78

Анонимен

преди 4 месеца

Те хубаво набират сирийци за руската армия,ама не дай си боже да почнат да набират българи за украинската армия,че те тогава ще видим...

77

Питане

преди 4 месеца

Защо ние българите трябва да се интересуваме от вътрешните работи на блатная. Питам мисирките. Вие руснаци/рускини ли сте, ***, че по цял ден само за Русия ми пишете?!

76

Бай Дрън

преди 4 месеца

Гледам много коментари от един евроатлантик, успял да се измъкне с краден телефон от психиатрията.

75

Историк

преди 4 месеца

Ами те самите Руснаци направиха филма Викинг така че гледайте го ако нещо не ви е Ясно.

74

Ехаа

преди 4 месеца

До Историк есторика, на х0хъла, викинг ли му викаш ? За един македонец питам ?

73

да

преди 4 месеца

може и извъвземни да наеме путин, но ще си върне цяла украйна, защото това е руска земя!

72

Историк

преди 4 месеца

Украйна може и да победи-все пак Великата Киевска Рус е създадена от Викинги и затова Русите вече 2 години не могат да я превземат-те мислеха за 2 седмици да стане работата но Викингите не се Уплашиха и на русите няма да им е никак лесно.

71

Анонимен

преди 4 месеца

Хъхъ, от няколко дни НАТО са позволили на Украйна да ползва оръжията за атаки и на Руска територия. Вече започнаха гърмежите, сега ще видим още фоерверки даже и в москва

70

Анонимен

преди 4 месеца

Много ги е шубе да пускат призовки в Москва и Петербург. След изборите и това ще се случи най вероятно и тогава ще има изненади 😂😂😂

69

САЩисан вие на луна

преди 4 месеца

Кравата мучи, а ланцета си лети...тъй ще е тя

68

Анонимен

преди 4 месеца

На нас ни се насажда мнението, че Русия силно се страхува и прави какви ли не акробатични номера, за да избегне обвинението, че набира наемници в редиците на армията си. Коя западна страна не набира наемници в редиците на армията си? Страхува ли се Русия от обвиненията на страните, извършили през годините стотици военни престъпления?

67

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е абсолютно пропаднал тип,който деградира Русия до невиждано дъно.

66

Бах мама му.

преди 4 месеца

Мръ-со-тиите на Путин нямат край .Ще предизвика световна война. Ще ври в казана заедно с Хитлер.Като че ли една майка ги е раждала. Уб-ийци.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Копейкин- давай пример- запиши се при татко Путин!

64

Фитьо

преди 4 месеца

114,Путин каквото и да прави Русия няма как да загуби.Елементарна математика е.Странно ми е и Запада защо ще е радостен при загубата и?Ако допуснем,че Зеленски си върне териториите вече част от Русия след референдумите през лятото,това означава вземане на решение за употреба на ядрено оръжие,а стигне ли се дотам е под въпрос дали няма да предпочетат да ударят примерно Берлин пред Харков.Това развитие обаче е фантазия.Развитието е мир просен от Запада,за да има буфер наречен Украйна.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Не е само до парите,които 4-5 пъти по-малко от тези за украинската армия.Рискът е по-малък и затова имат кандидати за разлика от избягалите наемници на Украйна.Четох за двама американци осъдени и екзекутирани в Донецк за това,че са наемници.Но е и това причината,а както писа един британски наемник - че са под непрестанен обстрел Ами това не е Ирак където американците стреляха недосегаеми за оръжията на иракчаните.В Украйна е обратното - оръжията им се оказаха безсилни пред руските и напуснаха.

62

Бай Дрън

преди 4 месеца

Е и?

61

Анонимен

преди 4 месеца

Ето видяхте ли че има и не меркантилни- ХАЙДЕ РУСОФИЛИ- ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ АФРОАЗИАТЦИТЕ И СЕ ЗАПИШЕТЕ В РАШКАТА АРМИЯ- БАЩИЦАТА ВИ ЗОВЕ!

60

Идея

преди 4 месеца

Руските вербовчици направо да застават на българо-сръбската граница и като ги хванат афганците и сирийците веднага да ги записват в русата армия. Ако може да ги пуснем да вербуват съответните, дето ще ни ги върнат от Австрия или пък направо да си вербуват от Австрия.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Всяка руска майка, която роди дете, ще бъде извеждана максимално бързо след раждането на трънливо място и ще преминава през специален ритуал - посвещение, в който ще получи вагинално и *** членовете на 666 подбрани според дължината и дебелината на фалосите си конгоанци. На тържественото събитие ще присъстват и родителите ѝ(ако има такива), които ще имат честта да гледат и обират с език всяка една паднала на земята капка от семенната течност на 666 - те.