6

До 2 За промяната

преди 4 месеца

Почувствах се в 70-те на миналия век. Демек под вещото ръководство на ПП, народа просперирал :-)). Но,вие от ПП сте всъщност децата на ДС и БКП, та не е изненада.

5

Анонимен

преди 4 месеца

След като поскъпна с близэ лев, поевтиня с две стотинки. Бравос идииотии.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Откакто дойде промяната всичко поевтинява, а доходите растът! Факт!

3

Цирк

преди 4 месеца

Поредната подигравка....2ст.

2

Анонимен

преди 4 месеца

През 2021 г. Украйна е прехвърлила в европейските страни 25 000 т семена, а през 2022 г. 1 800 000 т. Това е рекорд за страната. Но заради успеха си в износа на семена България е притеснена. Факт е, че украинските слънчогледови семки са по-евтини, така че търсенето им е по-високо. Българските са по-скъпи и качествени, но вече са по-малко търсени.В резултат на това страдат местните български фермери, които не могат да реализират продукцията си. В складовете остават много големи количества семена. Това води до влошаване на финансовото състояние на стопанствата и дори до фалит на някои от т

1

За Промяната

преди 4 месеца

Благодарение на редовния кабинет на ПП-ДБ, умело ръководен от Академик Денков, всичко в България поевтинява, а заплатите и пенсиите растът с бързи темпове. По времето на служебните Радеви кабинети всичко поскъпваше, инфлацията бе 22%, а днес е отрицателна!