22

Анонимен

преди 5 месеца

Дъг Бандоу:" Белият дом вече не вярва в победата на Украйна! Рядко толкова много западни чиновници са грешали толкова много и то на ужасна цена! Единственото обяснение за това е,че са абсолютни ***!!!" Та лойта най-после е зацепил,че невероятните им,патологични фантазии са се сгромолясали безвъзвратно и е превъртял от недуомение каква я мислихме,а то какво стана?!

21

абе

преди 5 месеца

Поболяха го този човек руснаците, ей! Наместо да се предадат, фалират, разпаднат и така нататък, взеха че надопиха храбрите укри и могъщото НАЦО. На Байдъня не му дреме, защото не осъзнава какво става, но всеки нормален човек се тревожи. И ей го - наместо да събира ястребите в Рамщайн, големият тъмен брат влезе в болница. Много са такиви тия руснаци!

20

Машина за говна

преди 5 месеца

Получил запек от много плюскане по Коледа и Нова година.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Черни да само дяволите

18

Анонимен

преди 5 месеца

Америка отдавна нее бяла искат и ние да почернеем да живее белият богоподобен човек

17

Бойко Шпагин - ГЕРБ

преди 5 месеца

Смърт за църния Ром от Африка ...Смърт и за Джони Байдъна .

16

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

До 20.Кланям се на Ашкеназкият герой Бенямин Нетаняху,а не на СЕФАРДСКИЯТ ром Адолф Хитлер.В нацистка Германия бяха горени БЕЛИ АШНЕНАЗИ,А НЕ ИБЕРО-ТЮРКСКИ СЕФАРДИ.Самият Хитлер бе обичан от турци и араби,а не от Европейците. И понеже си знаем,че си турчин,то те съветвам да се насочил към кумирът ти ласки Ердоган,който си е точно следовник на извергът Хитлер . Все пак грузинските тюрки са също ИБЕРИ ,а последните са предците и на Хитлер. Такива ти ми работи,турчин!

15

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Една важна особеност у църнокожите е,че имат големи членове,но малки мозъци.Тук е и разковничето на мистерията ГОЛЯМ , НО УВИСНАЛ ЧЛЕН ! За да им става оная работа е нужен действуващ и творчески мозък,който да зарежда пълноценно с кръв творческа инструмента.Сигналите,които биват обаче доловени от централният крайник са половинчати и това обяснява феномена ГОЛЯМ, НО УВИСНАЛ МАРКУЧ. И за какво им е?

14

Тео

преди 5 месеца

Веселинчо, не обичам да обиждам, ама ти хлопа дъската, драги! Отиди се кланяй на Адолфо Хитлерос и тем подобни. Не знам кое те е накарало да превъртиш така, ама сам се поставяш в лоша ситуация. Как се наричат хора, които смятат група от хора обединени по расов или народен принцип за по-висши от други?!? Имаше един, дето търсеше арийската раса, едни се смятат за богоизбрани, други са "иксепшънъл" ... винаги свършва зле, историята го е потвърдила!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Господ Бог забавя, но не забравя!!!

12

Тео

преди 5 месеца

Да е жив и здрав!

11

Вчера

преди 5 месеца

Чул е че Русия е започнала щурм на Авдевка....

10

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Изконното население на Америка бе БЯЛО ВИКИНГСКИ ! Да се знае! Индианците попадат там след като Иберите-тюрко-хазаро-испано-гръцки племена завладяват чрез конкистата Америка. Ей ония там испански арабо-сефарди ! Същичките,които по време на Баязид Втори надойдоха в България,за да продават децата ни на робските тържища в Алжер . След конкистата бяха нашите Ашкенази-англичани,германци,ирландци,шотландци,французи,които отидоха там да ловят тая отвратителна садистична африканска ч.yма! ТОВА Е!

9

Жададык

преди 5 месеца

Явно се е развълнувАл от окраiнската перемога на източния фронт......

8

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото по-набодена е една нация, толкова по-болнави са представителите й.

7

Не разбрах, извинете

преди 5 месеца

До 1. Анонимен. БРАВО, това е добра новина!!! . . Това, че е в болница или това, че бързо ще излезе?

6

Мо та мо

преди 5 месеца

. . . . заместник-министърката на отбраната Катлийн Хикс е изпълнявала министерските задължения и е взела рутинни решения от името на Остин тази седмица. . . . . Защо не джендървате или за САЩ не важи? За двуклетъчните трябва да е така: . . . . . . . заместник-министърЪТ (ката) на отбраната Катлийн Хикс е изпълнявал (а) министерските задължения и е взел (а) рутинирани (рутинни) решения от името на Остин тази седмица.

5

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Тепърва ще влизат и няма да излизат от болници тия африканци гнусни,които са първовиновниците за злото в света.Единствената творческа раса в този свят е Бялата и извън Бялата Раса няма нищо друго освен омраза към Бялата Раса. На африканците им е даван не веднъж шанс да се завърнат в Африка и се трудят.Да,ама нито идеи за развитие им позволява генетиката,нито пък обичат трудът. Моля,крещяха срещу Апартейд,но защо?.Апартейд не ги е дискриминираше,а им казваше:бачкайте!

4

Щом го

преди 5 месеца

Публикуват значи, нещата са сериозни!Един ден, всичко се връща!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Преял е свинско по Нова година :)))