47

Анонимен

преди 5 месеца

Ще върнем паметника

46

Анонимен

преди 5 месеца

идват радикални управления и дпс може да го няма

45

Анонимен

преди 5 месеца

Доган е уловил Вятъра на промяната в Запада и че идват националистически, десни, репресивни и ксенофобски правителства. Завъртането е необходимо, за да сме "В крак с времето".

44

Анонимен

преди 5 месеца

Обърна към Русия

43

00014

преди 5 месеца

Този май разбра, че поставянето на *** начело на ДПС е удар за самия него. Феодалите в ДПС гласуваха за свинчо от страх, ама повечето турци се гнусят от свинско. Ще плаче ли Грухчо?

42

Анонимен

преди 5 месеца

Пеевски е заложил на САЩ, а Доган казва, че с глобализма е свършено.А сега де.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Капитализмът винаги побеждава демокрацията. Народът е повече от олигарсите, но няма пари и не участва в политиката. Олигарсите богаташи правят партии, правят избори, печелят избори и работят срещу интересите на народа. Народът е беден, но гласува за десни партии. След това народът иска леви политики от десни партии либертарианци и национални Продажници. Защо народът гласува за хора, които работят срещу него? Защото народът не е самоосъзнат и смята, че той може да стане като олигарсите.

40

Искам Пеевски да

преди 5 месеца

Ме осинови и да ви купи S класа.Ако трябва ше приема исляма whatever

39

Ценител на интелекта

преди 5 месеца

Как няма да ни уважават в Европа - тия двамата + Боко тежат повече от целия Евро парламент. Красавци от всякъде...

38

Ахмед Доган

преди 5 месеца

на Лефски Хулиган.

37

Анонимен

преди 5 месеца

ДПС с ръководство на ротационен принцип ли, стана? Или нещо ново измислиха.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Доган ви казва САЩ и Глобализма умират спасявайте се . след това ще има рязане на глави.. Той Доган няма решение защото е част глобалистите т.е. от либералния интернационал

35

Искам

преди 5 месеца

Пеевски са ви осинови и да ми купи S класа.Ако трябва ше приема исляма whatever

34

КАТО ПРАСЕ ПО КОЛЕДА

преди 5 месеца

До сега безцеремонно се меси навсякъде именно като че е лидер на ДПС...на другите не им се чува гласа...нито ги питат за мнение медиите, нито пък те роптаят...нищо. Е, Доган го изпързаля...Не е възможно на едно място да има двама лидери...т.е. или решаваш еднолично и си лидер, или решаваш,но чакаш за одобрение и всъщност не важиш,защото зависиш от друг. Дотук с Феномена...вързаха го за колчето с верига. Да си лае на воля...

33

ХАХА..заклаха го.

преди 5 месеца

всъщност сещате ли се за някакъв бизнес, започнат от Пеевски и проспериращ впоследствие? Та Бизнес модела му е да гепи от държавата предприятие,да го разкости и разпродаде. За какъв феномен ни го пробутва? Виж, като подставено лице на Сокола възможно е Доган да е натясно по някаква причина. Въобще не ми минава, че в цялото ДПС няма по кадърни от него. Хайде бе...Като виждате колко е безцеремонен Пеевски с ми се струва че е изискал да е Председател той...И Доган не е могъл да откаже.И за да не възстанат погнусени старите кадри от основаването на ДПС, а и за да го държи на верижка и да го поха

32

Анонимен

преди 5 месеца

Все повече мюсюлмани осъзнават, че техният вот отива всъщност за схемите на корпорацията ДПС и Доган винаги ги е ползвал за интересите си. Според Вас дали им харесва Пеевски?

31

Методи Андреев

преди 5 месеца

Само да напомня:- АХМЕД ДЕМИР ДОГАН Е ВИДНО ЧЕНГЕ ОТ ДС....Известен с псевдонима СОКОЛА...А Бойкокев ( с лодката към Росенец) и Киро мастията от Харвард...се прегръщат с Дебелян Пеевски...

30

Анонимен

преди 5 месеца

Хехе не знам дали фотото е случайно, но вижте му погледа на Шиши беше решил, че е вся и всьо, а се оказа сви н кя на ротация.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Този пеефски откакто го знам не е стъпвал в парламента сега изведнъж се разработи интервюта идеи ала бала , а то съпрецедател става трите Дъта Делян Джевет доган като в междузвездни войни.

28

баба Пена

преди 5 месеца

Нас кво ни грее това