155

Мравояд

преди 5 месеца

До Швейк - Яки оружия имат рашковцете. След памперсите и тампоните за женски органи, дойде ред и на тиксото. Явно духа силен вятър от Украйна. Джуджаците са се превъзбудили от гъдел.

154

Швейк

преди 5 месеца

Тиксото е новото оръжие на руснаците.

153

др0гаре плоскоземи

преди 5 месеца

монголоидите и тиксо качествено НЕ могат да сделат.

152

Абе

преди 5 месеца

Най-добре да се олепят целите ! Другарят Путин ще им осигури достатъчно тиксо !

151

Анонимен

преди 5 месеца

Целият Запад дава оръжия да се бие по мирни граждани.Вместо да ги призовават за преговори те им изострят още повече конфликта.

150

Стига бе,

преди 5 месеца

...в прав текст им казват да не разчитат на ПВО, а на таксито, че да не се пръсне стъклото на малки осколки? Тия съвсем ги успокоиха! Верно , че Тюрьмата на народите се превръща в огромна...Психиатрия! Е, все пак , още много има "Вовата",докато стигне Ким Чен Ун! По- скоро ще стигне ония в Мавзолея, дето им предизвика Гражданската война!

149

Анонимен

преди 5 месеца

До 159 Е тя Македония не е съветска,а сме я загубили още първата световна после е трябвало да избираме щото са се правили отстъпки и много други са решавали за България като загубила войната ,а не само руснаците

148

Анонимен

преди 5 месеца

До 158 Абе ти остави надписите,а как звучи иначе и на сръбски мога нещо да разбера и на руски и на словашки или чешки,но украинския и полския само отделни думи.

147

Анонимен

преди 5 месеца

До 151въпросът е колко значими книги има на тоя език преди да съчинят тая съветска Македония)))Примерно Тарас Шевченко е писал и на украйнски.Има списак на 100 произведения на украйнска поезия и книги след18 век.

146

Анонимен

преди 5 месеца

До 158То това е ясно,ама според някакви статистики тия дето говорят чист украински са само 20% ,а тия дето говорят руски са 30%.Та 20%от 40 милиона са 8 милиона,а 30% за 12 милиона ,а в Донбас 70 процента си говорят руски

145

Анонимен

преди 5 месеца

До 158До 157E добре и ти си учил руски и аз също ,ама не мога да говоря даже на тия украинци дето са в България на малкия им пръст не мога да стъпя с руския))) Как ще стъпиш като там векове е държавен език векове. А украйнският, ако го слушаш в клип с надписи, ще видиш че е близък с българският език.

144

Анонимен

преди 5 месеца

По-полека с руският език в Украйна, щото явно не говорите и баш го не разбирате руският язък.В Украйна има региони предимно в централната част20% и 10% в източната където се говори "СУРЖИК". Не кодифициран език. Смес между руски и украйнски. В България го мислим за руски език! В Беларус също има такъв изкуствен некодифициран език,, тарасянка" от беларуско-руски.До 2014г. Беларус 80% Украйна 40% от градското население се срамуват от нац. езици, смятат ги за селски езици и предпочитат руският

143

Анонимен

преди 5 месеца

До 154Украински се говори в 6 държави, включително Русия, ))))Големо важно, българският се говори в 166 държави. Плъзнали сме насвадем и яко заразяваме свето с българщината си.

142

Анонимен

преди 5 месеца

До 154Украински се говори в 6 държави, включително Русия, и се счита за втория най говорен славянски език)))Втори е полският 45 млн. трети е украйнският с 40млн. Първи е БЪЛГАРСКИЯТ с 270 млн говорещи. Все известен факт е, че "руският" е старобългарски или друга норма на българският език. Според някой трета норма на българският език.втора е сръбският, четвърта македонският език.

141

Анонимен

преди 5 месеца

По твойта логика и украинския се говори в 30 държави!

140

Анонимен

преди 5 месеца

Кат имаш въпроси, има гугъл!

139

(-_-)

преди 5 месеца

То по тая логика български се говори в поне 30 държави :) въпросът е колко значими книги има на тоя език преди да съчинят тая съветска Македония? А пък ц и гански се говори в поне 50-60 държави.. Оп, ама те нямат писменост даже хахаха

138

Анонимен

преди 5 месеца

Не са ги задължили в Русия руснаците да учат украинския в училище, както ние учихме руския.

137

Анонимен

преди 5 месеца

Действително всички Украинци в България говорят помежду си на Руски, май накрая ще се укаже че Украинците са Руснаци!

136

Анонимен

преди 5 месеца

Украински се говори в 6 държави, включително Русия, и се счита за втория най говорен славянски език! Има сведения за него от 1600 година. Който се интересува, информация има достатъчно!