 4 месеца

От тоя турския Yumus

50

Съвет

преди 4 месеца

Перете само с Ариел клийн екстра пауър!

49

Антикомунистка София

преди 4 месеца

50 Този е обикновен Татар затова пише така неговата подина е Русия не България

48

До 46

преди 4 месеца

А ти не си българин, щом мислиш и пишеш такива неща.

47

Антикомунистка София

преди 4 месеца

48 И Вашата съвременна руска революция в България също.Щом и М О Ч А та неуспяхте да спасите.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Революциите винаги са водени от неудачници за времето си световната история го доказва

45

Анонимен

преди 4 месеца

А преди всичко - рекетьор. Не се знае колко е дал за революция, колко пропил, но е изнудвал със заплахи постоянно по-заможните българи. Каравелов сигурно си е отдъхнал, като са го застреляли.

44

Сега чорбаджиите

преди 4 месеца

Карат коли на цената на двустаен в Лозенец и ходят по Гърция на море и хо други скъпи дестинации а робите на комунизма не им се порага и отпуска даже и макар че официално се увеличи заплатата на хората няма са им я вдигнат.Защото Чорбите са над закона!