285

Анонимен

преди 4 месеца

ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ И НЕ СЕ ГОРЕЩЕТЕ ИЗЛИШНО ! ВСЕКИ АГРЕСОР ГУБИ ВОЙНАТА, ЗАЩОТО ВМЕСТО ДА ПРОИЗВЕЖДА БЛАГА И ДА СИ ПОВИШАВА СТАНДАРТА, КОНСУМИРА И УНИЩОЖАВА БЛАГА ! ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА СЕ САМОУНИЩОЖИ !

284

Анонимен

преди 4 месеца

До 292 Тя България е най-бедната държава в ЕС,ама като влезе в тоя ЕС не беше най-бедната,е сега кажи къде е ключа от палатката

283

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/275 "Нито някой ни даде 1 пирон в замяна, нито нашето даване спомогна, освен, че загубихме причтел и се сдобихме с опасен враг." - кат сте про'с'ти и гласувате за ЕС това заслужавате. Какво ревеш?!

282

Анонимен

преди 4 месеца

До 6aщицата путин. ЧНГ, путин! За много години в пaндиза!

281

Анонимен

преди 4 месеца

Не само ни използват, но и ни плюят! Все им е малко, и все не е достатъчно добро за вечните им капризи! Я, чиба!

280

Анонимен

преди 4 месеца

И си вярват, че сме длъжни да им хрантутим мързеливците. България е най-бедната страна в ЕС, по-голямата част от населението едва свързва двата края, но за наглеците се отпускат милиони и милиони от държавния бюджет -- защото парите от ЕС не стигат. В по-голямата част от страната им няма никакви военни действия и хората там си живеят нормално. Хрантутниците да отидат да живеят там, стига са ни използвали

279

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Украинците все .. настояват нещо да им бъде дадено. Вярват си, че целият свят им е длъжен" ----------- вярват си и с право. Все пак борисчо, фон лайняяян, пидо джо и т.н. им обещаваха, че ще им дадат всичко нужно стига да не подписват мирно споразумение и да воюват с Русия. Явно си мислеха, че "ще помагаме докато е нужно" никога няма да се превърне в "ще помагеме докато можем", а вече в "абе оправяйте се там и не ни занимавайте". С приятели като "колективния запад" изходът е един

278

Анонимен

преди 4 месеца

До Смешковци "за дроновете , не може да си сериозен, гераношахеди с чипове от перални и миксери." ------- соевия, айде ако обичаш тия приказки за чиповете от перални да си ги разправяте на жееей сбирките в централата на ппдб и под сянката на джанките пред Посолството. Всички разбрахме, че руснаците свършиха ракетит още на втората седмица, а осссраина сваля всяко пиле у небето.. даже и шииифутииите им завидяха за сбирщайн ПВО-то и и скат да заменят техния железен купол, ама хохол не продава.

277

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците все чакат и настояват нещо да им бъде дадено. Вярват си, че целият свят им е длъжен, дори и за сметка на собствените си народи. Не харесвам руснаците, ама тия са много по-гаадни!

276

Смешковци

преди 4 месеца

.....крилати ракети, балестични ракети, хуперзвукови ракети, дронове, РЕБ, танкове, артилерия, ПВО......... За ракетите, в това число "балестичните", много поздрави от Фон Браун; за високотехнологичните руски танковете и артилерия?! - без коментар (виж изречение); за ПВО-то, цитирам по памет едно пропагандистко руско предаване от преди 22г.: "руското ПВО е най-доброто в света; то е дълбоко ешалонирано, дрън-дрън; за дроновете , не може да си сериозен, гераношахеди с чипове от перални и миксери.

275

Анонимен

преди 4 месеца

До 282 Ами сега дай ти някакви супер модерни или всичко е горе-долу едно и също само дето Русия има в пъти повече и количеството е определящото,а не колко е модерно,както винаги де

274

До 282

преди 4 месеца

Също сателити, космически ракети, международната космическа станция итн.

273

Анонимен

преди 4 месеца

До дървено желязо "Дайте пример за някоя руска модерна технология" ---------------- крилати ракети, балестични ракети, хуперзвукови ракети, дронове, РЕБ, танкове, артилерия, ПВО...

272

СУГС

преди 4 месеца

*** много *** тука, бе, потресаващо. Хайде, тези които го правят за пари да ги разбереш, но явно повечето не са такива, а си бляботят по убеждение и безплатно. И вторите очевидно са повече; все пак едва ли московците биха харчили пари за писачи с интелектуален потенциал на зелени еуглени - видно от опростенческо-опростачените изцъквания на форумните ***.

271

Анонимен

преди 4 месеца

Мачкай, Вова, укронацистите, скоро ще им се види краят!!!

270

дървено желязо

преди 4 месеца

......Русия ще даде модерни технологии на Иран и С. Корея........... Това звучи като оксиморон. Дайте пример за някоя руска модерна технология? Не съветска, а от последните 30г. Всичко е западно. Един виц навремето имаше, че Попов е "открил" радиото, след като го ритнал под масата. Руската мисия Луна 25 се скапа, именно защото дефектира руският акселерометър - изготвен от РФ по т.нар. "импортозаместване", копиран уж 1 към 1 от американския, но 7 пъти по-тежък!

269

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Ама защо се бавят тези оръжия?!?" ----------- щото в отановските военни складове останаха само паяците и унисекс военни униформи в цветовете на дъгата.

268

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "С танковете, корабите и самолетите щото цъфна и върза. България тихомълком вече предаде каквото можа" ------------ перфектно! Така като ни вкарат във война, било то с Русия, било то с Турция, няма да има с какво да се бием и нещата ще приключат бързо с минимални жертви и щети.

267

Анонимен

преди 4 месеца

С танковете, корабите и самолетите щото цъфна и върза. България тихомълком вече предаде каквото можа - Бук-ове, С300, С200, всички Точка-У, всички Оса, 2/3 от оръдията Д20, за леко и стрелково да не говорим. И какво? Нито някой ни даде 1 пирон в замяна, нито нашето даване спомогна, освен, че загубихме причтел и се сдобихме с опасен враг.

266

Анонимен

преди 4 месеца

До Най големия страх на "САЩ е че Русия ще даде модерни технологии на Иран и С. Корея!" --------------- Някой хора започнаха да зацепват, че сделката не беше какво дебелият ким ще даде на Русия, а какво Русия ще даде на дебелия ким! За една година дебелият направи няколко успешни изпитания на междуконтинентални ракети, изкара сателити в орбита, а сега си калибрира оръжията в пологина оссраиана... а великият обор само пълни паммперс след паммперс.