50

Гошо

преди 5 месеца

Емануил не беше ли министъра заради който един достоен Българин пое отговорност и подаде оставка?

49

Свобода или слободия

преди 5 месеца

Въпросът е, ние българите какво искаме: свобода или слободия!? Защото свободата означава закони, които се спазват от всички! Не на принципа вие трябва да спазвате законите, ние може и да не ги спазваме!!! Защото е цинично да искаш другите да спазват законите, а ти не! Например - двойното гражданство на Кирил Петков, споразумението с което на практика Асен Василев признава финансовото си престъпление, като изплаща обезщетение на измамения си съдружник! Това е правов ред и правова държава!

48

Сата НАТО

преди 5 месеца

Емануил Йорданов е АНТИАДВОКАТ, само като го погледнеш и от първите му две думи. Той е просто олу жек - в него няма енергия, следователно той не може да се бори за никаква кауза. А в случая съм сигурен, че е и пристрастен или направо се е продал. Аз се втрещих още като видях кой е поел случая, от кой нафталин го извадиха, не знам.

47

Емануил Йорданов!?

преди 5 месеца

Пълно падение е един бивш министър на вътрешните работи да бъде адвокат на близките на починалия борец от Стара Загора и да работи срещу тези, които е управлявал! Да не забравяме, че и самият той, когато беше министър попадна в подобна ситуация, когато беше убито дете на таксиметров шофьор и цяла София беше блокирана от свирещи таксита и искане за неговата оставка!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Бореца като не носи на бой къде е тръгнал да прави гонки и да блъска патрулки?

45

Цх

преди 5 месеца

Върнахме се по турското робство ... И така

44

Сата НАТО

преди 5 месеца

Емануил маже и работи за убийците, бийте му шута и си вземете нормален адвокат. Изобщо се чудя как сте се хванали с тоя ***, или е служебен?

43

Евала

преди 5 месеца

Трябваше лудия пехливанин да заколи някого, ама и тогава гнусовете щяха да плюят полицаите, че са го хванали. Нищо не е нормално тук- убийци и кучета нападат хора, но полицаите са виновни.Тези същите будни протестъри (Божков им плати)ни върнаха с 3 години назад, сега ядат торти с човешки крака и глави, те са ни моралния коректив. Честито!

42

Тенгри яко в дупайко

преди 5 месеца

Милиционерите имат човешко отношение само към етноса в Маалите;))) просто, защото там го бият подобаващо и след това, никой не си спомня, някой, някого да е бил;))) Нечовешкото отношение е спрямо българите, защото милиционерите знаят, че няма да ги бием и не сме задружни кат етноса, т.е. едните смятат, че милиционерите, квото и да праат са прави;))) Но, иначе, ако почнем и ние да налагаме селяците в униформи, нещата са опраат борже;)))

41

Рендету

преди 5 месеца

Никакъв министър на МВР и никакви Реформи не могат да променят състоянието на Правоохранителната и Съдебна система в Бг! Мафията (ДПС) контролира всички процеси в тази сфера! Не напразно в Бг казват, че Мафията, в лицето на ДПС, си има държава - Бг!!!

40

Майорс

преди 5 месеца

ДоАнонимрн29Преди дс говориш виж фактите и тогава говори ! И когато чуеш признанието"Господин майор , защо хубавите хора си отиват , а лошите остават " , тогава ще коментирам

39

Анонимен

преди 5 месеца

Господинът от снимката на кино ли беше ходил по време на протестите на футболните агитки, или беше някой друг? Само питам.

38

Анонимен

преди 5 месеца

България НЕ Е нормална държава.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да има закон. Да го нарекат Законът "Пенев" или с друго название. И да има дефинирано наказание за полицаи или други представители на силовите структури, пребили/ убили преследван човек, който не е въоръжен.

36

Анонимен

преди 5 месеца

До До 17 от 11 (20)Толкова си глОпав че сам не разбираш какво си казал!!А когато функционално неграмотен индивид какъвто си тИзаговори за грамотност е и смешно и плачевно.Но пък няма изненади защото 99% от българите на на твоето положение.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Отново казват, че милиционерите трябва да станат полицаи.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Такива убийства заслужават само една присъда - СМЪРрТ !!Но понеже сме хуманни и няма смъртно наказание следва да се приложи доживот без право на помилване!!

33

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен (28)Министъра е назначен от ПееЦки. А ПееЦки като Тиквата назначават само -по-глупави от тях. Затова и цялата държава се е превърнала в Зоопарк!!Глупав електорат гласува за глупави политици които назначава още по-глупави в администрацията.Просто е ама няма да го разберете защото сте още по-прости.

32

Анонимен

преди 5 месеца

ЯСНО, ЗНАЧИ БЕЖАНЦИТЕ КОИТО УБИХА ДВАМА ПОЛИЦАИ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ПРОЯВА НА КРАЙНОСТ, НЕ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА УБИЙСТВО. ЗАЩО Е БИЛО НУЖНО ДА СЕ СТИГА ДО КРАЙНОСТИ? СИГУРНО ЗАЩОТО ПОЛИЦАИТЕ НЕ СА СЕ ДРЪПНАЛИ НАВРЕМЕ.

31

СТРАНДЖАТА

преди 5 месеца

Поведението на българската полиция е много интересно. Когато заловят някой учител педофил, другите учители не се втурват да го защитават и да оплюват децата жертви. Но полицаите правят за колегите си убийци точно това.